FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tandem Bakrac-Rodin je igrao 2 puta i 2 puta su odlicno izgledali. Te price da Bogi komanduje odbranom okaciti macku o rep.
Sto kaze LjoZee, da se hoce pobiti pa da ih raspuste mirne duse. Od tjeranja nema nista, pogotovo Vranjesa - ko bi se odrekao tolike plate u BiH? Gdje bi sada ovakav kakav je mogao otici da igra?!?
Sto kaze LjoZee, da se hoce pobiti pa da ih raspuste mirne duse. Od tjeranja nema nista, pogotovo Vranjesa - ko bi se odrekao tolike plate u BiH? Gdje bi sada ovakav kakav je mogao otici da igra?!?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ne moze nigdje ni deseti dio plate uzet sto ima kod nas, zato fino lakapo uc odigrat 10 zadnjih minuta i to je to, jos bolje ako ostanes na klupi, dobijes bonus sto nisi ulazio, uzo nas lik ko levatekerimatomic1921 je napisao/la:Tandem Bakrac-Rodin je igrao 2 puta i 2 puta su odlicno izgledali. Te price da Bogi komanduje odbranom okaciti macku o rep.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
A dobro je odigrao prve tri utakmice...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ali sta je Curjuric fulio u drugom...
Citav sjever skocio kontali gol, pa Zekine makazice kako odbrani onaj konj na gol...
Realizacija nam je ne do Bog nikom.
Citav sjever skocio kontali gol, pa Zekine makazice kako odbrani onaj konj na gol...
Realizacija nam je ne do Bog nikom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pitam se samo da li ce Odovic doci pameti i skontati da je Bogicevic teret i da nas konstantno yebe? Ako ne skonta, ovakvi kiksevi ko sinoc ce biti standardni pa ce ga se u jednom momentu gospodin milimetar po ustaljenim procedurama rijesiti...
p.s. nabijem na ku?ac onoga ko je doveo onog panja Vranjesa, a jos kad cujem odlicno odradjen prelazni rok jes jes odlican sa klupe kad nemas dobar rezultat ulazi mrtvac Arezina da donese pobjedu
p.s. nabijem na ku?ac onoga ko je doveo onog panja Vranjesa, a jos kad cujem odlicno odradjen prelazni rok jes jes odlican sa klupe kad nemas dobar rezultat ulazi mrtvac Arezina da donese pobjedu
Sta si ti gledao ako ti je Bakrac juce bio najgori? Lik pocistio mali milion ubacaja a sindikalac dva putakriticno ispao, okrenuli ga i izbacili ko budalu iz cega smo jedan gol primili. Da bi bio gori od Bogicevica sinoc Bakrac je morao da zabije autogol i pokloni dva zicera Krupi...Rokoko87 je napisao/la:Sinoć je meni Bakrač bio gori pojedinac od Bogija.
Uz to, Zec osim asistencije napravio 0 prodora, ne može ni svoju startnost iskoristiti ponekad.
Blagojević najbolji.
Umjesto da do 70 minute vodis bar 2:0, primas gol i jos strahujes narednih 10 minuta za taj yebeni bod. Yebala vas realizacija smotane tako.
Nije mi jasno sto stanu odjednom i to skoro uvijek. I protiv pitara pritisli i stali pa primise gol pa opet u drugom pritisli i stali. Sad isto pritisli prvih pola sata i prvih 20 minuta drugog i stali.
Nije mi jasno sto stanu odjednom i to skoro uvijek. I protiv pitara pritisli i stali pa primise gol pa opet u drugom pritisli i stali. Sad isto pritisli prvih pola sata i prvih 20 minuta drugog i stali.
Zato sto nemaju kondicije i snage.LjoZee je napisao/la: Nije mi jasno sto stanu odjednom i to skoro uvijek. I protiv pitara pritisli i stali pa primise gol pa opet u drugom pritisli i stali. Sad isto pritisli prvih pola sata i prvih 20 minuta drugog i stali.
🔵⚪
Zaboravit što prije i okrenut se lištici.Pavić dobio otkaz mijenja ga Denis Ćorić kao njegov pomocnik.
Onda je vrijeme da se lova ulozi u kondicionog trenera. Veci sevap je platu Vranjesa i Sindikalca dat nekom dobrom kondi. treneru. Imat cemo vise koristi.0oo0 je napisao/la:Zato sto nemaju kondicije i snage.LjoZee je napisao/la: Nije mi jasno sto stanu odjednom i to skoro uvijek. I protiv pitara pritisli i stali pa primise gol pa opet u drugom pritisli i stali. Sad isto pritisli prvih pola sata i prvih 20 minuta drugog i stali.
Ma dole se treba ići po tri boda, vala Široki je baš loš ove sezone kući, tako da bi morali to iskoristiti.Cevap je napisao/la:Zaboravit što prije i okrenut se lištici.Pavić dobio otkaz mijenja ga Denis Ćorić kao njegov pomocnik.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mi doe tesko pobjedjujemo. I kad su odron nemamo srecu tipa ono kad nas je Slavko vodio, a ona kornjaca pogodila za 1:0.Raonffa je napisao/la:Ma dole se treba ići po tri boda, vala Široki je baš loš ove sezone kući, tako da bi morali to iskoristiti.Cevap je napisao/la:Zaboravit što prije i okrenut se lištici.Pavić dobio otkaz mijenja ga Denis Ćorić kao njegov pomocnik.
Znam, u suštini dole svako teško pobjeđuje, al' baš u ovakvim okolnostima ne smije se dole ići samo da se ne izgubi.
Naravno, ja ću svakako biti zadovoljan bodom iz te tekme, al' hoću da vidim na terenu igru i zalaganje koja je dostojna punog plijena.
Naravno, ja ću svakako biti zadovoljan bodom iz te tekme, al' hoću da vidim na terenu igru i zalaganje koja je dostojna punog plijena.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakva uvodna pjesma na izvještaju, svaka čast
Saljevam u sebe pivo
Viski i loze tri
Kažem sebi ako zaspim
Neću se više lupati, ne, ne, ne, ne!
Začepljena nozdrva!
Poezija
Saljevam u sebe pivo
Viski i loze tri
Kažem sebi ako zaspim
Neću se više lupati, ne, ne, ne, ne!
Začepljena nozdrva!
Poezija
Ne sjećam se da smo imali u jednoj utakmici ovoliko šuteva van 16.
Dzaba nam i sjajna akcija kod gola, jos neke dobre akcije, napadi kad nam odose dva boda.
Ja nikako nisam za dolazak Voje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Dijelim mišljenje, ali yebiga sad je više daj šta daš, ne može Suljo čitavu polosezonu sam iznijeti, a i Vojo može igrati iza Sulje, dobar je za presing. .irfo je napisao/la:Ja nikako nisam za dolazak Voje
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Slažem se nije Vojo loš igrač a'l Suljo nemože izgurat polusezonu sam.Rokoko87 je napisao/la:Dijelim mišljenje, ali yebiga sad je više daj šta daš, ne može Suljo čitavu polosezonu sam iznijeti, a i Vojo može igrati iza Sulje, dobar je za presing. .irfo je napisao/la:Ja nikako nisam za dolazak Voje
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 24 gosta.