FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za ovakvu igru veceras svaka im cast, da je bilo srece usla bi neka od onih prilika u 20 minuta drugog i oplodili bi ih, al et jbg
Nakolon do poda za Rahmanovica i Stanojevica, a ako ne vidi da je pravivrecept za nasu sredinu adukor rahman i stanojevic za ovakve tekme, onda je retaridran
Nama je idbrana odron zajedno sa Hebibom koji je najgori igrac lige na poziciji beka( ma pozicije krila je to sasvim druga prica) , takodje ja bi se sa Husrefom slozio za Pidru , u ovakvim utakmicama ja bi prednost dao iskusnijim igracima, i on i Mujakic su uzasnih kikseva imali veceras pogotovo u drugom poluvremenu, s tim da je Hebibovic najlosiji ubjedljivo bio
Nakolon do poda za Rahmanovica i Stanojevica, a ako ne vidi da je pravivrecept za nasu sredinu adukor rahman i stanojevic za ovakve tekme, onda je retaridran
Nama je idbrana odron zajedno sa Hebibom koji je najgori igrac lige na poziciji beka( ma pozicije krila je to sasvim druga prica) , takodje ja bi se sa Husrefom slozio za Pidru , u ovakvim utakmicama ja bi prednost dao iskusnijim igracima, i on i Mujakic su uzasnih kikseva imali veceras pogotovo u drugom poluvremenu, s tim da je Hebibovic najlosiji ubjedljivo bio
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Adukora gotive jer je tamnoput, jedan od gorih bio danas, a i protiv Atalante. Kod nas u BiH mentalitet je čudan, ako je fudbaler crnac odmah je klasa iznad. Mentalni smo patuljci.midzuka je napisao/la:Ako cemo vec hvaliti adukora kad dobro igra, ja cu reci da danas nije bio ni blizu levela koji od njega (makar ja) ocekujem i koji smo navikli.
Dupovac i Hebibovic ne bi trebali biti ni blizu prve postave da imamo iole normalne zamjene za njih. Veloski nevidljiv, bukvalno igrac manje.
Ostali igraci mogu dobiti prolazne ocjene pogotovo Rahmanovic i Stanojevic, kojeg nakon dosta vremena vidim da je fino odigrao.
Nana Welbeck nam bio tobejarabi Bog, a osrednji je i u najgoroj ekipi u ligi, Mladosti.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- StariGrad071
- Kontakt:
Rahmanovic i Stanojevic preorali.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Prije nego što išta kažem o tekmi moram samo reći HORDE ZLA
Husrefa fkt gotivim haos, ALI **** HEBIBOVIĆ NE MOŽE NA BEKU PA TU SU NAM NAPRAVILI 4 5 ozbiljnih šansi.
Rahmanović, Ahmetović, Stanojević i Pidro bravo momci.
Joj da uleti ona od Stanojevića joj bombe.
Šta ono Adukor fuli ljudi dragi.
Kako se ove kone vazda provuku meni nije jasno.
Bukvalno samo držali loptu kružili ali ništa.
Ovo se moralo uzeti, s obzirom koliko smo šansi imali al hajde dobar je i bod.
Sad protiv Zrinjskog pod moranjem su 3 boda !
I JOŠ JEDNOM HORDE ZLA !
Husrefa fkt gotivim haos, ALI **** HEBIBOVIĆ NE MOŽE NA BEKU PA TU SU NAM NAPRAVILI 4 5 ozbiljnih šansi.
I JOŠ JEDNOM HORDE ZLA !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ni meni nije jasno na cemu kone gaje optimizam da ce uzeti titulu sa onim igrackim kadrom.bihuzur je napisao/la:izgubili smo bodove od prosjaka koji su tako ostali ispred na na tabeli a vi ste zadovoljni? da nije usao usrefov virus u vas?
Mi da nismo igrali pod pritiskom a sve redi kiksa sa Goskom ,maltnuli bi ih kao od sale.
Ma nije Adukor neki promašaj imao, iz onog ugla ne bi Morientes pogodio. Malo je zakasnio i jbg.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ne treba Joachima kriviti zbog onog tzv promasaja. Momak je bio u nezgodnoj poziciji, nije bio u mogucnosti da loptu posalje u mrezu, pa to ne bi ni Ronaldo uspio u onoj situaciji.SedrenikHz je napisao/la:Prije nego što išta kažem o tekmi moram samo reći HORDE ZLA![]()
![]()
I JOŠ JEDNOM HORDE ZLA !
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Dobar dan Patriče, sto ti ne ideš ?bihuzur je napisao/la:usro odlazi!!!!!!
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Gol Rahmana me podsjetio na njegovu onakvu šansu na Koševu proljetos. Isto se namjestio nakon povratne lopte i pogodio stativu. Hvala Bogu, sad je bio precizniji.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jbg.Nedase se.Odlicno smo igrali,ali boljke su nam kaznili,stavio je visoka krila na nase niske bekove i tu je prednost imao ,ako ne ufati Krpic ufatit ce neko sa strane.
Zao mi je Kovaceviva je definitivno pojela vaznost i atmosfera utakmica,ali boze moj idemo dalje.
Vezano za trenera,ko je bio ,mogao je cuti misljenje.Forumasi pojedini mogu k.urcu svirati.Cuo se glas publike,ovaj sjever podrzava i Husrefa i sve sto je nase,sto se mogli cuti i na poluvremenu kada se Haretu pjevalo.
Pisat cu u nastavku jos svasta vjerovatno,ali Rahmanovic je najbolji igrac ove ekipe,nazalost izmjene su nas usporile,ali sam je i Amar a i Benjo trazili iste.
Da je prenjet ovakvo htjenje igraca na nedelju if
Zao mi je Kovaceviva je definitivno pojela vaznost i atmosfera utakmica,ali boze moj idemo dalje.
Vezano za trenera,ko je bio ,mogao je cuti misljenje.Forumasi pojedini mogu k.urcu svirati.Cuo se glas publike,ovaj sjever podrzava i Husrefa i sve sto je nase,sto se mogli cuti i na poluvremenu kada se Haretu pjevalo.
Pisat cu u nastavku jos svasta vjerovatno,ali Rahmanovic je najbolji igrac ove ekipe,nazalost izmjene su nas usporile,ali sam je i Amar a i Benjo trazili iste.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
K'o Dijete Ja Sam S Tobom Osjetio Bol, Svu Sreću Ovog Svijeta, I Dobro A I Zlo... I Danas Opet Tu Sam, Živim K'o I Tad... ZA BORDO BIJELE BOJE I SARAJEVO GRAD.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Samo nek ovo zalaganje ponove u nedjelju i dobićemo Zrinjski 100%!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Onda je i do mene, ne primjećujem nešto njegovu igru. Reći će neko, kreće se puno, to stoji, ali ja to ne primjećujem da doprinosi našoj igri. Često lopte gubi, neprecizan u pasovima, o centaršutevima da ne govorim...hz033 je napisao/la:Mozda je do mene, ali je Krste los u zadnje vrijeme malo je reci.
Cudan je malo igrac, definitivno ne moze igrati krilo a vala ne moze ni iza napadaca. Nekako se izgubi....hilmo je napisao/la:Onda je i do mene, ne primjećujem nešto njegovu igru. Reći će neko, kreće se puno, to stoji, ali ja to ne primjećujem da doprinosi našoj igri. Često lopte gubi, neprecizan u pasovima, o centaršutevima da ne govorim...hz033 je napisao/la:Mozda je do mene, ali je Krste los u zadnje vrijeme malo je reci.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvo, veliki pozdrav još jednom za brata Jokera.
Nisam nezadovoljan igrom ali je moglo malo bolje, imali smo solidne prilike ali ok, nije loše. Desnog beka nemamo, ne postoji.. ovo ostalo bi i moglo proći. Velkoski sve gori i gori iz utakmice u utakmicu, vezni red solidan, Kovačević tu jednu grešku ali tokom cijele utakmice je bio dobar. Samo bi još dodao da Handžić mora igrati više od 10 minuta Husrefe, mora!
Sarajevo -
Horde zla -
Linijski sudija - definitivno najbolji kojeg sam ikada gledao, makar uživo. Svaka čast ljudino.
Nisam nezadovoljan igrom ali je moglo malo bolje, imali smo solidne prilike ali ok, nije loše. Desnog beka nemamo, ne postoji.. ovo ostalo bi i moglo proći. Velkoski sve gori i gori iz utakmice u utakmicu, vezni red solidan, Kovačević tu jednu grešku ali tokom cijele utakmice je bio dobar. Samo bi još dodao da Handžić mora igrati više od 10 minuta Husrefe, mora!
Sarajevo -
Horde zla -
Linijski sudija - definitivno najbolji kojeg sam ikada gledao, makar uživo. Svaka čast ljudino.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U zadnjih godinu/dvije je sjever mjerodavan za sta?miky_hz je napisao/la:Jbg.Nedase se.Odlicno smo igrali,ali boljke su nam kaznili,stavio je visoka krila na nase niske bekove i tu je prednost imao ,ako ne ufati Krpic ufatit ce neko sa strane.
Dajes podrsku Husrefu, a pises da su nas izmjene usporile. I to nam se ne desava prvi put.
Providna taktika, pogresne pozicije pojedincima, bez osjecaja za izmjenama, bez imalo inovativnosti i luzerski mentalitet. Nismo navikli pobjedjivati.
Ovaj zeljo je trenutno los i nikakav, al ce Odovic od njih napraviti ozbiljnu ekipu.
NON MOLLARE MAI
Iskreno nije ni najratoborniji igrac na terenu, volio bih vidjeti nekog drugog sa kapitenskom trakombibula je napisao/la:Cudan je malo igrac, definitivno ne moze igrati krilo a vala ne moze ni iza napadaca. Nekako se izgubi....hilmo je napisao/la:Onda je i do mene, ne primjećujem nešto njegovu igru. Reći će neko, kreće se puno, to stoji, ali ja to ne primjećujem da doprinosi našoj igri. Često lopte gubi, neprecizan u pasovima, o centaršutevima da ne govorim...hz033 je napisao/la:Mozda je do mene, ali je Krste los u zadnje vrijeme malo je reci.
I primjetio sam ako mu slučajno lošu loptu dodaju ili mu nikako ne dodaju, "galami" na ostale igrače, pogotov na Pidru, on našao graditi autoritet na mladjem igraču, druže bori se kao što se Pidro bori i imat ćeš pravo nekoga kritikovati kad ti nije po volji. Krste od prošle sezone je bio puno bolji..hilmo je napisao/la:Onda je i do mene, ne primjećujem nešto njegovu igru. Reći će neko, kreće se puno, to stoji, ali ja to ne primjećujem da doprinosi našoj igri. Često lopte gubi, neprecizan u pasovima, o centaršutevima da ne govorim...hz033 je napisao/la:Mozda je do mene, ali je Krste los u zadnje vrijeme malo je reci.
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Husref je dobro osjetio da je Stanoje dobar u ovim borbenim utakmicama ,Krste je u padu forme i suprotno od Satanojevica on u ovim brzim utakmicama je los . rak rana nase igre bekovi i lose postavljanje odbrane . dobit zrinju ostat u vrhu .
Trenutno korisnika/ca: PingoFTW, rimljanin90 i 22 gosta.