Miran i medju nizeligase gdje ti je mjesto pa tamo se nadjebaji sa capljincima,kakanjcima i visocacimadrakensang je napisao/la:Stara garda Sisinog hana

Moderator/ica: GracanicaAA
Miran i medju nizeligase gdje ti je mjesto pa tamo se nadjebaji sa capljincima,kakanjcima i visocacimadrakensang je napisao/la:Stara garda Sisinog hana
Moze moze hvala, kazu OFK Sloga Gornje Crnjelovo trazi navijace, ja tebe prijavio, Sloga je opet a jaca dnevnicastaragarda je napisao/la:Miran i medju nizeligase gdje ti je mjesto pa tamo se nadjebaji sa capljincima,kakanjcima i visocacimadrakensang je napisao/la:Stara garda Sisinog hana
Vidis kako ti znas sve te nizeligaske ekipe.... garant je velez neki derbi igrao sa njima il' ste ista liga.....mene prijavi slobodno ako je dobra dnevnicadrakensang je napisao/la:Moze moze hvala, kazu OFK Sloga Gornje Crnjelovo trazi navijace, ja tebe prijavio, Sloga je opet a jaca dnevnicastaragarda je napisao/la:Miran i medju nizeligase gdje ti je mjesto pa tamo se nadjebaji sa capljincima,kakanjcima i visocacimadrakensang je napisao/la:Stara garda Sisinog hana
Malo ga je Asmir modernizovao. Nakon razvozanja romske klijentele u pasatu sirašu dobio je kadeta 1,3 karavana. Sad moze zeljezo u gepeku prevozit bez da diferencijali i uhabane ves masine budu u krilima mušterijadrakensang je napisao/la:Stara garda Sisinog hana
Bajram šerif mubarek Olsun...da si mi ziv i zdrav jos 100 godinaMexico je napisao/la:Malo ga je Asmir modernizovao. Nakon razvozanja romske klijentele u pasatu sirašu dobio je kadeta 1,3 karavana. Sad moze zeljezo u gepeku prevozit bez da diferencijali i uhabane ves masine budu u krilima mušterijadrakensang je napisao/la:Stara garda Sisinog hana![]()
Alah razosum brato. Takodje i ti i onaj mali slobodas . Malo se prcamo moramostaragarda je napisao/la:Bajram šerif mubarek Olsun...da si mi ziv i zdrav jos 100 godinaMexico je napisao/la:Malo ga je Asmir modernizovao. Nakon razvozanja romske klijentele u pasatu sirašu dobio je kadeta 1,3 karavana. Sad moze zeljezo u gepeku prevozit bez da diferencijali i uhabane ves masine budu u krilima mušterijadrakensang je napisao/la:Stara garda Sisinog hana![]()
Normalno da je ziv...nije svako tako veliki navijac kao recimo ti helere...ne sikira se covjek zbog par poraza... jesil ti sta načuo....kad ce druga tranša "ugovora"Penaltiky je napisao/la:Jel mi Gorštak živ????????
Što? Jel hoćeš da se vratiš u matično jato i da malo brk od trabše omastiš? Namazan si nema šta.staragarda je napisao/la:Normalno da je ziv...nije svako tako veliki navijac kao recimo ti helere...ne sikira se covjek zbog par poraza... jesil ti sta načuo....kad ce druga tranša "ugovora"Penaltiky je napisao/la:Jel mi Gorštak živ????????
Uf, rado bi....nisam znao da je senco tako siroke ruke... iznenadio me pravo.....samo,ne znam mogu li se ja kao izbjeglica u klopiti u te sencine šeme evropske SlobodePenaltiky je napisao/la:Što? Jel hoćeš da se vratiš u matično jato i da malo brk od trabše omastiš? Namazan si nema šta.staragarda je napisao/la:Normalno da je ziv...nije svako tako veliki navijac kao recimo ti helere...ne sikira se covjek zbog par poraza... jesil ti sta načuo....kad ce druga tranša "ugovora"Penaltiky je napisao/la:Jel mi Gorštak živ????????
Kad si se mogo uklopiti ko glasač SDA i Tuzlak možeš svaku ulogu odglumiti.staragarda je napisao/la: Uf, rado bi....nisam znao da je senco tako siroke ruke... iznenadio me pravo.....samo,ne znam mogu li se ja kao izbjeglica u klopiti u te sencine šeme evropske Slobode
Ja sto sam pisao,tvoji potvrdili u saopstenjima i prvi i drugi put.fukaroni je napisao/la:TI TO PO NICKU ZAKLJUCIO JA PRVO NISAM BALAVAC I NISAM CLAN FUKARA AL SAM VELIKI SLOBODAS I JAKO ME BOLI KAD TI I BATO GROBAR IZNOSITE BLJUVOTINE NA RACUN SLOBODEBosanacGorstak je napisao/la:Ja sam takodje rekao da je pobjedio tim koji je vise zelio pobjedu i to se moglo vidjeti i na terenu.A nisam u toku sta je Azmir rekao i gdje je to izjavio ako moze link?fukaroni je napisao/la: babuka ti je izjavio da je pobijedio tim koji je trebo da pobijedi vidio i on da se ljubav ne kupuje milionima a sto ne napises sto ti divizija ima problema trazili vise para od babuke pa ih babuka nogiro toliko o dnevnicama i bambucama![]()
![]()
Sto se tice divizije,mislim da osoba koja nosi nick po navijackog grupi koja se javno prodala nije kredibilan za price o drugim navijackim grupama i kupovinama..ko o cemu **** o postenju
Pitam za tebe zabrinuo se. Naravno da imam obraza ja nit sam se prodao niti pišem za burek po forumu. I do it for lulz.BosanacGorstak je napisao/la:Citam ovaj @penaltik navijac Slobode prica o prodavanju,sendvicima i picima![]()
Javno se prodali i ima obraza hodati i pitati za druge navijace.Kostaju otprilike kao neka spacnija skarleta na 2-3 dana
Kako god tvoj senco me j e z a j e b o..... prenesi faraonu da mu je senco zajedno sa Azmirom na Bajram namazu bio u Princevoj đamijiPenaltiky je napisao/la:Kad si se mogo uklopiti ko glasač SDA i Tuzlak možeš svaku ulogu odglumiti.staragarda je napisao/la: Uf, rado bi....nisam znao da je senco tako siroke ruke... iznenadio me pravo.....samo,ne znam mogu li se ja kao izbjeglica u klopiti u te sencine šeme evropske Slobode
Nisam ja Dr. Doolitle. Haj na Bosnaskom.staragarda je napisao/la:Kako god tvoj senco me j e z a j e b o..... prenesi faraonu da mu je senco zajedno sa Azmirom na Bajram namazu bio u Princevoj đamijiPenaltiky je napisao/la:Kad si se mogo uklopiti ko glasač SDA i Tuzlak možeš svaku ulogu odglumiti.staragarda je napisao/la: Uf, rado bi....nisam znao da je senco tako siroke ruke... iznenadio me pravo.....samo,ne znam mogu li se ja kao izbjeglica u klopiti u te sencine šeme evropske Slobode![]()
....eto vam info da imate racuna traziti drugu transu "ugovora"..... hahahhaha...selam helere,pozdravili rodjaka iz bratunca
dobro si to skuzio ja jedva skontasloboda72 je napisao/la: 7. FK Sloboda.................... 5... 2... 1... 2... 7
8. HŠK Zrinjski .................. 4... 2... 0... 2... 6
9. NK GOŠK....................... 6... 1... 2... 3... 5
10. FK Tuzla City................. 5... 1... 1... 3... 4
.........PA NAMA ZRINJSKI BJEŽI SAMO DVA BODA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.