FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Osttribine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E dobar ovaj vikend, proigrali smo konacno u ovih zadnjih par kola, a evo i ovo kolo nam se rezultati konkurenata poklopili, sve za deset. Sad slijedi tradicionalno tesko gostovanje kod zenicana koji su u dobroj formi mora se priznati tako da ne bih bio ni bodom nezadovoljan, ko je bio prosle godine tamo ili gledao na TV mogao je vidjeti da smo se dobro namucili da ih probijemo i ako su tada imali stvarno ekipu rekreativaca realno. Vidimo se u Zenici u nadam se velikom broju, mogla bi ovo biti jedna od onih tekmi u Zenici kakve su bile krajem 90-ih i pocetkom 2000-tih sto se tice navijaca.
GRMI SA SJEVERA TRESE SE ZENICA !!!
GRMI SA SJEVERA TRESE SE ZENICA !!!
Poznat ces me po tom sto nemam 4 ruke i 3 oka!prisonbreak je napisao/la: Samo reci gdje ces biti, da te branim, orema svojima ili prema Robovima
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- prisonbreak
- Kontakt:
Eh onds cu te formuski nagazatijoker90 je napisao/la:Poznat ces me po tom sto nemam 4 ruke i 3 oka!prisonbreak je napisao/la: Samo reci gdje ces biti, da te branim, orema svojima ili prema Robovima
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Nadam se da će me opet dočekat naočita policajka na tribini. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
ajdohordas
- Kontakt:
Joj gledam ovu Istru prije 5-6 mjeseci nisu imali feninga,bukvalno... a sad nafatali nekih 5-6 stranaca,ne zna se koji je bolji. Kad bi mi mogli nafatat ovako nešto
zamisli imamo po jednog Adukora u napadu, veznom, krilu i odbrani 
- muhamedhulk
- Kontakt:
Istra = podruznica Alavesa. Rudes je bio prosle sezone a sad je to Istra. Nista posebno, nabacali Spanaca i udri. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jel to neko ne shvata ozbiljno moja upozorenjauNbx je napisao/la:Eto hilme sa pendrekom, bježi dok možeš.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar su promijenili filijalumuhamedhulk je napisao/la:Istra = podruznica Alavesa. Rudes je bio prosle sezone a sad je to Istra. Nista posebno, nabacali Spanaca i udri.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Poslije GOŠK-a htjeli gasiti klub, sad hoće neke nigere da privode. Joj, zaeban je ovaj pitarluk.. 
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Prvaci svemiraAlfredNobel je napisao/la:Poslije GOŠK-a htjeli gasiti klub, sad hoće neke nigere da privode. Joj, zaeban je ovaj pitarluk..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ovakav mi je bubreg izvalio u Lukavici prije nekoliko godina.hilmo je napisao/la:Jel to neko ne shvata ozbiljno moja upozorenjauNbx je napisao/la:Eto hilme sa pendrekom, bježi dok možeš.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jesu.MortemHz je napisao/la:Zar su promijenili filijalumuhamedhulk je napisao/la:Istra = podruznica Alavesa. Rudes je bio prosle sezone a sad je to Istra. Nista posebno, nabacali Spanaca i udri.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Meni se cini ,da je prelomni trenutak bio neuspjeh protiv GOSKa.Dato igracima na znanje da nema hoce/nece.Sa ovakvim pristupom smo prvi favoriti i ne treba bjezati od toga.Ono pravilo 3 boda kuci i 1 bod na strani je ono cime se trebamo voditi(naravno trebat ce jos 5/6 bodova).Igracima treba biti jasno,da samo pobjedom u Zenici mozemo nadomjestiti 2 boda protiv GOSK/a.Imamo sjajnu sredinu terena(Adukor/Stanojevic/Rahmanovic), odlicne spic igrace,a i odbrana dolazi sebi.Niko od nasih konkurenata ne bi zavrsili bez penala na svom terenu(GOSK),a valjda zato i navijamo za FKS.Musemic sam ili pritisnut je promjenio filozofiju.Igraju mladi i nesto novo je da poslije vodstva nastavlja da igra kao i do tad,napadacki.Zato smo i dali 10 golova,u 3 utakmice.Ako se nastavi ovakvim pristupom i borbenoscu TITULA CE NA KOSEVO ,samo dobra atmosvera u svlacionici i svi,svi,svi pred VJECNU.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Koeeeee prviiiiiiii
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SedrenikHz
- Kontakt:
KRUPAn zalogaj
Fkt ova sedmica za 10. Što neko reće ne skida mi se osmijej s lica. Eh da znate koliko sreće donesete ljudima širom BiH kad se borite i pobjeđujete.. samo da znate
Nemojte da se samo zalijećemo previše, znamo kako nam se to obije o glavu. Znamo kako je zayebanp nam uvijek gostovanje u Zenici pa i kad su bili pred gašenjem.
Nek našim Husref ubaci u glavu da idemo na 3 bobe i da se tako postavimo, jer s nekom povučenijom igrom možemo samo zjaniti. Znači u kost kao protiv anamo njih i ja se u 3 bobe ne brinem.
Kvalitetniji smo sigurno, ali to na terenu treba pokazati.
Ne treba gledati druge, lijepo dođu ovakvi kiksevi, ali mi trebamo da budemo pravi i da pobjeđujemo.
Želim da ostale ekipe kada dolaze na Koševo da razmišljaju kako što manje golova primiti !
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !
Fkt ova sedmica za 10. Što neko reće ne skida mi se osmijej s lica. Eh da znate koliko sreće donesete ljudima širom BiH kad se borite i pobjeđujete.. samo da znate
Nemojte da se samo zalijećemo previše, znamo kako nam se to obije o glavu. Znamo kako je zayebanp nam uvijek gostovanje u Zenici pa i kad su bili pred gašenjem.
Nek našim Husref ubaci u glavu da idemo na 3 bobe i da se tako postavimo, jer s nekom povučenijom igrom možemo samo zjaniti. Znači u kost kao protiv anamo njih i ja se u 3 bobe ne brinem.
Kvalitetniji smo sigurno, ali to na terenu treba pokazati.
Ne treba gledati druge, lijepo dođu ovakvi kiksevi, ali mi trebamo da budemo pravi i da pobjeđujemo.
Želim da ostale ekipe kada dolaze na Koševo da razmišljaju kako što manje golova primiti !
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kako je lijep ovozemaljski život kad Sarajevo igra dobro. Hvala ti Bože na ovome! Idemo momci, učinite mnoge Bosance i Hercegovce sretnim, osvojite tu ligu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
A koji vrag idete na zapadnu ili istočnu tribinu u Zenici ako unaprijed znate da tamo ne možete momački proslaviti naš gol?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Gnušaju se nas primitivaca koji ćemo srušit tribinu kad zabijemo gol.High je napisao/la:A koji vrag idete na zapadnu ili istočnu tribinu u Zenici ako unaprijed znate da tamo ne možete momački proslaviti naš gol?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], muhamedhulk, perodeformero i 16 gostiju.