PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Sariel1987
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Nisam patriota.Sta je?
Prica suplja za sirotinju dok ih vlastita etno kvazi elita krade.
Mada je neki supljak nema veze
Prica suplja za sirotinju dok ih vlastita etno kvazi elita krade.
Mada je neki supljak nema veze
Gay govedoSariel1987 je napisao/la:Osim opozicijski cukica.nisi ni ker jer imas male zubeOsim13 je napisao/la:Sariel pitarski hemoroid![]()
Oske mali nas dobri slatkica.moze cmokic
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nije šuplja majke mi, ti mi baš djeluješ kao hardcore Bošnjo.Sariel1987 je napisao/la:Mada je neki supljak nema veze
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sariel
1-jedino govedo na forumu
9-mjeseci se ritao kopitama u stomaku
8-golova mu primio drugi tim nedavno
7-razreda osnovne skole

1-jedino govedo na forumu
9-mjeseci se ritao kopitama u stomaku
8-golova mu primio drugi tim nedavno
7-razreda osnovne skole
Voli Bog Zelju svog
Joj što smaraju ovi rekonvalescenti, samo iskaču k'o kokice. Pojma nemaš ni ko su ni šta su.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mmmmm.Osim13 je napisao/la:Braćo spremimo peškire
Nestasan si.
Pozovi me da te peskiram.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Iako je vasa mucka provokacija. Da odgovorim ozibljno.Da probam.Ne nisam hc bosnjo.Postoje ljudi i postoje supci/neljudi na svim stranama.Virtu4l je napisao/la:Nije šuplja majke mi, ti mi baš djeluješ kao hardcore Bošnjo.Sariel1987 je napisao/la:Mada je neki supljak nema veze
Bosanac sam boli me briga sto me ustavno ne priznaju. Boli me briga sto me osudjuju. Postuj me postovacu te.
Ima vec dovoljno patriota na sve tri strane . koji cu im krac i ja.
Nikakav patriota jos gori u vjeri.I boli me briga za svim. Moja jedina svetinja su moji najblizi, porodica. Ako bude rata nedaj boze prvi bjezim i ebe mi se za svim.
Ove smijesne postapalice i rasprave sa pojedincima a nisu pojedinci nazalost vecina su i u RL neka hvala samo se smijem.I smijacu se jer smijeh je zdrav .
Nije provokacija i slažem se sa svim što si napisao. Živio. 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Opet ne kontate šta se misli pod reputacijom i ugledom, ali hajde.. Imaju više titula i to stoji, ali govorim za nešto drugo. Recimo, zainteresovan si nekog igrača, znate li koliku ulogu igra taj ugled samog kluba? Koliko bi se njih rado uvalilo kod nas.. Zato kažem da je FKS najzvučniji klub i najveći brend u BiH. Nikakve prijašnje titule, posljednji rezultati, omjeri i slične stvari ne igraju ulogu, niti se to nešto gleda iz ugla potencijalnih pojačanja.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Virtu4l je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Opet ne kontate šta se misli pod reputacijom i ugledom, ali hajde.. Imaju više titula i to stoji, ali govorim za nešto drugo. Recimo, zainteresovan si nekog igrača, znate li koliku ulogu igra taj ugled samog kluba? Koliko bi se njih rado uvalilo kod nas.. Zato kažem da je FKS najzvučniji klub i najveći brend u BiH. Nikakve prijašnje titule, posljednji rezultati, omjeri i slične stvari ne igraju ulogu, niti se to nešto gleda iz ugla potencijalnih pojačanja.![]()
![]()
Šta kaže Usref momci, je li nas ponizio unaprijed?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Budi moja Seherzada.Osim13 je napisao/la:
Imas reputaciju.
Zainteresovan sam za tebe.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Da si se izjasnio ko govedo priznali bi te.Sariel1987 je napisao/la:Iako je vasa mucka provokacija. Da odgovorim ozibljno.Da probam.Ne nisam hc bosnjo.Postoje ljudi i postoje supci/neljudi na svim stranama.Virtu4l je napisao/la:Nije šuplja majke mi, ti mi baš djeluješ kao hardcore Bošnjo.Sariel1987 je napisao/la:Mada je neki supljak nema veze
Bosanac sam boli me briga sto me ustavno ne priznaju. Boli me briga sto me osudjuju. Postuj me postovacu te.
Ima vec dovoljno patriota na sve tri strane . koji cu im krac i ja.
Nikakav patriota jos gori u vjeri.I boli me briga za svim. Moja jedina svetinja su moji najblizi, porodica. Ako bude rata nedaj boze prvi bjezim i ebe mi se za svim.
Ove smijesne postapalice i rasprave sa pojedincima a nisu pojedinci nazalost vecina su i u RL neka hvala samo se smijem.I smijacu se jer smijeh je zdrav .
Životni saputnik! 1921
Jesu ovo pitari napokon savladali španski pa ih Usref razumije.Musemić za Klix.ba: Nisam zaslužio da navijači traže moj odlazak, ali ih razumijem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.