bihuzur je napisao/la:hocel mi se vratiti zena? rodjen sam 1. 5. 1969uNbx je napisao/la:Ko da gledam ide Džafić od prve protiv Zvijezde, odbranit će dva teška šuta pri rezultatu 0:1, nekako dobijamo utakmicu. Protiv Čelika će primit paceraj mrtvi, to će se pripisat lošem danu, ali pošto osvajamo bod(ove) i u toj tekmi, sasvim dovoljno da mu se da opet šansa gdje će korektno odbranit i tako zacementirat keca na golu. Vladan gudbaj, a dobijamo prosječnog golmana koji je davno dosegao svoj limit, a koji je, po svemu sudeći malo iznad Pavlovićevog, al dosta za ove lige. "Bar imamo iskusnog."
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam insajder, ali imam info da on neće više nastupati za FKS.Historicar je napisao/la:A kontam, valjda je u stanju protiv Zvijezde odraditi korektno 90 minuta u tandemu sa Mustafićem.Igramo protiv ekipe koja je kandidat za ispadanje.DenchiNL je napisao/la:otkud Radovca hahahahahHistoricar je napisao/la:Ako Šofranac i Crepulja ne budu u konkurenciji, sastav bi mogao izgledati ovako: Kovačević, Šabanović, Adukor, Dupovac, Pidro, Radovac, Mustafić, Rahmanović, Hebibović, Tatar, Ahmetović.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Njosa1921 je napisao/la:bihuzur je napisao/la:hocel mi se vratiti zena? rodjen sam 1. 5. 1969uNbx je napisao/la:Ko da gledam ide Džafić od prve protiv Zvijezde, odbranit će dva teška šuta pri rezultatu 0:1, nekako dobijamo utakmicu. Protiv Čelika će primit paceraj mrtvi, to će se pripisat lošem danu, ali pošto osvajamo bod(ove) i u toj tekmi, sasvim dovoljno da mu se da opet šansa gdje će korektno odbranit i tako zacementirat keca na golu. Vladan gudbaj, a dobijamo prosječnog golmana koji je davno dosegao svoj limit, a koji je, po svemu sudeći malo iznad Pavlovićevog, al dosta za ove lige. "Bar imamo iskusnog."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dje ce nastupat, top speed=45. Pero Stojkic ga prosle godine preslusa u stilu Bolt > Keneniza Bekele.
ZZ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SVI U UGLJEVIK, SARAJ’VO TE TREBA!
25.08. U 17:00h!
Više informacija u vezi gostovanja ubrzo...

25.08. U 17:00h!
Više informacija u vezi gostovanja ubrzo...

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Yebo te, velika nam prezimena ovih igrača, opra pisanje sastava svaki put.
A haj' piši debilne nadimke k'o kone. Od sad pišem inicijale samo.
Za Ugljevik:
VK, AH, AD, AŠ, SP, JA, AM, AR, ŠR, BT, MA
VK, AH, AD, AŠ, SP, JA, AM, AR, ŠR, BT, MA
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma zaigrat će Almir Bekić. Nije nam odavno priredio nijedan manji srčani, a ni nervni slom. Ne valja ova nagla napetost. Lakše kad si u nekom kontinuitetu.
Najveći su slučajevi oni što nakon poraza slijeću na ogradu i hoće obračune. Sve zbog šutanja hlopte...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima!
Malo jesam okasnio, ali dobro.
Nadam se da možemo rutinski uzeti bodove protiv Zvijezde, nek bude 2:0 za nas dosta.
Nadam se da možemo rutinski uzeti bodove protiv Zvijezde, nek bude 2:0 za nas dosta.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
SISAJ GA, ŽELJO!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Svi u Ugljevik, redom jedna po jedna. Nije daleko gostovanje, bezopasno, sta vas moze sprijeciti da odete. Hajde Saraj'vo nas treba!
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!
LE ŠI NA RI PUŠE GA!High je napisao/la:SISAJ GA, ŽELJO!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Na Otoci uz crijevoDenchiNL je napisao/la:ni njega ni Lelića...pitanje je da li i gdje treniraju...MortemHz je napisao/la:Ja se ne sjećam i da je bio na klupi neku utakmicu..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Protiv Zvijezde ako bude pristup kao protiv kona i mađara ubjeđen sam u laganu pobjedu bez obzira na izostanke.
Dosta će igrača faliti, ali samo da je kako zakrpit štopersku poziciju i sve bi bilo top. Adukora kad bi prebacio na stopera bio bi problem, u vezi svakako fali Stanojević i Crepulja, još Adukora izgubiti... ne bi bilo dobro. Nadam se da neće to uraditi.
Pokušati sa Šofrancem, nadam se da mu je dijete dobro, dijete jest preče i ne može klub biti ispred ali samo kad bi uspio odraditi utakmicu, treninzi i vrijeme sa ekipom nije toliko bitno, Zvijezda je, nije Zrinjski.
Kovačević, Hebib (jbg), Dupovac, Šofranac, Pidro, Adukor, Mustafić, Rahmanović, Tatar, Halilović/Bekić, Ahmetović
Samo da Adukora ne vrati na stopera....
Dosta će igrača faliti, ali samo da je kako zakrpit štopersku poziciju i sve bi bilo top. Adukora kad bi prebacio na stopera bio bi problem, u vezi svakako fali Stanojević i Crepulja, još Adukora izgubiti... ne bi bilo dobro. Nadam se da neće to uraditi.
Pokušati sa Šofrancem, nadam se da mu je dijete dobro, dijete jest preče i ne može klub biti ispred ali samo kad bi uspio odraditi utakmicu, treninzi i vrijeme sa ekipom nije toliko bitno, Zvijezda je, nije Zrinjski.
Kovačević, Hebib (jbg), Dupovac, Šofranac, Pidro, Adukor, Mustafić, Rahmanović, Tatar, Halilović/Bekić, Ahmetović
Samo da Adukora ne vrati na stopera....
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam ga vidio jednom tamo duva taj ****, kod novih zgradaEsport je napisao/la:Na Otoci uz crijevoDenchiNL je napisao/la:ni njega ni Lelića...pitanje je da li i gdje treniraju...MortemHz je napisao/la:Ja se ne sjećam i da je bio na klupi neku utakmicu..
Ako donese papire iz SlovenijeAlfredNobel je napisao/la:Ajd na gol..Beton je napisao/la:Pozdrav braćo, ja sam novi kolač.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa nije sad da nema po' ekipe; u odbrani Mujakic, u vezi Stanojevic i Krle naprijed.
Meni je veci problem povreda Crepulje i stanje Sofranca??
Ako sad ne zapnu ovi sto su klupa, kad ce? Ovo im je prilika da pokazu da mogu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Čekamo saopštenje Sindikata FudbaleraMokes je napisao/la:Nisam insajder, ali imam info da on neće više nastupati za FKS.Historicar je napisao/la:A kontam, valjda je u stanju protiv Zvijezde odraditi korektno 90 minuta u tandemu sa Mustafićem.Igramo protiv ekipe koja je kandidat za ispadanje.DenchiNL je napisao/la:Ako Šofranac i Crepulja ne budu u konkurenciji, sastav bi mogao izgledati ovako: Kovačević, Šabanović, Adukor, Dupovac, Pidro, Radovac, Mustafić, Rahmanović, Hebibović, Tatar, Ahmetović.
otkud Radovca hahahahah
Viđam i ja Sadikua često. Ne znam kako mu ide u Belgiji, ali ako nastavi cuclati ono sranje uskoro ćemo se pitati kako mu ide u Pazariću. Ne razumijem šta se dešava u glavama ovih omladinaca.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šofranac i Šišić su isto prva postava a neće igrati, Crepulja tu i tamomuhamedhulk je napisao/la:Pa nije sad da nema po' ekipe; u odbrani Mujakic, u vezi Stanojevic i Krle naprijed.
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 8 gostiju.