nekadafanatik je napisao/la:Za Plavousrcu.
VIdim da navijaci opet padaju u istu zamku i vise pricaju o treneru nego o kvaliteti igraca i odnosu prema igri. NIje Zeljo Mancester sa masom milionera pa, kao, ne zna trener da ih slozi. Mi imamo igraca koji su tehnicki i takticki neobuceni i nisu u stanju da igraju moderan fudbal. Mogu da igraju ono sto su igrali pod Petrovicem, Adzemom, onim Slovencem itd. Odovicu apsolutna podrska naredne dvije godine, da ne bi nekim igracima palo na pamet da sabotiraju. Nemamo mi boljeg rjesenja (od Osima nema nista). Sve drugo je povratak na staro. Na vec odgledani film. Bez obzira kako ce proci na Pecari.
Ovo je bolje nego ono od prošle, pretprošle i zakprošle sezone. Jer ono nije ličilo ni na sta.Navijaci treba da posalju jasnu poruku upravi da su na strani trenera, tada i trener moze da utice na ono na sta treneri u Zelji, mozda, odavno ne uticu. Svako ko misli da ima neko drugo rjesenje neke ga saopsti. KONTINUITET nam treba. Posjed i brza igra. To se napokon i trazi od igraca. Ko je visak neka ide.Stvarno mislim da je to vaznije od titule. Zamislite da je Petrovic uzeo titulu sa obakvim fudbalom?! Pa jos bi drijemali od dosade na utakmicama i cekali neku sansu kao ozeblo sunce.
Svaka ti cast, i kao vjerni posmatrac Zelje se moze dosta toga nauciti samim posmatranjem utakmica. Podrska Odi ne bi smjela da se dovede u pitanje u naredne 2 godine bez obzira ako se dese lose izmjene kao veceras. Sto neko rece, nije moguce da ljudi kojima je fudbal posao ne vide ili ne zele da vide ocigledne stvari.
Odin fudbal jednostavno iziskuje ogromnu koncentraciju, takticku potkovanost i na kraju ono najvaznije - fizicku spremu. Profa je prosle sezone uradio veliki posao, ali ova sprema u posljednja 2 mjeseca je totalno zabrinjavajuca.