FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SedrenikHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SedrenikHz » 15 avg 2018, 23:18

Prije nego što išta kažem o tekmi moram samo reći HORDE ZLA :bow: :bow:

Husrefa fkt gotivim haos, ALI **** HEBIBOVIĆ NE MOŽE NA BEKU PA TU SU NAM NAPRAVILI 4 5 ozbiljnih šansi.
Rahmanović, Ahmetović, Stanojević i Pidro bravo momci.
Joj da uleti ona od Stanojevića joj bombe.
Šta ono Adukor fuli ljudi dragi.
Kako se ove kone vazda provuku meni nije jasno.
Bukvalno samo držali loptu kružili ali ništa.
Ovo se moralo uzeti, s obzirom koliko smo šansi imali al hajde dobar je i bod.
Sad protiv Zrinjskog pod moranjem su 3 boda !

I JOŠ JEDNOM HORDE ZLA !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 avg 2018, 23:20

bihuzur je napisao/la:izgubili smo bodove od prosjaka koji su tako ostali ispred na na tabeli a vi ste zadovoljni? da nije usao usrefov virus u vas? :puke:
Ni meni nije jasno na cemu kone gaje optimizam da ce uzeti titulu sa onim igrackim kadrom.
Mi da nismo igrali pod pritiskom a sve redi kiksa sa Goskom ,maltnuli bi ih kao od sale.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 avg 2018, 23:21

Ma nije Adukor neki promašaj imao, iz onog ugla ne bi Morientes pogodio. Malo je zakasnio i jbg.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 15 avg 2018, 23:21

SedrenikHz je napisao/la:Prije nego što išta kažem o tekmi moram samo reći HORDE ZLA :bow: :bow:

Husrefa fkt gotivim haos, ALI **** HEBIBOVIĆ NE MOŽE NA BEKU PA TU SU NAM NAPRAVILI 4 5 ozbiljnih šansi.
Rahmanović, Ahmetović, Stanojević i Pidro bravo momci.
Joj da uleti ona od Stanojevića joj bombe.
Šta ono Adukor fuli ljudi dragi.
Kako se ove kone vazda provuku meni nije jasno.
Bukvalno samo držali loptu kružili ali ništa.
Ovo se moralo uzeti, s obzirom koliko smo šansi imali al hajde dobar je i bod.
Sad protiv Zrinjskog pod moranjem su 3 boda !

I JOŠ JEDNOM HORDE ZLA !
Ne treba Joachima kriviti zbog onog tzv promasaja. Momak je bio u nezgodnoj poziciji, nije bio u mogucnosti da loptu posalje u mrezu, pa to ne bi ni Ronaldo uspio u onoj situaciji.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 15 avg 2018, 23:22

bihuzur je napisao/la:usro odlazi!!!!!!
Dobar dan Patriče, sto ti ne ideš ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 avg 2018, 23:23

Gol Rahmana me podsjetio na njegovu onakvu šansu na Koševu proljetos. Isto se namjestio nakon povratne lopte i pogodio stativu. Hvala Bogu, sad je bio precizniji.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 avg 2018, 23:24

Jbg.Nedase se.Odlicno smo igrali,ali boljke su nam kaznili,stavio je visoka krila na nase niske bekove i tu je prednost imao ,ako ne ufati Krpic ufatit ce neko sa strane.

Zao mi je Kovaceviva je definitivno pojela vaznost i atmosfera utakmica,ali boze moj idemo dalje.

Vezano za trenera,ko je bio ,mogao je cuti misljenje.Forumasi pojedini mogu k.urcu svirati.Cuo se glas publike,ovaj sjever podrzava i Husrefa i sve sto je nase,sto se mogli cuti i na poluvremenu kada se Haretu pjevalo.

Pisat cu u nastavku jos svasta vjerovatno,ali Rahmanovic je najbolji igrac ove ekipe,nazalost izmjene su nas usporile,ali sam je i Amar a i Benjo trazili iste.

Da je prenjet ovakvo htjenje igraca na nedelju if :pray:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 15 avg 2018, 23:29

K'o Dijete Ja Sam S Tobom Osjetio Bol, Svu Sreću Ovog Svijeta, I Dobro A I Zlo... I Danas Opet Tu Sam, Živim K'o I Tad... ZA BORDO BIJELE BOJE I SARAJEVO GRAD.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 15 avg 2018, 23:31

Samo nek ovo zalaganje ponove u nedjelju i dobićemo Zrinjski 100%!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 avg 2018, 23:35

hz033 je napisao/la:Mozda je do mene, ali je Krste los u zadnje vrijeme malo je reci.
Onda je i do mene, ne primjećujem nešto njegovu igru. Reći će neko, kreće se puno, to stoji, ali ja to ne primjećujem da doprinosi našoj igri. Često lopte gubi, neprecizan u pasovima, o centaršutevima da ne govorim...

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 15 avg 2018, 23:40

hilmo je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Mozda je do mene, ali je Krste los u zadnje vrijeme malo je reci.
Onda je i do mene, ne primjećujem nešto njegovu igru. Reći će neko, kreće se puno, to stoji, ali ja to ne primjećujem da doprinosi našoj igri. Često lopte gubi, neprecizan u pasovima, o centaršutevima da ne govorim...
Cudan je malo igrac, definitivno ne moze igrati krilo a vala ne moze ni iza napadaca. Nekako se izgubi....

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 avg 2018, 23:42

Prvo, veliki pozdrav još jednom za brata Jokera.
Nisam nezadovoljan igrom ali je moglo malo bolje, imali smo solidne prilike ali ok, nije loše. Desnog beka nemamo, ne postoji.. ovo ostalo bi i moglo proći. Velkoski sve gori i gori iz utakmice u utakmicu, vezni red solidan, Kovačević tu jednu grešku ali tokom cijele utakmice je bio dobar. Samo bi još dodao da Handžić mora igrati više od 10 minuta Husrefe, mora!

Sarajevo - :thumbup:
Horde zla - :tokralju:
Linijski sudija - definitivno najbolji kojeg sam ikada gledao, makar uživo. Svaka čast ljudino.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 15 avg 2018, 23:42

miky_hz je napisao/la:Jbg.Nedase se.Odlicno smo igrali,ali boljke su nam kaznili,stavio je visoka krila na nase niske bekove i tu je prednost imao ,ako ne ufati Krpic ufatit ce neko sa strane.

Zao mi je Kovaceviva je definitivno pojela vaznost i atmosfera utakmica,ali boze moj idemo dalje.

Vezano za trenera,ko je bio ,mogao je cuti misljenje.Forumasi pojedini mogu k.urcu svirati.Cuo se glas publike,ovaj sjever podrzava i Husrefa i sve sto je nase,sto se mogli cuti i na poluvremenu kada se Haretu pjevalo.

Pisat cu u nastavku jos svasta vjerovatno,ali Rahmanovic je najbolji igrac ove ekipe,nazalost izmjene su nas usporile,ali sam je i Amar a i Benjo trazili iste.

U zadnjih godinu/dvije je sjever mjerodavan za sta?
Dajes podrsku Husrefu, a pises da su nas izmjene usporile. I to nam se ne desava prvi put.
Providna taktika, pogresne pozicije pojedincima, bez osjecaja za izmjenama, bez imalo inovativnosti i luzerski mentalitet. Nismo navikli pobjedjivati.
Ovaj zeljo je trenutno los i nikakav, al ce Odovic od njih napraviti ozbiljnu ekipu.
NON MOLLARE MAI

dagerHZ
Kontakt:

Post Postao/la dagerHZ » 15 avg 2018, 23:43

bibula je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Cudan je malo igrac, definitivno ne moze igrati krilo a vala ne moze ni iza napadaca. Nekako se izgubi....
Iskreno nije ni najratoborniji igrac na terenu, volio bih vidjeti nekog drugog sa kapitenskom trakom

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 15 avg 2018, 23:44

hilmo je napisao/la:
I primjetio sam ako mu slučajno lošu loptu dodaju ili mu nikako ne dodaju, "galami" na ostale igrače, pogotov na Pidru, on našao graditi autoritet na mladjem igraču, druže bori se kao što se Pidro bori i imat ćeš pravo nekoga kritikovati kad ti nije po volji. Krste od prošle sezone je bio puno bolji..
Bordo bijeli za život cijeli!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 avg 2018, 23:44

Husref je dobro osjetio da je Stanoje dobar u ovim borbenim utakmicama ,Krste je u padu forme i suprotno od Satanojevica on u ovim brzim utakmicama je los . rak rana nase igre bekovi i lose postavljanje odbrane . dobit zrinju ostat u vrhu .

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 15 avg 2018, 23:48

Al fkt je vrijeme da neko drugi igra desnog beka, Hebib fkt ne moze.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 15 avg 2018, 23:48

Ostaje zal sto nismo dobili , ali dojam nakon utakmice je da sam zadovoljan s obzirom na ocekivanja.Hebib nije bek , treba na krilo.Halil uzasan ni za klupe nije .Tatar u rotaciji 18 igraca ima mjesta vazda se nade gdje treba.Rahmanovic i Stanoje :tokralju: Velkoski na krilu mehh slabo ucestvuje u igri nego na 10tci.Dupovac los uzasno postavljanje i stalno izbijanje lopte bespotrebno . Vrh klupa a Sofranac da igra.Kovacevic ok treba ga istrpiti do kraja pa sta bude.Pidro i Mujakic solidno mogu njih 2 jos bolje.Ahmet svaku tekmu stvarno dadne zadnji atom snage i kad fuli ne mogu mu nista reci da imamo 11 Ahmeta u smislu borbe pihh.Mora Zrinjski pasti u nedjelju ljudi sutra igraju umorniji ce biti nama se vraca Sisic jos .Steta za 2 boda sa Goskom , bio bi jako dobar pocetak :thumbup:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 avg 2018, 23:50

Alen Škoro je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Jbg.Nedase se.Odlicno smo igrali,ali boljke su nam kaznili,stavio je visoka krila na nase niske bekove i tu je prednost imao ,ako ne ufati Krpic ufatit ce neko sa strane.

U zadnjih godinu/dvije je sjever mjerodavan za sta?
Dajes podrsku Husrefu, a pises da su nas izmjene usporile. I to nam se ne desava prvi put.
Providna taktika, pogresne pozicije pojedincima, bez osjecaja za izmjenama, bez imalo inovativnosti i luzerski mentalitet. Nismo navikli pobjedjivati.
Ovaj zeljo je trenutno los i nikakav, al ce Odovic od njih napraviti ozbiljnu ekipu.
Neznam za sta je ko mjerodavan ,ali kazem ti bio sam,cuo jasno i glasno podrska,i nije tu "sjever" sam oko mene su sve ozbiljni ljudi bili i 80 % raje sto vidjam i na Istoku.Izmejene nas jesu unazadile ali izmjenu su bile prinudjene jel sam napisao da su oba igraca trazile izmjene.

Zeljeznicar ima vecu sirinu od nas pogotovo u toj odbrani koja je kod nas najkriticnija pozicija u svakom smislu,od golmana ,stopera,bekova,svakom iz utakmice u utakmicu mogu naci zamjerku kao i danas isto.

Vidjet cemo ko ce sta na kraju napraviti sa kim.

Nebranim ja Husrefa nit sam nesto rekao samo konstatovao tu javnu podrsku i to je to,i ja mu zamjeram sto i svi(tog Hebibovica na beku npr) .Ali sam misljenja da nista netreba dirati do kraja sezone,kad se poravna sve dat cu zakljucak krajnji,mada prvi vruce glave svasta kazem pa mi kasnije bude krivo,jel sam zivac sam po sebi i na prvu lajem.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 15 avg 2018, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 15 avg 2018, 23:51

Cijela odbrana uz Vladana cirkus teški! Hebibovića treba uhapsiti i maltretirati danima dok ne potpiše raskid ugovora.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, BABA1978, Bing [Bot], Hamagara, J1897, Jadnimi, Rauber33, StarmoCity, trunks1946, tuitamo i 95 gostiju.