Hebib 2 komada večeras njegov čovjek
Golman nam ne treba očigledno ni vezni ni bekovi
Haretu 10 minuta???

da je kovacevic bolje odreagovao mi bi slavili. a ovako sta je tu je, zivot ide daljePantelija je napisao/la:Hajdeee usrefeeeeeee sta nam imas reci za hebiba, neku strucnu analizuuuuuu
Zrinjski 6 bodova uz utakmicu manje. Znači idu ispred nasmuhamedhulk je napisao/la:1. Široki Brijeg 5 3 2 0 10:2 11
2. Željezničar 5 3 1 1 8:4 10
3. Sarajevo 5 2 2 1 9:5 8
4. Radnik Bijeljina 5 1 4 0 4:3 7

Hare nama za zrinjskiskoroalen je napisao/la:Samo nek ga onaj debil Krpić nije uvalio, koliko je on poletio da proslavi onaj poništeni gol s jugom... Ima l' u ovoj ligi ijedan igrač respekt prema bivšem klubu? Ozbiljno, sjeća l' se neko situacije da igrač zabija bivšem klubu i ne slavi gol? Možda Merso Slobodi nekad?
Karine moje,radovao se Merso vise nego ja i ti zajedno kad ga je zabio.skoroalen je napisao/la:Samo nek ga onaj debil Krpić nije uvalio, koliko je on poletio da proslavi onaj poništeni gol s jugom... Ima l' u ovoj ligi ijedan igrač respekt prema bivšem klubu? Ozbiljno, sjeća l' se neko situacije da igrač zabija bivšem klubu i ne slavi gol? Možda Merso Slobodi nekad?
mma_hz je napisao/la:Karine moje,radovao se Merso vise nego ja i ti zajedno kad ga je zabio.skoroalen je napisao/la:Samo nek ga onaj debil Krpić nije uvalio, koliko je on poletio da proslavi onaj poništeni gol s jugom... Ima l' u ovoj ligi ijedan igrač respekt prema bivšem klubu? Ozbiljno, sjeća l' se neko situacije da igrač zabija bivšem klubu i ne slavi gol? Možda Merso Slobodi nekad?
Handzic nama kad je dao za Zrinjski nije se radovao.
Merso da i čini mi se Haurdić da nije slavioskoroalen je napisao/la:Samo nek ga onaj debil Krpić nije uvalio, koliko je on poletio da proslavi onaj poništeni gol s jugom... Ima l' u ovoj ligi ijedan igrač respekt prema bivšem klubu? Ozbiljno, sjeća l' se neko situacije da igrač zabija bivšem klubu i ne slavi gol? Možda Merso Slobodi nekad?
Prvi gol protiv Slobode nije slavio (1-1 (Ahmetovic, Krpic)),kasnije akd su mu yebavali sve normalno jeste.mma_hz je napisao/la:Karine moje,radovao se Merso vise nego ja i ti zajedno kad ga je zabio.skoroalen je napisao/la:Samo nek ga onaj debil Krpić nije uvalio, koliko je on poletio da proslavi onaj poništeni gol s jugom... Ima l' u ovoj ligi ijedan igrač respekt prema bivšem klubu? Ozbiljno, sjeća l' se neko situacije da igrač zabija bivšem klubu i ne slavi gol? Možda Merso Slobodi nekad?
Handzic nama kad je dao za Zrinjski nije se radovao.
Pa nije Jamak slavio protiv Zrinje sad u Zeniciskoroalen je napisao/la:Samo nek ga onaj debil Krpić nije uvalio, koliko je on poletio da proslavi onaj poništeni gol s jugom... Ima l' u ovoj ligi ijedan igrač respekt prema bivšem klubu? Ozbiljno, sjeća l' se neko situacije da igrač zabija bivšem klubu i ne slavi gol? Možda Merso Slobodi nekad?