FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kerimatomic1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kerimatomic1921 » 26 avg 2018, 23:33

nekadafanatik je napisao/la:Za Plavousrcu.

Nisam trener, samo sam potrosio nekada 25 godina na stadionu i gledao normalne igrace kada je Bog hodao po zemlji.Mogu da prepoznam folera i poluigraca, a i ozbiljnog igraca.

VIdim da navijaci opet padaju u istu zamku i vise pricaju o treneru nego o kvaliteti igraca i odnosu prema igri. NIje Zeljo Mancester sa masom milionera pa, kao, ne zna trener da ih slozi. Mi imamo igraca koji su tehnicki i takticki neobuceni i nisu u stanju da igraju moderan fudbal. Mogu da igraju ono sto su igrali pod Petrovicem, Adzemom, onim Slovencem itd. Odovicu apsolutna podrska naredne dvije godine, da ne bi nekim igracima palo na pamet da sabotiraju. Nemamo mi boljeg rjesenja (od Osima nema nista). Sve drugo je povratak na staro. Na vec odgledani film. Bez obzira kako ce proci na Pecari.

Ovo je bolje nego ono od prošle, pretprošle i zakprošle sezone. Jer ono nije ličilo ni na sta.Navijaci treba da posalju jasnu poruku upravi da su na strani trenera, tada i trener moze da utice na ono na sta treneri u Zelji, mozda, odavno ne uticu. Svako ko misli da ima neko drugo rjesenje neke ga saopsti. KONTINUITET nam treba. Posjed i brza igra. To se napokon i trazi od igraca. Ko je visak neka ide.Stvarno mislim da je to vaznije od titule. Zamislite da je Petrovic uzeo titulu sa obakvim fudbalom?! Pa jos bi drijemali od dosade na utakmicama i cekali neku sansu kao ozeblo sunce.

Svaka ti cast, i kao vjerni posmatrac Zelje se moze dosta toga nauciti samim posmatranjem utakmica. Podrska Odi ne bi smjela da se dovede u pitanje u naredne 2 godine bez obzira ako se dese lose izmjene kao veceras. Sto neko rece, nije moguce da ljudi kojima je fudbal posao ne vide ili ne zele da vide ocigledne stvari.
Odin fudbal jednostavno iziskuje ogromnu koncentraciju, takticku potkovanost i na kraju ono najvaznije - fizicku spremu. Profa je prosle sezone uradio veliki posao, ali ova sprema u posljednja 2 mjeseca je totalno zabrinjavajuca.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Stole
Kontakt:

Post Postao/la Stole » 26 avg 2018, 23:34

Stojane idi picka ti materina cupava Oda sta ti bi pa ubaci ova dva panja na terenu su izgledali kao da su bili u logoru kakvom vuku se ko sline kakve Oda ovo je tvoj kiks al jbg idemo dalje puna podrska Oda sad si vidio na koga mozes racunati a na koga ne :salut:
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 avg 2018, 23:36

nekadafanatik je napisao/la:Za Plavousrcu.

Nisam trener, samo sam potrosio nekada 25 godina na stadionu i gledao normalne igrace kada je Bog hodao po zemlji.Mogu da prepoznam folera i poluigraca, a i ozbiljnog igraca.

VIdim da navijaci opet padaju u istu zamku i vise pricaju o treneru nego o kvaliteti igraca i odnosu prema igri. NIje Zeljo Mancester sa masom milionera pa, kao, ne zna trener da ih slozi. Mi imamo igraca koji su tehnicki i takticki neobuceni i nisu u stanju da igraju moderan fudbal. Mogu da igraju ono sto su igrali pod Petrovicem, Adzemom, onim Slovencem itd. Odovicu apsolutna podrska naredne dvije godine, da ne bi nekim igracima palo na pamet da sabotiraju. Nemamo mi boljeg rjesenja (od Osima nema nista). Sve drugo je povratak na staro. Na vec odgledani film. Bez obzira kako ce proci na Pecari.

Ovo je bolje nego ono od prošle, pretprošle i zakprošle sezone. Jer ono nije ličilo ni na sta.Navijaci treba da posalju jasnu poruku upravi da su na strani trenera, tada i trener moze da utice na ono na sta treneri u Zelji, mozda, odavno ne uticu. Svako ko misli da ima neko drugo rjesenje neke ga saopsti. KONTINUITET nam treba. Posjed i brza igra. To se napokon i trazi od igraca. Ko je visak neka ide.Stvarno mislim da je to vaznije od titule. Zamislite da je Petrovic uzeo titulu sa obakvim fudbalom?! Pa jos bi drijemali od dosade na utakmicama i cekali neku sansu kao ozeblo sunce.
Ovdje je najznacajnije pitanje ko je dovodio poluigrace za nase uslove masne novce u klub. Ima li neke odgovornosti. Nisam za to ni da se sve i uvijek svaljuje na igrace, pogotovo na trenere. Neko ih je doveo, taj neko ima ime i prezime i taj neko nesavjesno posluje vec godinama. Ne igraju nasi igraci za 1500 bruto, mnogo vece cifre su u pitanju.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 avg 2018, 23:39

LjoZee je napisao/la:Da ima odlicnu ekipu ovakve stvari se ne bi desavale. Treba nam 100 sansi da gol zabijemo, a nazad sa Bogicevicem suplji ko sir. Vezni igraci dodaju loptu protivnicima ko da su daltonisti pa ne razlikuju boje.
A kažem ti, da je bio Rodin umjesto Bogičevića, možda ne bi ni primili gol, da smo imali ubaciti Ramovića umjesto yebenog Vranješa možda bi i postigli drugi gol.

Meni u principu ovaj iks uopšte nije toliko katastrofalan, uredu je da se dešavaju ovakve utakmice, problem su neki pojedinci poput Bogija i Vranješa koji stvarno ne bi smjeli igrati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 avg 2018, 23:40

Nije Odovic problem vec bogalji koji uniste sve sto napravimo. Prvih 20-25 minuta centra normalno nisu presli, pogodis precku i stanes. Onda u drugom opet pritisnes i stvoris sanse i u 70 minuti nastupa Bogicevic i 1:1. Pa onda se gubimo i ovi fule dvije sanse, ali opet pogodis precku i imas 100% sansu i kraj. Debili debilski.

@Raonffa odavno se zna da ta dvojica ne mogu ni na klupi bit, ali znas Bogicevic je autoritet, nas najbolji stoper, posafa citav tim u svakom prekidu itd itd. :facepalm:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 avg 2018, 00:15

Luzerski mentalitet
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 avg 2018, 00:26

Ova tekma je Odina greska, ko god misli drugacije vara se.
Veseli i Vranjes :hmmmmm:
Bakrac ko sivonja starta cijelu tekmu, dobro je samo zuti zaradio.
Bogicevic, hmm a sta reci. Penal cist bio (sudiju bilo strah svirati) jer tip rukometa loma igra. Nema snage odma i ono malo mozga koci.
Sebican Zec poslije asistencije.
Zaimovic no koment.
Uglavnom prvo pol oke ali drugo :oops: spasili smo bod pored cak nase dvije precke.

Ubacuju lopte na Krpica pored onih bandera, Zaime idi u 16 I pomozi sta glumis i stojis pored Pavica.

Nema sta sami sebi smo najgori neprijatelji.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 avg 2018, 00:30

Ali je Bakrac otreso onog kad je dobio zuti. Bio je bas ljut. U jednom momentu frajer sa loptom od naseg 16-terca dosao blizu njihovog. :urnebes:

Valja na megdan sportskim. Ljudi nas ubijaju i u prijateljskim na Pecari.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 27 avg 2018, 01:16

MocMahale444 je napisao/la:Ova tekma je Odina greska, ko god misli drugacije vara se.
Veseli i Vranjes :hmmmmm:
Bakrac ko sivonja starta cijelu tekmu, dobro je samo zuti zaradio.
Bogicevic, hmm a sta reci. Penal cist bio (sudiju bilo strah svirati) jer tip rukometa loma igra. Nema snage odma i ono malo mozga koci.
Sebican Zec poslije asistencije.
Zaimovic no koment.
Uglavnom prvo pol oke ali drugo :oops: spasili smo bod pored cak nase dvije precke.

Ubacuju lopte na Krpica pored onih bandera, Zaime idi u 16 I pomozi sta glumis i stojis pored Pavica.

Nema sta sami sebi smo najgori neprijatelji.
Najbolji kod nas je mali Hajdar bio decko je gino za svaku loptu pokazao je kako se gine za svetinju, po meni vranjes los, veseli nije los moze i bolje, Bogicevic treba malo oladit dati rodinu da igra, mi smo bili u prvom bolji,ljudi u drugom to je to, mada su nas mogli dobit dva razlike al idemo dalje , sad nem slijedi **** i najteze gostovanje na Pecari gdje nam nece bit lahko, al da smo igracki jaci po meni bar jesmo,bice dole pritiska na sudije sa tribina al **** ih treba samo jako i snazno, i borbeno dole otic odigrat nadat se da dobijemo...Mogo bi doci Ermin Zec suska se nesta... Sve do kraja Zeljo nema predaje
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 27 avg 2018, 01:45

A jeste se okomili na Bogicevica, isto kao jedno vrijeme na Mehremica uvijek se nadje taj neko ko je za sve kriv, pa dobro nevalja Bogicevic i sta sad koga ces staviti Bakraca ili Rodina ovaj prvi prosjecan igrac ovaj drugi ispodprosjecan, meni je zanimljivije to sto je Zeljo prvi na tabeli a na jugu 200 ljudi i na sjeveru 2000 sta prepali se kise navijaci pa jbt kad ces puniti stadion ako neces kad si prvi na tabeli ali ok to sada nije ni bitno.
Sad je samo Bogi bitan lik je istrcao da pokusa sprijeciti i nije mu uspjelo i to su sanse 50 50 da je uspio niko ga ne bi spomenuo a ovako glavni krivac ispade

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 27 avg 2018, 06:03

Odi 100% podrška.

Jasno staviti do znanja i igračima i upravi da u naredne dvije godine ako im nešto smeta mogu se lagano uhvatiti noge.
Izmjene su bile logične da su odigrale kako znaju i mogu, a zašto nisu treba pitati njih a ne trenera.

DobojskiManijak
Kontakt:

Post Postao/la DobojskiManijak » 27 avg 2018, 07:48

Podrška Odi a igračima poruka da su obični klošari, bili i ostali

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 27 avg 2018, 09:24

Bogicevic je igrac za kantonalne lige ali igra zato sto se u Sarajevu i u Zelji vode onom "nas je covjek, valja porodicu hraniti". Tako nam je sve u drzavi.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 avg 2018, 09:38

Al najjaca je situacija pri kraju bila, kad na 20-ak metara od gola siri ruke bogicevic kao trebao je doci tu Kjosevski da mu da loptu :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 27 avg 2018, 09:47

Sinoć je meni Bakrač bio gori pojedinac od Bogija.
Uz to, Zec osim asistencije napravio 0 prodora, ne može ni svoju startnost iskoristiti ponekad.

Blagojević najbolji.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 avg 2018, 09:51

Rokoko87 je napisao/la:Sinoć je meni Bakrač bio gori pojedinac od Bogija.
Uz to, Zec osim asistencije napravio 0 prodora, ne može ni svoju startnost iskoristiti ponekad.

Blagojević najbolji.
Pa Bogi napravi i svoje suigrace amaterima kolko unese nervoze pa i ne cudi Bakraceva partija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 27 avg 2018, 09:53

irfo je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Sinoć je meni Bakrač bio gori pojedinac od Bogija.

Blagojević najbolji.
Pa Bogi napravi i svoje suigrace amaterima kolko unese nervoze pa i ne cudi Bakraceva partija
Nije istina :nene:

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 avg 2018, 09:59

Kako nije bilo navijanja na Jugu cuo se Bogicevic kako vice na ostale lafo sta da rade. Samo ne yebe ga niko ni 2%.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 27 avg 2018, 10:02

Ma realno sad, boli me qrc koliki je autoritet i koliko je Veci dobro igrati sa njim, ali ovakve greške su nedopustive i treba ga udaljiti od prvog tima dok mu ne istekne ugovor, a to će vrlo brzo.
Veca sinoć ko u mlade dane :thumbup:

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 avg 2018, 10:08

Kud se nisu on i Vranjes potaslacili sinoc taman da ih obojicu nabiju na nogu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Argentina, Cwirek, mavi, Sarun i 68 gostiju.