NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 okt 2010, 03:38

marseille_unique je napisao/la:ovaj butler je slab skroz ubise ga ljudi ruse ga cunjeve

Cutler ili offense line?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 okt 2010, 03:47

Bearsi 2 minute do kraja poluvremena samo 4 yarda uzeli ahahaa ojjjjjjj majkooooo :shock: ..ebiga imali su ali kada oduzmes penale i sacks ispadne tek 4 yarda haahhaha

cak 9 puta ga oborise ovo nije normalno :(

svaka cast nasoj odbrani ipak pored svega ovoga njima smo dozvolili takodje nepunih 100 yardi i samo 3 poena
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 okt 2010, 04:15

evo i glavom je udario Cutler od zemlju i izveli su ga iz ove utkamice...mozda je i najbolje,ovaj offense line nije zasluzio bavti se ovim sportom jer su opasni po zivot svog QB :(...Colins u drugom poluvremenu je QB i cisto sumnjam da cemo ista uciniti sa njim i ovakvom line :(...nakraju rezultat ce mozda da bude 9:0 za Giantse, jer nasa odbrana je odlicna i do sada igraju odlicno imajuci u obzir da su Giantsi imali dobare field pozicije nekoliko puta

Ovaj Pappers je tito majkemi skidam mu kapu i ovoj odbrani ...ovi Hesteru ne smiju izbiti loptu ahahaha

Sad nas je i sudija zeznuo pravo i ode u pm...ovo nije bio first down nema sanse lijepo se vidjelo gdje je igrac uhvatio loptu jos najmanje pola yarda iza linije, ali sudije su postavile loptu skroz na pogresno mijesto...zbog toga u tom napadu evo primamo TD :)...lose totalno nema Cutlera, nema offense line ebiga predali smo se vec to se vidi po i igracima nema motivacije ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 04 okt 2010, 11:23

Justin Tuck 3 sacka
Osi Umenyiora 3 sacka
Aaron Ross 1 sack
Barry Cofield i jos jedan Indijanac 2 sacka.

Malo je puno, sta mislis Salty?

Prvi put stavim na Bearse na Yahoo Predictoru i ovako mi vrate. :evil:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 04 okt 2010, 15:06

salty brate kakvo je to samaranje cutlera bilo? pa to je svaki drugi napad bio na zemlji. kakvi su to indijanci u offensive line pa dopuste 9 sackova za poluvrijeme?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 okt 2010, 20:02

ma mi zbog offense line 2 QB izgubili u utkamici...obadvojica se ba povrijedise :(....ma nije ono realan odnos snaga bio vjerujem da smo kvalitetni od njih....sinoc poslije nekoliko onih rusenja izgubili smo moral i sve je otislo u pm. a pogotov kad smo izgubili Cutlera
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 04 okt 2010, 22:18

sta ovaj Indianapolis ne moze nikog dobiti i Steelersi isto truba.Randy kad pocinje New England?
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 04 okt 2010, 22:57

Pogledo sam reportažu sa tekme iz New Yorka i iako mi je bilo drago zbog pobjede Giantsa moram priznati da mi je bilo malo žao Cutlera jer je bio bukvalni izmasakriran.
Večeras će biti interesantno vidjeti hoće li Patriotsi konačno pronaći lijek za Miamieve "Wild Cat"-formacije. Prošle 2 sezone nisu imali rješenje za to.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 05 okt 2010, 06:17

Slatinash_7 je napisao/la:sta ovaj Indianapolis ne moze nikog dobiti i Steelersi isto truba.Randy kad pocinje New England?
letimoo prijatelju moj. doduse ovakve stvari se nece desiti dugo vremena.
Brady je standardan, 19 od 24 za 153 yarde i 1 TD (vise nije ni trebalo)
Trcanje 121 yarda na 32 pokusaja (Green Ellis 76 yd i TD, Woodhead 36 yardi)
Receiving core - Moss nije imao hvatanja (doduse mislim da je Brady samo jednom i pokusao da baci prema njemu)
Welker 8-70 yds
Tate 4-39 yds
Hernandez 5-29 yds
Woodhead 1-11 yds, TD
Gronkowski 1-4 yd

Kontrolirana utakmica, eto Brady samo 5 nekompletnih pasova, bez fumblea, interceptiona (samo je Welker imao muff na hvatanju punta, ali je lopta ostala nasa)

Gostkowski dao oba FG, Zoltan ima snage u nozi iako je prosjek samo 3 punta za 33.3 yarde, jednu je ciljao da pogodi u 20 yardi Miamija. Kad je treba nabiti sto dalje, nabio ju je 60 yardi.

Tate je vratio jednu "to the house". Kao sto bi rekli Amerikanci, "high-octane offense".
Takodjer, uspjeli smo blokirati i pokusaj FG (bravo Chung majstore :D :D) koji je Arrington vratio za TD.

Odbrana:
Da su imali jos uvijek otvorenu utakmicu, mozda bi na kraju bilo drugacije. Opet smo dopustili preko 300 yardi Henneu, Ronnie Brown ugusen.
Marshall nas na srecu nije ubio (vrlo moguce sto Butler gleda teren sa strane, YESSSSS) samo 5-50 yds.

Naravno, presretan sam pobjedom jer ce ova podici samopouzdanje pogotovo sto nam sad slijedi bye week, pa onda igramo protiv Ravensa kuci. Taman toliko vremena da Belichick zakuje Butlera za klupu, da popravimo neke stvari koje jos uvijek skripe.
Mozda i jesam sada sitnicav, ali dali smo 21 poen, koje niko ne planira da ce se postici.
Chung svaka cast, jedan INT za TD, i blokiran FG koji je Arrington vratio za TD. Tate kickoff return za TD.
Mozete li ikad uci u utakmicu i reci: "Ocekujem TD od specijalaca?"
Oduzmite 21 poen i imate rezultat: 20:14
Jedina boljka pored navedenih gore, je moja sumnja, da li bi odbrana uspjela ne dozvoliti TD na ovom rezultatu, a i ako dozvole da li bi Mr. Captain Comeback uspio voditi game-winning drive?

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 05 okt 2010, 06:20

Taktičar je napisao/la:Pogledo sam reportažu sa tekme iz New Yorka i iako mi je bilo drago zbog pobjede Giantsa moram priznati da mi je bilo malo žao Cutlera jer je bio bukvalni izmasakriran.
Večeras će biti interesantno vidjeti hoće li Patriotsi konačno pronaći lijek za Miamieve "Wild Cat"-formacije. Prošle 2 sezone nisu imali rješenje za to.
Jesmo li nasli?

WildCat je bio furka dok su ga uveli "na foru". Sjecam se i rijeci komentatora kad je Miami prvi put otkrio ovu formaciju: "The Patriots don't know what hit 'em". Sada svi znaju sta je najbolje uraditi protiv WildCata.
Ne moze je RB baciti duboku preko 30 yardi da ga *****. Posaljes cornera na blitz i gledaj "destruction in the backfield".

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 05 okt 2010, 18:02

Ovo je prije svega pobjeda Special Teams. Ne potcjenjujem ostali dio ekipe, ali ipak se rijetko desi ovako dobra igra ovih "specijalaca".
Nije to baš tako jednostavno bilo sa "Wild Cat"-formacijom. 2 sezone su Delfini mučili mnoge ekipe sa tom karafekom, i to najviše Patriotse.
Sjećam se kad R. Brown iz 10 takvih pokušaja u New Englandu uze 110 jardi.
Par hefti kasnije se protiv Baltimorea non-stop zapucavo u zid pokušavajući isto :)

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 06 okt 2010, 20:23

moram priznati da sam bio šokiran kada sam vidio da je randy moss u minnesoti. ne vjerujem da se to previse sviđa saltiyu

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 06 okt 2010, 20:23

ode moss u minnesotu
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 06 okt 2010, 21:44

sandiegochargers je napisao/la:moram priznati da sam bio šokiran kada sam vidio da je randy moss u minnesoti. ne vjerujem da se to previse sviđa saltiyu
A kako se tek to (ne) sviđa našem randy_mossu sa foruma?
Dobijamo li ovdje novog navijača Vikingsa?
Čekamo odgovore iz prve ruke ;)

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 06 okt 2010, 22:51

Taktičar je napisao/la:
sandiegochargers je napisao/la:moram priznati da sam bio šokiran kada sam vidio da je randy moss u minnesoti. ne vjerujem da se to previse sviđa saltiyu
ne znam kakav je Randy i da li navija za igraca ili za klub,od toga zavisi da li imamo Vikinga ili ne.nisam pratio nista ovih dana sto en toga tice i tek sada vidim da je trade-ovan.,jos za pick 3 runde.Da li se ovo oslobadja prostor ili sta se radi,definitivno mi nije jasan potez.Da su barem uzeli nekog odbranbenog koji nam sada treba,ili dali jos nesto za Petersona.........ostaje jos samo da vidimo sta se dobija ovim potezom,da li ce se poboljsati hemija u svlacionici,vise pasova za odlicnog Welkera itd itd
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 07 okt 2010, 05:06

ovaj momak julian edelman sto ce mijenjati donekle mossa, je odavdje gdje ja zivim i sa ovim momkom sto radi sa mnom je treniro u srednjoj skoli football, bas cekam da vidim ga a inace i kuca tom bradya gdje se rodio i odrasto je odavdje od mene jedno 5 minuta
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 07 okt 2010, 08:06

Moss je bio u zadnjoj godini svog ugovora i htio je novi veliki ugovor, što mu Patriotsi nisu htjeli dati zbog godina (33). Ja u suštini mislim da se radi o rebuildigu tima koji se postepeno dešava zadnje 2-3 sezone. Ekipa je već uveliko podmlađena, a na sljedećem draftu će imati po 2 picka u prve 3 ili 4 runde.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 07 okt 2010, 20:47

Taktičar je napisao/la:
randy_moss zauvijek ostaje Patriota. (There's only one dynasty.... SuperBowl XXXVI, XXXVIII, XXXIX Champions)
edina ostaje jedini Viking (zasada).
Hoce li nam Moss faliti? Naravno. Ali sudeci po mecevima protiv Jetsa i Miamija, da je nedonaknadiv, i nije.
Ne vjerujem da je Brady 10 puta u drugom poluvremenu protiv Jetsa smatrao da je Moss najbolja opcija. Jeli mu Bill rekao da baca prema njemu? Nikad necemo saznati.
Mislim da New England gleda dugorocno s ovim potezom i zele pokusati jos 2 puta za vrijeme vladavine Toma Bradya da osvoje SuperBowl.
Draft. Ime koje ce se cesto cuti na draftu ce biti: "With the ___ pick New England selects:"
Najvisociji pick ce biti Oaklandov, a kako su krenuli u sezonu, nadam se top 10 picku. Mislim da u prve 4 runde imamo 8 pickova. Prvi problem sto moramo rijesiti je nedostatak pass rusha i to treba rijesiti u prvoj rundi biranjem DE I OLB. Kasnije rijesiti ostale probleme.

Vincent Jackson je free agent iduce sezone, ali Randy Moss je mirna mackica u poredjenju s ovim. I hajde budi pametan i daj mu 30 mil. $ garantovano i on napravi sranje i dobije suspenziju.
Isto zadnji veliki novci koji su Patsi dali na free agenta je bio na Adaliusa Thomasa.
Usput, zna li neko gdje je trenutno Adalius? Cim se bavi? :D

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 07 okt 2010, 20:59

marseille_unique je napisao/la:ovaj momak julian edelman sto ce mijenjati donekle mossa, je odavdje gdje ja zivim i sa ovim momkom sto radi sa mnom je treniro u srednjoj skoli football, bas cekam da vidim ga a inace i kuca tom bradya gdje se rodio i odrasto je odavdje od mene jedno 5 minuta
eto potencijala da navijas za Patriotse i ti skrenes sa pravog puta i navijas za Jetse. :roll:
Edelman ne moze mijenjati Mossa, zamisli tu formaciju npr. 2 WR (Edelman, Welker), 2 TE (Gronkowski, Hernandez) i 1 RB (Green-Ellis). Duboka prijetnja: nepostojeca.
Brandon Tate ce koliko toliko pokusati zamijeniti deep threat ulogu, a i Brady je postao alergican na pokusaj duboke bombe. A i SuperBowl je osvajan uz receivere kao sto su Deion Branch i Donte Stallworth, ali je tad odbrana bila granitna. Sad je švicarski sir. Dakle, postoje veci problem od toga sto je Moss otisao iz New Englanda.

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 07 okt 2010, 22:03

randy moss u minesoti je dobra vijesta za san diego jer se minesota spominjala kao najizglednije odrediste za vincenta jacksona. ako ne zaigra za san diego barem nece ni za koga drugog ove sezone.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.