FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hajmo im u drugom uvaliti tricu... Pa neka se onda vade na sudije....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Blagi konju dorate jel te stid ostavi tu loptu Curijicu,sta ti je sebicni konju.
-
honiljoze1921
- Kontakt:
Igra ku*rac mogli smo ih dobiti kako smo htjeli ali to je to
Izlaskom Zajmovica nastupio je raspad sistema.
Vranješu ye bem mater sklizavu samo upada
Ovi došli da leže na novom terenu
Kad se uzme u obzir da smo trebali izgubiti, dobro je.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bod ko kuca.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Bogi hvala al' dosta je.
Stojane prevaro jbo li te Miske koji te doveo u pakas!
Hajdare bravo!
Stojane prevaro jbo li te Miske koji te doveo u pakas!
Hajdare bravo!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Kad me nije sad srčani kučio neće nikad pritisak mi 190 sa 110.Nadam se da je ovo što je reko Oda da je sad jasnije da je to vezano za Bogičevića.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Zeljo-krupa 1 1 na Grbavici.
Odavno mi jedu jetru.Ili iskesirati 10 mil za ekipu ili macolom red zavesti.
Igras x kod kuce protiv Goska,Krupe ,Sarajeva ,Mladosti itd ? S macolom uci u svlacionicu pa maltretiranje ala Kim Jong Un .
Zakasnis na trening ? Macola. Budes Mehremic ? Macola. Frizura,tetovaza,nausnica a ne znas dva pasa sastaviti ? Macola,duplo maltretiranje.
Glumis Pirla na terenu ? Macola.
10 mil nema ? Macola.
Odavno mi jedu jetru.Ili iskesirati 10 mil za ekipu ili macolom red zavesti.
Igras x kod kuce protiv Goska,Krupe ,Sarajeva ,Mladosti itd ? S macolom uci u svlacionicu pa maltretiranje ala Kim Jong Un .
Zakasnis na trening ? Macola. Budes Mehremic ? Macola. Frizura,tetovaza,nausnica a ne znas dva pasa sastaviti ? Macola,duplo maltretiranje.
Glumis Pirla na terenu ? Macola.
10 mil nema ? Macola.
U srcu nosim te ja ! 1921
Dokle vise Vranjesa gledat,frajer samo pada lopta ga obori,mi smo penzija od tima Bogi Vranjes,Arezina isto LP ploca na 33 kad je stavis,jesta ovo.Igras ko singerica pola sata i onda popuslic.
Nijedan pojedinac nije iznad kluba!!
Osim Jadranka Bogicevica naravno
A sta tek reci za Vranjesa, hocel nas nastaviti uvjeravati da je to nas najskolovaniji igrac? Jbg tako je to kad stavis igracu u ugovor da mu placas dodatne bonuse kad ne udje u igru pa das jadnom Odi instrukcije da ga ubacuje svaku tekmu.
A sta tek reci za Vranjesa, hocel nas nastaviti uvjeravati da je to nas najskolovaniji igrac? Jbg tako je to kad stavis igracu u ugovor da mu placas dodatne bonuse kad ne udje u igru pa das jadnom Odi instrukcije da ga ubacuje svaku tekmu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ye bemo ti mater Bojaneeeeeeee
- plavousrcu
- Kontakt:
Da ti kazem, **** i Odu ako je tako. Onda nek ide sam ako mu mogu naredjivati ko ce igrati. Ekipa se mora standarizirati, puno mijenjamo, ako je to e sad je sve jasnije onda u redu. Ako nije onda nije dobro.irfo je napisao/la:Nijedan pojedinac nije iznad kluba!!
dodao je Odović, po čijim se riječima da zaključiti da će biti promjena u sastavu, te da su pojedini igrači možda izgubili kredit.
NADAM SE DA JE OVO BOGIČEVIĆU ZADNJA RATA KREDITA
NADAM SE DA JE OVO BOGIČEVIĆU ZADNJA RATA KREDITA
Bukvalno cim je Zajmovic izasao iz igre, primili smo gol. Bogicevic najveci krivac za gol, a u prvom cist penal napravio. Ja ne znam sta jos treba da se desi da Rodin i Bakrac pocnu kao stoperski par. Bez obzira sto je Hajdarevic dobro odigrao, nama je veceras falio Saban. Onda izlaskom Jovana i Ivana, a ulaskom sporih Vranjesa i Arezine, totalno smo izgubili sredinu terena. Na kraju moramo biti realni da smi imali srece sto smo osvojili bod.
Veceras nakon duzeg vremena opravdano nisam isao na Grbavicu, ispade da osim prvih 20 minuta nisam mnogo propustio. Steta zbog neosvojena tri boda, ali idemo dalje. Mislim da su i Odovicu neke stvari sad jasnije.
Veceras nakon duzeg vremena opravdano nisam isao na Grbavicu, ispade da osim prvih 20 minuta nisam mnogo propustio. Steta zbog neosvojena tri boda, ali idemo dalje. Mislim da su i Odovicu neke stvari sad jasnije.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.