Bordostrik je napisao/la:Kako te nije sramota ubaciti Hareta u 88’-oj minuti. Teški levat od trenera! Molim sve koji imaju drugačije mišljenje da me zaobiđu!
Bordostrik je napisao/la:Sta radiš onakvom igraču Handzicu nezasluženo, grob te je*o da te je*o!
Bordostrik je napisao/la:Kako te nije sramota ubaciti Hareta u 88’-oj minuti. Teški levat od trenera! Molim sve koji imaju drugačije mišljenje da me zaobiđu!
Bordostrik je napisao/la:robertkosar je napisao/la:Imali Hareta na vidiku

Nevjerica! Fuj!!!
Bordostrik je napisao/la:Husrefe, držiš na klupi igrača koji ti je osvjetlao obraz usred Italije, padaš na koljena u startu pred jednom onakvom silom od kluba, izjavljuješ da je neozbiljno igrati ofanizivno, evo vidjeli smo koliko ti je ovo bilo “ozbiljno”! Ahmetović ti na startu pokazuje da “ne može”, da ubaciš Handžića.. Svaka čast Harisu pogotovo na ovome kraju, kada je ispred svih prvi išao prema navijačima da se pozdravi i iskaze poštovanje.. Zato i za sve dosad, ti bi meni bio kapiten!! Svi ostali su debelo podbacili večeras!!
Toliko o tebi DenchiNL, po postovima pun mržnje prema prezimenu Handzic, a u Maju mjesecu sam sebe kontriraš! Ispuši tu zlobu iz sebe kao sto ti imaš obicaj napisati drugima na ovom forumu, ohani malo, nije dobro za zdravlje, prijateljski savjet.

Vazda ste pljuvali po djeci Sarajeva, zato i jesmo tu gdje jesmo godinama, sve gori i gori. Care moj, da je taj isti Handzic htio i jedan penal pucati bio bi blizu Filipovica i Biblije po golovima koji se otimaju koji će penal izvesti, tako da stvari treba malo dublje sagledati prije nego sto se po običaju krene popljuvati sve redom. Pozz.
Aj dečko ne prosipaj se vise.. Mersudin je za dvije cijele godine dao ukupno 7 golova kad je davne 2008 igrao za Rostov koliko je skoro i Handzic za samo jednu sezonu za Ufu ciji je stadion u izgradnji i stalno su igrali kao gosti sto dodatno otežava postizanje većih rezultata.. A moje poredjenje Handžića sa Dzekom je eventualno "smiješno" tačno toliko koliko i tvoje Handžića sa Mersudinom! Nemam vise namjeru odgovarati t, jer toliko neznanje u vezi igrača je zaista apsurdno! Ja barem imam idole, ali ti mržnju i zavist koju nemaš ni argumentima potkrijepiti!
Toliko o tvom znanju o Handzicu! Vazno je da sve druge igrace sa strane postujemo mnogo vise nego sto smo i hocemo djecu koja su ponikla u Sarajevu, Zeljeznicaru itd. a kao rezultat toga je da danas zabijaju po svijetu!
I onda mi dođe i pametuje nešto.. Čitava svrha njegovog postojanja na forumu je da piše o Harisu, nebitno je ništa drugo, već samo Handžić. Neka familija ili drug.. E kakvih mozgova ima..