PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sariel1987
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sariel1987 » 13 avg 2018, 21:40

Nisam patriota.Sta je?
Prica suplja za sirotinju dok ih vlastita etno kvazi elita krade.
Mada je neki supljak nema veze

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 avg 2018, 21:42

Sariel1987 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Sariel pitarski hemoroid
Osim opozicijski cukica.nisi ni ker jer imas male zube :mrgreen:
Oske mali nas dobri slatkica.moze cmokic :rol:
Gay govedo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 avg 2018, 21:43

Sariel1987 je napisao/la:Mada je neki supljak nema veze
Nije šuplja majke mi, ti mi baš djeluješ kao hardcore Bošnjo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Choose
Kontakt:

Post Postao/la Choose » 13 avg 2018, 21:45

Sariel

1-jedino govedo na forumu
9-mjeseci se ritao kopitama u stomaku
8-golova mu primio drugi tim nedavno
7-razreda osnovne skole

:kafa:
Voli Bog Zelju svog

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 avg 2018, 21:47

Joj što smaraju ovi rekonvalescenti, samo iskaču k'o kokice. Pojma nemaš ni ko su ni šta su.
Voli te tvoje Sarajevo.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 avg 2018, 21:49

Braćo spremimo peškire

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 avg 2018, 21:51

Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po utakmicama. Ti kad pogledaš našu utakmicu, ti ne možeš vidjeti neko udaranje, divljačku igru, izbijanje lopti i ostale stvari. Kod nas nema nijednog igrača da se ponaša debilski i da je neki orangutan. Tu bi sa nama mogao još i Zrinjski.. Ovo ostalo je mrtvi krkanluk i čobanluk. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo imali uvjete (terene) za ovaj stil koji njeguje Husref. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige..

Ne bi mogao čitavu sezonu gledati onakav jad na terenu, draže mi je pet puta gledati našu brzu igru sa kratkim pasovima i kombinatorikom
SARAJEVO JE NAJVECI KLUB U BIH, to sto pruga i velez imaju vise titula u ovoj ligi to jeste plus za njih, AL SARAJEVO je BARCELONA BIH FUDBALA.

Samo jedan primjer mi kad smo banane izbacili se vise pisalo i prikazivalo na medima nego zeljo i zrinjski sto su osvoili kup i ligu i sve sto su uradili u le. To ti docoljno govori.
Voli te tvoje Sarajevo.

vaznonije
Kontakt:

Post Postao/la vaznonije » 13 avg 2018, 21:52

Osim13 je napisao/la:Braćo spremimo peškire
Mmmmm.
Nestasan si.
Pozovi me da te peskiram.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 13 avg 2018, 21:53

Virtu4l je napisao/la:
Iako je vasa mucka provokacija. Da odgovorim ozibljno.Da probam.Ne nisam hc bosnjo.Postoje ljudi i postoje supci/neljudi na svim stranama.
Bosanac sam boli me briga sto me ustavno ne priznaju. Boli me briga sto me osudjuju. Postuj me postovacu te.
Ima vec dovoljno patriota na sve tri strane . koji cu im krac i ja.
Nikakav patriota jos gori u vjeri.I boli me briga za svim. Moja jedina svetinja su moji najblizi, porodica. Ako bude rata nedaj boze prvi bjezim i ebe mi se za svim.
Ove smijesne postapalice i rasprave sa pojedincima a nisu pojedinci nazalost vecina su i u RL neka hvala samo se smijem.I smijacu se jer smijeh je zdrav .

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 avg 2018, 21:54

Nije provokacija i slažem se sa svim što si napisao. Živio. :salut:
Voli te tvoje Sarajevo.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 13 avg 2018, 21:54

Virtu4l je napisao/la:
Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po utakmicama. Ti kad pogledaš našu utakmicu, ti ne možeš vidjeti neko udaranje, divljačku igru, izbijanje lopti i ostale stvari. Kod nas nema nijednog igrača da se ponaša debilski i da je neki orangutan. Tu bi sa nama mogao još i Zrinjski.. Ovo ostalo je mrtvi krkanluk i čobanluk. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo imali uvjete (terene) za ovaj stil koji njeguje Husref. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige..

Ne bi mogao čitavu sezonu gledati onakav jad na terenu, draže mi je pet puta gledati našu brzu igru sa kratkim pasovima i kombinatorikom
SARAJEVO JE NAJVECI KLUB U BIH, to sto pruga i velez imaju vise titula u ovoj ligi to jeste plus za njih, AL SARAJEVO je BARCELONA BIH FUDBALA.

Samo jedan primjer mi kad smo banane izbacili se vise pisalo i prikazivalo na medima nego zeljo i zrinjski sto su osvoili kup i ligu i sve sto su uradili u le. To ti docoljno govori.
**** vam osim mater glupu. Koga jos zanima ova ubleha koja nas je srozala i jos nas tuzio i trazi neke novce za koje niko ne zna. Krepaj skupa sa svojim babom koji je prodavao utakmice naseg Zelje i izbacio nas u nizi rang takmicenja zbog pisljivih 50 njemackih marki. FUJJJJJJ STOKOOOOOOO

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 avg 2018, 21:54

Opet ne kontate šta se misli pod reputacijom i ugledom, ali hajde.. Imaju više titula i to stoji, ali govorim za nešto drugo. Recimo, zainteresovan si nekog igrača, znate li koliku ulogu igra taj ugled samog kluba? Koliko bi se njih rado uvalilo kod nas.. Zato kažem da je FKS najzvučniji klub i najveći brend u BiH. Nikakve prijašnje titule, posljednji rezultati, omjeri i slične stvari ne igraju ulogu, niti se to nešto gleda iz ugla potencijalnih pojačanja.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 avg 2018, 21:56

Osim13 je napisao/la:
Opet ne kontate šta se misli pod reputacijom i ugledom, ali hajde.. Imaju više titula i to stoji, ali govorim za nešto drugo. Recimo, zainteresovan si nekog igrača, znate li koliku ulogu igra taj ugled samog kluba? Koliko bi se njih rado uvalilo kod nas.. Zato kažem da je FKS najzvučniji klub i najveći brend u BiH. Nikakve prijašnje titule, posljednji rezultati, omjeri i slične stvari ne igraju ulogu, niti se to nešto gleda iz ugla potencijalnih pojačanja.
slika
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 13 avg 2018, 22:00

Svi ih šatro prozivate za namještene titule, a priželjkujete isto? I naša 2015. je namještena,
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 avg 2018, 22:04

Virtu4l je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:
slika
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma u to ne bio ulazio.. Kakve su me igračke kvalitete, ne znam, jer ga nisam nikad pratio. Samo znam da ga bije glas cirkusanta van terena.. Ako su je istina da su ga izradili kao što je izjavio, onda supacki od naših.
Govorim za neku drugu stvar, stvar reputacije, ugleda i historije kluba kakvu ima FKS. To se može vidjeti i na primjeru Šovšića, koji je rekao da je odbio par klubova zbog nas, a pošto su ga izradili i kad je vidio da mu je zadnja nada Zrinjski, otišao je tamo.
Kae reputacija, kae naši ga izlevatili, kae zadnja nada jadni Zrinjski, haj makar će istrčat na Lavor igrat sa Barcom

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 13 avg 2018, 22:12

Šta kaže Usref momci, je li nas ponizio unaprijed?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

vaznonije
Kontakt:

Post Postao/la vaznonije » 13 avg 2018, 22:25

Osim13 je napisao/la:
Budi moja Seherzada.
Imas reputaciju.
Zainteresovan sam za tebe.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 avg 2018, 22:45

Izdrži Pidro!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 13 avg 2018, 22:48

Sariel1987 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Iako je vasa mucka provokacija. Da odgovorim ozibljno.Da probam.Ne nisam hc bosnjo.Postoje ljudi i postoje supci/neljudi na svim stranama.
Bosanac sam boli me briga sto me ustavno ne priznaju. Boli me briga sto me osudjuju. Postuj me postovacu te.
Ima vec dovoljno patriota na sve tri strane . koji cu im krac i ja.
Nikakav patriota jos gori u vjeri.I boli me briga za svim. Moja jedina svetinja su moji najblizi, porodica. Ako bude rata nedaj boze prvi bjezim i ebe mi se za svim.
Ove smijesne postapalice i rasprave sa pojedincima a nisu pojedinci nazalost vecina su i u RL neka hvala samo se smijem.I smijacu se jer smijeh je zdrav .
Da si se izjasnio ko govedo priznali bi te.
Životni saputnik! 1921

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 avg 2018, 22:57

Musemić za Klix.ba: Nisam zaslužio da navijači traže moj odlazak, ali ih razumijem
Jesu ovo pitari napokon savladali španski pa ih Usref razumije.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.