FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 15 avg 2018, 22:59

Rahmanovič je sličan igrač Medunjaninu, da se malo bolje posvetio fudbalu i više dao, također više koristio mozak i slabiji na jeziku bio daleko bi bolju karijeru napravio.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 15 avg 2018, 23:00

Nema se sta reci igracima, borili su se i imali volju, zelju, ovakav pristup treba biti u svakoj utakmici. Trebali smo ovo dobiti, bili smo bolji, steta. Ostaje zal

Kovacevicu podrska, fali nam desni bek i jedan tehnicar u sredini.
Rahmanovic odigrao odlicnu utakmicu.
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 15 avg 2018, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 avg 2018, 23:00

Sabinho je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Samo nek ga onaj debil Krpić nije uvalio, koliko je on poletio da proslavi onaj poništeni gol s jugom... Ima l' u ovoj ligi ijedan igrač respekt prema bivšem klubu? Ozbiljno, sjeća l' se neko situacije da igrač zabija bivšem klubu i ne slavi gol? Možda Merso Slobodi nekad?
Karine moje,radovao se Merso vise nego ja i ti zajedno kad ga je zabio.
Handzic nama kad je dao za Zrinjski nije se radovao.
Prvi gol protiv Slobode nije slavio (1-1 (Ahmetovic, Krpic)),kasnije akd su mu yebavali sve normalno jeste.
Znam da se radovao,e sad sta je bilo ne znam,cak se sjecam kad je dao drugi da je ono pokazivao prstima kao dva gola.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 15 avg 2018, 23:01

Yebiga, baš mi nekako vokri što ne dobismo. Nisam nezadovoljan, konačno da dočekam da nas nisu istukli, muški su odigrali. Dobro se ekipa digla u ovih par dana, falilo nam je samo malo sreće.

ps
hajd sad malo Hordama yebite mater što pjevaju Musemiću :lolno:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 15 avg 2018, 23:01

Steta. Bili smo bolji.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 avg 2018, 23:02

@Sabinho to je to, na jesen 2016. kad je Ivetić ubacio a on zatres'o glavom s 12tak metara.
Znači, ipak je Krpić šupak, izuzetak od pravila.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 15 avg 2018, 23:03

Kad smo već kod radovanja golu protiv bivše ekipe, najjača mi je utakmica Zrinjski Sarajevo 2 2 iz sezone 15/16. Sve golove dali bivši igrači i ne zna se ko ga je više proslavio :lol: :lol:

Bilbija, Todorović, Bekić i Simeunović.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 15 avg 2018, 23:03

izgubili smo bodove od prosjaka koji su tako ostali ispred na na tabeli a vi ste zadovoljni? da nije usao usrefov virus u vas? :puke:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 avg 2018, 23:03

uNbx je napisao/la:Yebiga, baš mi nekako vokri što ne dobismo. Nisam nezadovoljan, konačno da dočekam da nas nisu istukli, muški su odigrali. Dobro se ekipa digla u ovih par dana, falilo nam je samo malo sreće.

ps
hajd sad malo Hordama yebite mater što pjevaju Musemiću :lolno:
Mozemo traziti njegov odlazak i sve to,al mu psovati nikad ne treba.
I ja prvi mislim da bi trebao doci neko drugi odmah kada bude prva pauza al i ako ostane nikad mu necu psovati.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 15 avg 2018, 23:03

mma_hz je napisao/la:Svaka cast i Husrefu,nakon Goska i prozivki podigao je ekipu u ova 2,3 dana i dobro ih psihicki pripremio.Malo je falilo da zahuktale strumfove ugasimo.
Jos jednom,ko se bavio sportom pa i amaterski zna kako je tesko trznuti ekipu da odigra muski kao nasa veceras.
To je to, svaka cast Husrefu, treba ga pohvaliti.

dagerHZ
Kontakt:

Post Postao/la dagerHZ » 15 avg 2018, 23:05

gurbeti se zale na sudije, pogotovo na linijskog sudiju.Ljudi su poremeceni :kafa:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 15 avg 2018, 23:05

Koji respekt prema bivšim klubovima kad generalno 70% igrača u našoj ligi samo mijenjaju sredinu svake godine. U tom slučaju niko nikad ne bi proslavljao golove. Pa mi smo i u Upravi imali lika koji je igrao za najveći rivalski klub, imamo i sad Hadžiju. U amaterskom fudbalu rivalstva nema.

Generalno jako sam zadovoljan utakmicom. Jedan od top 6-7 derbija od osnivanja lige po mom mišljenju. Navijanje sa naše strane jako dobro. Manijaci smorili sa provokacijama i istim pjesmama, k'o djeca neka. Uslovi izvrsni. Grbavica zaista lijepo izgleda. Nadam se da ćemo i mi travnjak uraditi da se može igrati normalan fudbal.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 15 avg 2018, 23:07

bihuzur je napisao/la:izgubili smo bodove od prosjaka koji su tako ostali ispred na na tabeli a vi ste zadovoljni? da nije usao usrefov virus u vas? :puke:
Ti si bolestan

HUSREF MUSEMIĆ
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 avg 2018, 23:08

HSV-Bayern (danas)

slika

:beba:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 15 avg 2018, 23:13

Ako cemo vec hvaliti adukora kad dobro igra, ja cu reci da danas nije bio ni blizu levela koji od njega (makar ja) ocekujem i koji smo navikli.
Dupovac i Hebibovic ne bi trebali biti ni blizu prve postave da imamo iole normalne zamjene za njih. Veloski nevidljiv, bukvalno igrac manje.
Ostali igraci mogu dobiti prolazne ocjene pogotovo Rahmanovic i Stanojevic, kojeg nakon dosta vremena vidim da je fino odigrao.
JURIŠ

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 15 avg 2018, 23:14

Steta, rezultatom nisam zadovoljan, morali smo ovo dobiti. Sto se igraca tice svaka cast na zalaganju, ali pokazalo se evo i u ovoj utakmici da ce ova djeca imati oscilacija sto je i razumljivo, kriticne su nam bekovske pozicije ali i golman, danas i pored ovog smijesno primljenog gola par nesigurnih intervencija Kovacevica. Takodje danas je Velkoski dosta pomagao Pidri koji je po meni odigrao losu utakmicu. I ta nasa boljka sto ne znamo dokrajciti protivnika, jer fkt smo ih danas na konopcima imali kod rezultata 2:1. Sto se organizacije tekme tice stvarno je ono van pameti bilo da danas od 18h sjedimo na stadionu, a utakmica u 20:15. Navijanje sa nase strane, pa moglo je i bolje sigurno.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 15 avg 2018, 23:15

Za ovakvu igru veceras svaka im cast, da je bilo srece usla bi neka od onih prilika u 20 minuta drugog i oplodili bi ih, al et jbg
Nakolon do poda za Rahmanovica i Stanojevica, a ako ne vidi da je pravivrecept za nasu sredinu adukor rahman i stanojevic za ovakve tekme, onda je retaridran
Nama je idbrana odron zajedno sa Hebibom koji je najgori igrac lige na poziciji beka( ma pozicije krila je to sasvim druga prica) , takodje ja bi se sa Husrefom slozio za Pidru , u ovakvim utakmicama ja bi prednost dao iskusnijim igracima, i on i Mujakic su uzasnih kikseva imali veceras pogotovo u drugom poluvremenu, s tim da je Hebibovic najlosiji ubjedljivo bio
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 15 avg 2018, 23:15

Mozda je do mene, ali je Krste los u zadnje vrijeme malo je reci.
U novi boj ...

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 15 avg 2018, 23:16

midzuka je napisao/la:Ako cemo vec hvaliti adukora kad dobro igra, ja cu reci da danas nije bio ni blizu levela koji od njega (makar ja) ocekujem i koji smo navikli.
Dupovac i Hebibovic ne bi trebali biti ni blizu prve postave da imamo iole normalne zamjene za njih. Veloski nevidljiv, bukvalno igrac manje.
Ostali igraci mogu dobiti prolazne ocjene pogotovo Rahmanovic i Stanojevic, kojeg nakon dosta vremena vidim da je fino odigrao.
Adukora gotive jer je tamnoput, jedan od gorih bio danas, a i protiv Atalante. Kod nas u BiH mentalitet je čudan, ako je fudbaler crnac odmah je klasa iznad. Mentalni smo patuljci.

Nana Welbeck nam bio tobejarabi Bog, a osrednji je i u najgoroj ekipi u ligi, Mladosti.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 15 avg 2018, 23:17

Rahmanovic i Stanojevic preorali.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, MSOZ101, perodeformero, PingoFTW, VolimoSarajevo i 66 gostiju.