FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: Opste diskusije

Post Postao/la staragarda » 21 avg 2018, 00:59

drakensang je napisao/la:Stara garda Sisinog hana :mrgreen:
Miran i medju nizeligase gdje ti je mjesto pa tamo se nadjebaji sa capljincima,kakanjcima i visocacima :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 21 avg 2018, 01:51

staragarda je napisao/la:
Miran i medju nizeligase gdje ti je mjesto pa tamo se nadjebaji sa capljincima,kakanjcima i visocacima :D
Moze moze hvala, kazu OFK Sloga Gornje Crnjelovo trazi navijace, ja tebe prijavio, Sloga je opet a jaca dnevnica :bih:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 avg 2018, 08:40

drakensang je napisao/la:
Moze moze hvala, kazu OFK Sloga Gornje Crnjelovo trazi navijace, ja tebe prijavio, Sloga je opet a jaca dnevnica :bih:
Vidis kako ti znas sve te nizeligaske ekipe.... garant je velez neki derbi igrao sa njima il' ste ista liga.....mene prijavi slobodno ako je dobra dnevnica :D .... Azmir se nesto stisnuo u zadnje vrijeme :kafa:

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 21 avg 2018, 09:42

Malo ga je Asmir modernizovao. Nakon razvozanja romske klijentele u pasatu sirašu dobio je kadeta 1,3 karavana. Sad moze zeljezo u gepeku prevozit bez da diferencijali i uhabane ves masine budu u krilima mušterija :urnebes: :urnebes:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 avg 2018, 09:48

Mexico je napisao/la:
Malo ga je Asmir modernizovao. Nakon razvozanja romske klijentele u pasatu sirašu dobio je kadeta 1,3 karavana. Sad moze zeljezo u gepeku prevozit bez da diferencijali i uhabane ves masine budu u krilima mušterija :urnebes: :urnebes:
Bajram šerif mubarek Olsun...da si mi ziv i zdrav jos 100 godina ;)

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 21 avg 2018, 09:49

Mexico je napisao/la:
Bajram šerif mubarek Olsun...da si mi ziv i zdrav jos 100 godina ;)
Alah razosum brato. Takodje i ti i onaj mali slobodas . Malo se prcamo moramo :thumbup:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 avg 2018, 09:55

Ma opusteno samo :D .... Hazmir me jutros ispoštovao Bajramskom dnevnicom pa sam raspoložen :njanjanja: .... također, Bajram šerif mubarek Olsun svim slobodasima i navijacima Tuzle....da mi budete zivi,zdravi i debeli :bih: :bih:

Penaltiky
Kontakt:

Re: Boobs 'n' Trucks

Post Postao/la Penaltiky » 21 avg 2018, 10:07

Jel mi Gorštak živ????????
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 avg 2018, 10:23

Penaltiky je napisao/la:Jel mi Gorštak živ????????
Normalno da je ziv...nije svako tako veliki navijac kao recimo ti helere...ne sikira se covjek zbog par poraza... jesil ti sta načuo....kad ce druga tranša "ugovora"

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 21 avg 2018, 10:36

Normalno da je ziv...nije svako tako veliki navijac kao recimo ti helere...ne sikira se covjek zbog par poraza... jesil ti sta načuo....kad ce druga tranša "ugovora"
Što? Jel hoćeš da se vratiš u matično jato i da malo brk od trabše omastiš? Namazan si nema šta.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 avg 2018, 12:17

Penaltiky je napisao/la:
Što? Jel hoćeš da se vratiš u matično jato i da malo brk od trabše omastiš? Namazan si nema šta.
Uf, rado bi....nisam znao da je senco tako siroke ruke... iznenadio me pravo.....samo,ne znam mogu li se ja kao izbjeglica u klopiti u te sencine šeme evropske Slobode

Penaltiky
Kontakt:

Re: Mi smo Sisojini, Sisoja je naš

Post Postao/la Penaltiky » 21 avg 2018, 16:51

staragarda je napisao/la: Uf, rado bi....nisam znao da je senco tako siroke ruke... iznenadio me pravo.....samo,ne znam mogu li se ja kao izbjeglica u klopiti u te sencine šeme evropske Slobode
Kad si se mogo uklopiti ko glasač SDA i Tuzlak možeš svaku ulogu odglumiti.

BosanacGorstak
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la BosanacGorstak » 21 avg 2018, 17:19

Ugodne blagdanske praznike ekipi s teme.
Ovih dana sam malo prebukiran pa slabo se stigne pisati,mada i ovo sto gledamo na terenu nije vrijedno ni komentara.
Promjene su definitivno potrebne,ocito da nesto ne stima u ekipi.
U svakom slucaju valjda se nesto poduzme po pitanju bolje igre.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 21 avg 2018, 17:22

fukaroni je napisao/la:
BosanacGorstak je napisao/la:
fukaroni je napisao/la: babuka ti je izjavio da je pobijedio tim koji je trebo da pobijedi vidio i on da se ljubav ne kupuje milionima a sto ne napises sto ti divizija ima problema trazili vise para od babuke pa ih babuka nogiro toliko o dnevnicama i bambucama :bih: :bih: :bih:
Ja sam takodje rekao da je pobjedio tim koji je vise zelio pobjedu i to se moglo vidjeti i na terenu.A nisam u toku sta je Azmir rekao i gdje je to izjavio ako moze link?

Sto se tice divizije,mislim da osoba koja nosi nick po navijackog grupi koja se javno prodala nije kredibilan za price o drugim navijackim grupama i kupovinama..ko o cemu **** o postenju :kafa:
TI TO PO NICKU ZAKLJUCIO JA PRVO NISAM BALAVAC I NISAM CLAN FUKARA AL SAM VELIKI SLOBODAS I JAKO ME BOLI KAD TI I BATO GROBAR IZNOSITE BLJUVOTINE NA RACUN SLOBODE :kafa:
Ja sto sam pisao,tvoji potvrdili u saopstenjima i prvi i drugi put.
Pricao za dnevnice,ljudi kazu da se predsjedik javno hvalio kako ima svoje ljude medju navijacima u saopstenju.
Kad sa m goorio da u Fukarama vlada agentura kazu nije istina a kroz par dana lijepo sa slikom pokrijepise kako petaka primise..
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 21 avg 2018, 17:30

Citam ovaj @penaltik navijac Slobode prica o prodavanju,sendvicima i picima :urnebes:
Javno se prodali i ima obraza hodati i pitati za druge navijace.Kostaju otprilike kao neka spacnija skarleta na 2-3 dana :crazy:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Penaltiky
Kontakt:

Re: Kamiondžija United

Post Postao/la Penaltiky » 21 avg 2018, 17:57

BosanacGorstak je napisao/la:Citam ovaj @penaltik navijac Slobode prica o prodavanju,sendvicima i picima :urnebes:
Javno se prodali i ima obraza hodati i pitati za druge navijace.Kostaju otprilike kao neka spacnija skarleta na 2-3 dana :crazy:
Pitam za tebe zabrinuo se. Naravno da imam obraza ja nit sam se prodao niti pišem za burek po forumu. I do it for lulz.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: Mi smo Sisojini, Sisoja je naš

Post Postao/la staragarda » 21 avg 2018, 18:18

Penaltiky je napisao/la:
staragarda je napisao/la: Uf, rado bi....nisam znao da je senco tako siroke ruke... iznenadio me pravo.....samo,ne znam mogu li se ja kao izbjeglica u klopiti u te sencine šeme evropske Slobode
Kako god tvoj senco me j e z a j e b o..... prenesi faraonu da mu je senco zajedno sa Azmirom na Bajram namazu bio u Princevoj đamiji :urnebes: :rol: ....eto vam info da imate racuna traziti drugu transu "ugovora"..... hahahhaha...selam helere,pozdravili rodjaka iz bratunca :rol:

Penaltiky
Kontakt:

Re: Kamikazi sise vise

Post Postao/la Penaltiky » 21 avg 2018, 18:40

Penaltiky je napisao/la:
Kako god tvoj senco me j e z a j e b o..... prenesi faraonu da mu je senco zajedno sa Azmirom na Bajram namazu bio u Princevoj đamiji :urnebes: :rol: ....eto vam info da imate racuna traziti drugu transu "ugovora"..... hahahhaha...selam helere,pozdravili rodjaka iz bratunca :rol:
Nisam ja Dr. Doolitle. Haj na Bosnaskom.

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 21 avg 2018, 19:13

bosanac gorstak ja sam mislio da si ti malo vise obrazovan medjutim ti si i ko ovaj preletac stara garda glup ko tocak ti se bolan kurcis sa azmirovim parama od kojih nit si vidio nit imas hajra ti se poredis sa slobodom ko lafo gradski derbi rivalstvo haj ne kenjaj vise matere ti RSD SLOBODA u cijem je sastavu fudbal kosarka box odbojka atletika kuglanje cak i balet iduce godine slavi 100 god viste proizvod nebitnog lika koji se igra s vama dok mu se igra pa ce vas ugasit zato jer vi nikad necete biti nasi rivali vi ste mali za nas nemate navijacku skupinu vi imate pozorisnu publiiku koji znaju samo rec daj husi nabaci husi mislim na poturalica ekipa vam je ko **** zali boze para sto su azmira izuli almir i taran al haj nece se dok je ovaca bit ce i vune ja sam ti rekao ne sudi po nicku pa da mene povezujes sa fukarama ja sam gospodin od 50 god i clan skupstine fk sloboda zato ne kenjaj vise za senada kako on nas placa :tralala: :tralala: :tralala:
fukare

fukaroni
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la fukaroni » 21 avg 2018, 19:20

sloboda72 je napisao/la: 7. FK Sloboda.................... 5... 2... 1... 2... 7
8. HŠK Zrinjski .................. 4... 2... 0... 2... 6
9. NK GOŠK....................... 6... 1... 2... 3... 5
10. FK Tuzla City................. 5... 1... 1... 3... 4

.........PA NAMA ZRINJSKI BJEŽI SAMO DVA BODA.
dobro si to skuzio ja jedva skonta :tokralju: :tokralju: :tokralju:
fukare

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.