marseille_unique je napisao/la:ovaj butler je slab skroz ubise ga ljudi ruse ga cunjeve
Cutler ili offense line?
Moderator/ica: rio_Ferdy88
marseille_unique je napisao/la:ovaj butler je slab skroz ubise ga ljudi ruse ga cunjeve
letimoo prijatelju moj. doduse ovakve stvari se nece desiti dugo vremena.Slatinash_7 je napisao/la:sta ovaj Indianapolis ne moze nikog dobiti i Steelersi isto truba.Randy kad pocinje New England?
Jesmo li nasli?Taktičar je napisao/la:Pogledo sam reportažu sa tekme iz New Yorka i iako mi je bilo drago zbog pobjede Giantsa moram priznati da mi je bilo malo žao Cutlera jer je bio bukvalni izmasakriran.
Večeras će biti interesantno vidjeti hoće li Patriotsi konačno pronaći lijek za Miamieve "Wild Cat"-formacije. Prošle 2 sezone nisu imali rješenje za to.
A kako se tek to (ne) sviđa našem randy_mossu sa foruma?sandiegochargers je napisao/la:moram priznati da sam bio šokiran kada sam vidio da je randy moss u minnesoti. ne vjerujem da se to previse sviđa saltiyu
ne znam kakav je Randy i da li navija za igraca ili za klub,od toga zavisi da li imamo Vikinga ili ne.nisam pratio nista ovih dana sto en toga tice i tek sada vidim da je trade-ovan.,jos za pick 3 runde.Da li se ovo oslobadja prostor ili sta se radi,definitivno mi nije jasan potez.Da su barem uzeli nekog odbranbenog koji nam sada treba,ili dali jos nesto za Petersona.........ostaje jos samo da vidimo sta se dobija ovim potezom,da li ce se poboljsati hemija u svlacionici,vise pasova za odlicnog Welkera itd itdTaktičar je napisao/la:A kako se tek to (ne) sviđa našem randy_mossu sa foruma?sandiegochargers je napisao/la:moram priznati da sam bio šokiran kada sam vidio da je randy moss u minnesoti. ne vjerujem da se to previse sviđa saltiyu
Dobijamo li ovdje novog navijača Vikingsa?
Čekamo odgovore iz prve ruke
randy_moss zauvijek ostaje Patriota. (There's only one dynasty.... SuperBowl XXXVI, XXXVIII, XXXIX Champions)Taktičar je napisao/la:A kako se tek to (ne) sviđa našem randy_mossu sa foruma?sandiegochargers je napisao/la:moram priznati da sam bio šokiran kada sam vidio da je randy moss u minnesoti. ne vjerujem da se to previse sviđa saltiyu
Dobijamo li ovdje novog navijača Vikingsa?
Čekamo odgovore iz prve ruke
eto potencijala da navijas za Patriotse i ti skrenes sa pravog puta i navijas za Jetse.marseille_unique je napisao/la:ovaj momak julian edelman sto ce mijenjati donekle mossa, je odavdje gdje ja zivim i sa ovim momkom sto radi sa mnom je treniro u srednjoj skoli football, bas cekam da vidim ga a inace i kuca tom bradya gdje se rodio i odrasto je odavdje od mene jedno 5 minuta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.