Raonffa je napisao/la:Nekako nemam sekiracije kada igramo ove, nazovi, manje utakmice pod Odinom palicom.
Sama filozofija Odinog fudbala odskače od standarda naše lige i time u velikoj većini slučajeva 'melješ' ove manje ekipe, isto kao što je i Zrinjski radio pod Bakom prošlih sezona, ljudi su igrali fakat lijepo i brzo, i samo dvije, tri ekipe mogu parirati takvom stilu fudbala u našoj ligi.
Naravno, izuzetaka uvijek može biti, al' eto takav je neki moj utisak.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Hram fudbala,treba gostujucim navijacima skuple karte naplacivat,imaju pogled kontaju da igraju Premijeru.
LjoZee je napisao/la:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kolezeljovac
- Kontakt:
Gosk-Siroki 0:0
Pobjeda vcrs jos vise dobija aBd na znacaju.... Juriiiss
Pobjeda vcrs jos vise dobija aBd na znacaju.... Juriiiss
Veca Pavic Bakrac Bogi Siniša Hajdar Blagi Zec Zajim Curjuric Krpic
Dobar sastav vcrs pobjeda ako bogda
Dobar sastav vcrs pobjeda ako bogda
KRUPA:Kutić, Makitan, Koljić, Dujaković, Puzigaća, Marjanović, Nikodijević, Handžić, Milanović, Maksimović i Crnov
Kako da se uplati da se gleda na moja tv?Hvala
Nije na Moja TVDjuroje je napisao/la:Kako da se uplati da se gleda na moja tv?Hvala
Nego?Njosa1921 je napisao/la:Nije na Moja TVDjuroje je napisao/la:Kako da se uplati da se gleda na moja tv?Hvala
Bht1Djuroje je napisao/la:Nego?Njosa1921 je napisao/la:Nije na Moja TVDjuroje je napisao/la:Kako da se uplati da se gleda na moja tv?Hvala
BHTDjuroje je napisao/la:Nego?Njosa1921 je napisao/la:Nije na Moja TVDjuroje je napisao/la:Kako da se uplati da se gleda na moja tv?Hvala
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bravo Zecino kakva asistencija, Krpa ko Lewandovski
Kakva prečka
- PticaSelica1921
- Kontakt:
http://www.sipragezabava.com/bht-1-uzivo.htmlPticaSelica1921 je napisao/la:link ljudi pls
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. We're all going to die. Come watch TV.
http://www.balkansport.info/showthread.php?12983PticaSelica1921 je napisao/la:link ljudi pls
eto platis 2 marke i gledas
"Volim te Zeljo"
Kakav penal, samo naprijed Bogi! Odlican sudija, Krupa se samo nesta zali
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Kajkutenjoyer, Puas i 13 gostiju.