FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SVI!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kakav vikend
Sve sto je igralo ovaj vikend a zove se FK Sarajevo nebitno koje godiste je pobjedilo
.Naravno i SFK je dobio.A prvi na tabeli 
Sve sto je igralo ovaj vikend a zove se FK Sarajevo nebitno koje godiste je pobjedilo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi u Zenicu!!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- prisonbreak
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Vidimo se na zapadu BP-a.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
U Zenicu po tri boda, nema veceg motiva sada kad smo prvi a kone gostuju ubicama, samo jako
Ma samo opusteno, uzivati u trenucima i gledat utakmicu po utakmicu.
Nemamo neku prednost nad ostalima da bi mogli nesto pricat. Za nas svaka utakmica treba biti derbi, kod igraca volja za nadigravanjem a kod nas navijaca ne podcjenivanje protivnika. Omalovazimo neke ekipe i onda kad ih pobjedimo kao to se znalo a kad kiksamo dozivimo frustracije i razocarenje.
Nemamo neku prednost nad ostalima da bi mogli nesto pricat. Za nas svaka utakmica treba biti derbi, kod igraca volja za nadigravanjem a kod nas navijaca ne podcjenivanje protivnika. Omalovazimo neke ekipe i onda kad ih pobjedimo kao to se znalo a kad kiksamo dozivimo frustracije i razocarenje.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Idemo, dakako!FrancescoTotti je napisao/la:Ne gledat druge. Nama je bitno da nam se ne ponove gosk i radnik. Na tim utakmicama se gube titule.. sjetite se samo proslih sezona, ma koliko protivnici da su kiksali mi to nismo znali iskoristit.
Pobjedit zenicu pa onda sve ostalo.
@rule @unbx moglo bi se skoknut do bosne zjenice ?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Svi u Zenicu, to je nasa obaveza, a igraci ce nas ispostovati na terenu 100% Lijep osjecaj kad pogledas tabelu, majke mi, onaj blazeni osmijjeh sa lica mi ne silazi cijelu vecer
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!
Ako vidis da se neko saketa, pomozi kolegi forumasu..prisonbreak je napisao/la:joker90 je napisao/la:Vidimo se na zapadu BP-a.Bujrum.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo reci gdje ces biti, da te branim, orema svojima ili prema Robovimajoker90 je napisao/la:Ako vidis da se neko saketa, pomozi kolegi forumasu..prisonbreak je napisao/la:joker90 je napisao/la:Vidimo se na zapadu BP-a.Bujrum.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On voli Sarajevo više od izbačene plave kurave, pravi je zenički hordaš, prisonbreak jedan je od nas!!joker90 je napisao/la:Ako vidis da se neko saketa, pomozi kolegi forumasu..prisonbreak je napisao/la:joker90 je napisao/la:Vidimo se na zapadu BP-a.Bujrum.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Eto hilme sa pendrekom, bježi dok možeš. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
SVI U REAL MADRID!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nek malo vide kako je nedeljom zadnji igrat i zatvarat kolo 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mislim da ce iduca utakmica dva ljuta rivala biti jedna od zanimljivijih u posljednjih par godina. Sarajevo je prvo na tebeli i stvarno igraju najljepsi fudbal u ligi, dok je Celik isto tako u naletu i bez poraza je zadnje 4 utakmice. Fudbal se konacno vratio u Zenicu i pravi gust ce biti na BP u subotu.
Najrealniji je po meni remi, ali ako bi vec mogao birati volio bi da Sarajevo i nakon iduceg kola ostane prvo na tabeli, ali da bude bodovno izjednaceno sa Celikom
Ako neko ne bude imao prevoza u subotu u Ze i nazad, bujrum nek mi se javi u pp, bice mozda 3 mjesta sa mnom i sa mojim najboljim drugom, mrtvim pitarom
Najrealniji je po meni remi, ali ako bi vec mogao birati volio bi da Sarajevo i nakon iduceg kola ostane prvo na tabeli, ali da bude bodovno izjednaceno sa Celikom
Ako neko ne bude imao prevoza u subotu u Ze i nazad, bujrum nek mi se javi u pp, bice mozda 3 mjesta sa mnom i sa mojim najboljim drugom, mrtvim pitarom
Naš hilmo nije običan mod, njegove metode su modernije.uNbx je napisao/la:Eto hilme sa pendrekom, bježi dok možeš.
On te prvo ponudi cigarom, pa te poslije banuje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Osttribine
- Kontakt:
E dobar ovaj vikend, proigrali smo konacno u ovih zadnjih par kola, a evo i ovo kolo nam se rezultati konkurenata poklopili, sve za deset. Sad slijedi tradicionalno tesko gostovanje kod zenicana koji su u dobroj formi mora se priznati tako da ne bih bio ni bodom nezadovoljan, ko je bio prosle godine tamo ili gledao na TV mogao je vidjeti da smo se dobro namucili da ih probijemo i ako su tada imali stvarno ekipu rekreativaca realno. Vidimo se u Zenici u nadam se velikom broju, mogla bi ovo biti jedna od onih tekmi u Zenici kakve su bile krajem 90-ih i pocetkom 2000-tih sto se tice navijaca.
GRMI SA SJEVERA TRESE SE ZENICA !!!
GRMI SA SJEVERA TRESE SE ZENICA !!!
Poznat ces me po tom sto nemam 4 ruke i 3 oka!prisonbreak je napisao/la: Samo reci gdje ces biti, da te branim, orema svojima ili prema Robovima
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- prisonbreak
- Kontakt:
Eh onds cu te formuski nagazatijoker90 je napisao/la:Poznat ces me po tom sto nemam 4 ruke i 3 oka!prisonbreak je napisao/la: Samo reci gdje ces biti, da te branim, orema svojima ili prema Robovima
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, teamnorth1989 i 20 gostiju.