25.08. U 17:00h!
Više informacija u vezi gostovanja ubrzo...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

LE ŠI NA RI PUŠE GA!High je napisao/la:SISAJ GA, ŽELJO!
Na Otoci uz crijevoDenchiNL je napisao/la:ni njega ni Lelića...pitanje je da li i gdje treniraju...MortemHz je napisao/la:Ja se ne sjećam i da je bio na klupi neku utakmicu..
Ja sam ga vidio jednom tamo duva taj ****, kod novih zgradaEsport je napisao/la:Na Otoci uz crijevoDenchiNL je napisao/la:ni njega ni Lelića...pitanje je da li i gdje treniraju...MortemHz je napisao/la:Ja se ne sjećam i da je bio na klupi neku utakmicu..
Ako donese papire iz SlovenijeAlfredNobel je napisao/la:Ajd na gol..Beton je napisao/la:Pozdrav braćo, ja sam novi kolač.
Čekamo saopštenje Sindikata FudbaleraMokes je napisao/la:Nisam insajder, ali imam info da on neće više nastupati za FKS.Historicar je napisao/la:A kontam, valjda je u stanju protiv Zvijezde odraditi korektno 90 minuta u tandemu sa Mustafićem.Igramo protiv ekipe koja je kandidat za ispadanje.DenchiNL je napisao/la:Ako Šofranac i Crepulja ne budu u konkurenciji, sastav bi mogao izgledati ovako: Kovačević, Šabanović, Adukor, Dupovac, Pidro, Radovac, Mustafić, Rahmanović, Hebibović, Tatar, Ahmetović.
otkud Radovca hahahahah
Šofranac i Šišić su isto prva postava a neće igrati, Crepulja tu i tamomuhamedhulk je napisao/la:Pa nije sad da nema po' ekipe; u odbrani Mujakic, u vezi Stanojevic i Krle naprijed.
Meni je veci problem povreda Crepulje i stanje Sofranca??
Ako sad ne zapnu ovi sto su klupa, kad ce? Ovo im je prilika da pokazu da mogu.
Bolje Kurdića stavit na stopera nego Adukora. Veza bi nam bila katastrofalna onda i sve bi poremetili. Adukor mora ostat u vezi.muhamedhulk je napisao/la:Ma Sisic je i zamjenjen dostojno sa Tatarom.
Problem je taj drugi stoper trenutno, Mujakic kartoni a Sofranac u CG. Opet Adukor mora nazad..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.