hrn je napisao/la:Izgleda da nas jos jedan akademac napusta
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ovaj Čelik igra dobar i tvrd fudbal, al ako Husref bude pametan i nazad stavi Šofranca i Šabanovića, ne bojim se ničeg. Valjda im naprijed utrpamo nešta.
Nadam se da su Handžiću jasno stavili do znanja da dolazi kao drugi napadač ekipe. Imat će on svoju šansu sigurno, duga je sezona. Al sad ispred Ahmetovića ne može vala nikako.
Nadam se da su Handžiću jasno stavili do znanja da dolazi kao drugi napadač ekipe. Imat će on svoju šansu sigurno, duga je sezona. Al sad ispred Ahmetovića ne može vala nikako.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Bordostrik je napisao/la:Kako te nije sramota ubaciti Hareta u 88’-oj minuti. Teški levat od trenera! Molim sve koji imaju drugačije mišljenje da me zaobiđu!
Bordostrik je napisao/la:Sta radiš onakvom igraču Handzicu nezasluženo, grob te je*o da te je*o!
Bordostrik je napisao/la:Kako te nije sramota ubaciti Hareta u 88’-oj minuti. Teški levat od trenera! Molim sve koji imaju drugačije mišljenje da me zaobiđu!
Bordostrik je napisao/la:Nevjerica! Fuj!!!robertkosar je napisao/la:Imali Hareta na vidiku
Bordostrik je napisao/la:Husrefe, držiš na klupi igrača koji ti je osvjetlao obraz usred Italije, padaš na koljena u startu pred jednom onakvom silom od kluba, izjavljuješ da je neozbiljno igrati ofanizivno, evo vidjeli smo koliko ti je ovo bilo “ozbiljno”! Ahmetović ti na startu pokazuje da “ne može”, da ubaciš Handžića.. Svaka čast Harisu pogotovo na ovome kraju, kada je ispred svih prvi išao prema navijačima da se pozdravi i iskaze poštovanje.. Zato i za sve dosad, ti bi meni bio kapiten!! Svi ostali su debelo podbacili večeras!!
Toliko o tebi DenchiNL, po postovima pun mržnje prema prezimenu Handzic, a u Maju mjesecu sam sebe kontriraš! Ispuši tu zlobu iz sebe kao sto ti imaš obicaj napisati drugima na ovom forumu, ohani malo, nije dobro za zdravlje, prijateljski savjet.
Vazda ste pljuvali po djeci Sarajeva, zato i jesmo tu gdje jesmo godinama, sve gori i gori. Care moj, da je taj isti Handzic htio i jedan penal pucati bio bi blizu Filipovica i Biblije po golovima koji se otimaju koji će penal izvesti, tako da stvari treba malo dublje sagledati prije nego sto se po običaju krene popljuvati sve redom. Pozz.
Aj dečko ne prosipaj se vise.. Mersudin je za dvije cijele godine dao ukupno 7 golova kad je davne 2008 igrao za Rostov koliko je skoro i Handzic za samo jednu sezonu za Ufu ciji je stadion u izgradnji i stalno su igrali kao gosti sto dodatno otežava postizanje većih rezultata.. A moje poredjenje Handžića sa Dzekom je eventualno "smiješno" tačno toliko koliko i tvoje Handžića sa Mersudinom! Nemam vise namjeru odgovarati t, jer toliko neznanje u vezi igrača je zaista apsurdno! Ja barem imam idole, ali ti mržnju i zavist koju nemaš ni argumentima potkrijepiti!
I onda mi dođe i pametuje nešto.. Čitava svrha njegovog postojanja na forumu je da piše o Harisu, nebitno je ništa drugo, već samo Handžić. Neka familija ili drug.. E kakvih mozgova ima..Toliko o tvom znanju o Handzicu! Vazno je da sve druge igrace sa strane postujemo mnogo vise nego sto smo i hocemo djecu koja su ponikla u Sarajevu, Zeljeznicaru itd. a kao rezultat toga je da danas zabijaju po svijetu!
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 25 avg 2018, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jedan od mladjih bi trebao put CeskeuNbx je napisao/la:hrn je napisao/la:Izgleda da nas jos jedan akademac napusta
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma Čelik nije ništa spešl, vjerovatno će biti odlični u bližoj budućnosti ali trenutno smo dosta kvalitetniji. Bit ćemo kompletni, dobra atmosfera, dobar teren.. ma pobjeda u hendikepu samo da pristup bude kao u ove zadnje tri utakmice. Ovo je igračima prilika da im halalimo GOŠK jer su oba konkurenta u Zenici izgubila a oba konkurenta neće imati problema sa GOŠKom kući..
Ma pobjeda 0:2 ili 1:3 ako Bog da!!!
SARAJEVOOO
Ma pobjeda 0:2 ili 1:3 ako Bog da!!!
SARAJEVOOO
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma kakvo otpisivanje, samo je bit da je trenutno Merso bolji u svakom segmentu. Hvala Bogu pa se vratio Handžić, pa sad imamo dva najbolja napadača u ligi.fera je napisao/la:Trebao je dobiti šansu nakon mladosti on i tatar. A ni sad nakon jedne losije partije ga ne treba otpisivati.AlfredNobel je napisao/la:@Bordostrik
Nisi ti baš dobro momčino.. Gdje sam ja to omalovažavao Hareta? Eto samo mi to nađi.. Pretraži i moje postove gdje sam po potpisu Handžića rekao da će je odličan potez njegovo dovođenje i da će biti pojačanje. Ali, u ovom trenutku, Ahmet ga 'šiša' u švakom pogledu i segmentu, tako da trenutno nema mjesta za njega u početnoj postavi, osim, naravno, ako bi se prešlo u formaciju s dva centarfora, ali od toga nema ništa.
Koji su to moji hinjski postovi? Meni je muka od takvih likova kao što si ti, jer ti je evidentno Haris neka rodbina ili drug, jer ove argumente što si naveo su presmiješni. Mahala takve komentare i piše, jer Handžić spada u onu kategoriju 'gotivnih' igrača i svaki put će se gledati da se ide u njegovu korist. Na to sam mislio i nemoj izvrtati riječi u dijelu oko Husrefa, jer je čovjek ispao upravu stavljajući Ahmeta, koji plodi svakog golmana koji stane ispred njega. Pozdrav.
Snimak tekme je u 12.
Cinjenica je da je u ovom trenutku zasluzeno na klupi. Ako je pametan nek se strpi do proljeca kad merso nestane bice prilike za njega.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
poslije koliko godina je ovo da ne pricamo o smjeni trenera uoci reprezentativne pauze?
stalno price, "eh sad ide pauza taman da malo uigra ekipu" i sl.
Ako nista sada smo malo mirniji, a nadam se da cemo sa tri boda iz Zenice otici na tu pauzu bas onako kako treba. 
stalno price, "eh sad ide pauza taman da malo uigra ekipu" i sl.
Ovaj Ahmetov gol... VELICANSTVENO! Svaka cast i Rahmanu i Tataru!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- ThrillerHz
- Kontakt:
Cekaj sad ce Evander da ti kaze da Husref nece docekat reprezentativne pauze i da je ovo jos jedna izgubljena sezonaVaha1946 je napisao/la:poslije koliko godina je ovo da ne pricamo o smjeni trenera uoci reprezentativne pauze?
stalno price, "eh sad ide pauza taman da malo uigra ekipu" i sl.Ako nista sada smo malo mirniji, a nadam se da cemo sa tri boda iz Zenice otici na tu pauzu bas onako kako treba.
1946~
- StariGrad071
- Kontakt:
Jedna iz srednjoskolskih dana za Benju Tatatatara!
Vise me je bilo strah danas nego zenice. Celik je tvrd,ali ako mi budemo sa pristupom iz ove zadnje 3 tekme uzimamo glat 2 razlike. Jos jednom se pokazalo da imamo sirinu. Hvala sefe i za to. Primas platu? Izvoli opravdaj. Idemo dalje bez euforije jer euforija je za papke.
Joj Ahme sto je bezobrazan 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- robertkosar
- Kontakt:
Dobro je da nismo primili gol na utakmici posebno zbog kovacevica koji ce imati sve vise samopouzdanja i sigurnosti na golu
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- Bordostrik
Wow bas si me sad ponizio, ali fakat
Ovim si samo pokazao koliko te moj odgovor dotakao.. Naravno da si pronašao SAMO postove gdje sam pominjao Hareta, ostale si zaobišao, ali kako god. Ja imam svoje mišljenje i svoj stav u vezi njega i nikad ga neću promijeniti, a smatram da argumentima uvijek isti potkrijepim, za tvoje me boli briga. Handzic niti mi je prijatelj, a kamoli rod, samo mi se jedne prilike našao u pomoći djetetu i od tad ga još vise gotovim prvenstveno kao čovjeka, a o njegovim igračkim kvalitetnima je suvišno govoriti!
P.S Prve prilike kad Ahmo krene negativno, bice i po njemu pljuvacina, takvi ste vi svi ovdje na forumu, pljuvanje, pa lizanje!

P.S Prve prilike kad Ahmo krene negativno, bice i po njemu pljuvacina, takvi ste vi svi ovdje na forumu, pljuvanje, pa lizanje!
Neka frka, a?!
Nema ako, samo kaduNbx je napisao/la:Već se stvara euforija, a predviđana mrtva katastrofa prije derbija i Mostaraca. Mogu mislit šta će bit ako dobijemo Zeničane.
-
belosevic28
- Kontakt:
Neko iz prvog tima ili???hrn je napisao/la:Jedan od mladjih bi trebao put CeskeuNbx je napisao/la:hrn je napisao/la:Izgleda da nas jos jedan akademac napusta
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Da su se bilmezi pitali koji tjeraju svakog nakon 2 loša rezultata, otjeran bi bio nakon GOŠKa. Ili ako bude zijan neki u Zenici opet će se tjerati. Ovo je prvi put u 5 godina da uprava stane iza trenera i to je jedini razlog što je Husref još tu. I ja to podržavam, ne jer mislim da je on trenerski mag, nego se zna kad se mijenja trener. U normalnim sredinama to nije dobro ni u zimskoj pauzi.ThrillerHz je napisao/la:Cekaj sad ce Evander da ti kaze da Husref nece docekat reprezentativne pauze i da je ovo jos jedna izgubljena sezonaVaha1946 je napisao/la:poslije koliko godina je ovo da ne pricamo o smjeni trenera uoci reprezentativne pauze?
stalno price, "eh sad ide pauza taman da malo uigra ekipu" i sl.Ako nista sada smo malo mirniji, a nadam se da cemo sa tri boda iz Zenice otici na tu pauzu bas onako kako treba.
![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Koe prviiiii

Maloprije iz Ugljevika, kako igramo ma to je
danasnja igra podsjetila me na Mehino vrijeme.Msm Zvijezda je goli qrac ali to ne umanjuje nasu pobjedu. Obzirom da vec dugo nisam u ultra fazonu bio sam na domacoj tribini, i ljudi hvale nasu igru, posebno Adukora(grehota ako se na njemu ne uzmu pare) kazu da smo boljo od zelje, obzirom da je i on dole igro protiv njih. Hare mi je izvuko zivce da valja kad ono promasi. Hebib ja qarina najveca bolje bih ja od njega centriro yebem ga ja. Husref relativno miran, malo je galamio na akademce i psebno na pidru i mustafica. Cijelo drugo poluvrijeme zagrijavao dzafica do ulaska kurdica ne znam zasto al ga ke zagrijavao. I na kraju opaska na ubacivanje kurdica, znam da je husref to uradio zbog novinskih natpisa o akademiji jer ih je tad bilo 6 na terenu, al brate ako ga ubacijes nemoj ga tusiti na zadnjem veznom nego ga ubaci na stopera jer je dijete lose da gradi napad.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
I u debiju ga je ubacio na šesticu, izgleda da mu više vjeruje tu nego nazad.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.