Ako može neko Mujakića da mi postavi da ubacim
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SedrenikHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hoće li me neko konačno riješiti muka sa ovim avatarom ?
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Lijepa i dan odavno nije bio. Kiša pada, trava raste Sarajevo pobjeđuje a kone gube "sigurne" bodove
I am coming
Pojedini ih ovdje skoro pa izjednačavaju, ali Zvijezda 09 i Čelik su nebo i zemlja, u svakom smislu. I to da ćemo ih tamo naprašiti sa više od dva gola prednosti zaboravite. Oni su ovakve euforije godinama čekali, a još imaju šansu da se pobjedom protiv nas bodovno i izjednače; bar bi to bila želja svakog ko je u euforiji. Samo - te euforije često zaslijepe pa bude kontra od očekivanog, na šta zaluđena masa slabo računa, što će, pretpostavljam, i biti, pa ćemo slaviti mi pobjedu, jer smo kvalitetniji. Iako smo to znali biti i prije, pa su nas uzimali. Naša šansa je u njihovom golmanu i u našoj formi / broju datih golova (prosjek golova je više od 2 gola po utakmici), a još i to da smo mnogo iskusnija ekipa, bar bismo to trebali biti nakon svega u Evropi. Kako i rekoh nedavno, moja prognoza je 0 - 1.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
SISAJ GA, ŽELJO!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nakon talijanskog epa, dobar je degenek!uNbx je napisao/la:Tepa im.
VADI PENDREK, HILMO!
Samo bi bila šteta da tamo ne pobijedimo zbog greške Kovačevića, kao na derbiju. Zato bih uveo Džafića, vakat mu je.
uNbx je napisao/la:Bijelo dugme i bordo palija!
Derdiyok je napisao/la:bihuzur je napisao/la:

-
ajdohordas
- Kontakt:
Oo Adukore,ti kurati stvore...

- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro jutro sa vrha momci 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
fina ekipica , ali golman i odbrana najtanji...Adukor i Rahman će dobiti bitku na sredini, samo da naša odbrana i golman budu dobri i možemo do punog plijena, a ako bude guravo onda baš se može zakuhat jer imaju opcija prema naprijed dovoljnoHigh je napisao/la:Pojedini ih ovdje skoro pa izjednačavaju, ali Zvijezda 09 i Čelik su nebo i zemlja, u svakom smislu. I to da ćemo ih tamo naprašiti sa više od dva gola prednosti zaboravite. Oni su ovakve euforije godinama čekali, a još imaju šansu da se pobjedom protiv nas bodovno i izjednače; bar bi to bila želja svakog ko je u euforiji. Samo - te euforije često zaslijepe pa bude kontra od očekivanog, na šta zaluđena masa slabo računa, što će, pretpostavljam, i biti, pa ćemo slaviti mi pobjedu, jer smo kvalitetniji. Iako smo to znali biti i prije, pa su nas uzimali. Naša šansa je u njihovom golmanu i u našoj formi / broju datih golova (prosjek golova je više od 2 gola po utakmici), a još i to da smo mnogo iskusnija ekipa, bar bismo to trebali biti nakon svega u Evropi. Kako i rekoh nedavno, moja prognoza je 0 - 1.
Grahovac,Jamak,Šišić, Dedić,Fenan ludi,Jazvin, Ševko, Dilaver(jest da ga neće), Stevo....ima tu dosta minuta u PLBiH....ako Hebib opet bude na beku može nam Ševko noćna mora bit....koga ne bi iznenadilo da nam bivši igrač rokne jedan
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne treba zaboraviti da oni igraju prljavo pogotovo Jamak, Fenan, Šišić i još neki će nafurat na nas, Jel su skinuli selji skalp, pa i nama hoće. To je njima ko titula. A prema nama su uvijek bili posebno negativno nastrojeni. Ako ih isprovociramo na sredini kakav crveni i par žutih da zarade, to nam olakšava dosta. Samo presing na njih, na zadnju liniju da nemaju igre i izgube se.
- StariGrad071
- Kontakt:
Ma recept ko protiv zvijezde, daj levatima loptu i ubi ih kontrama i presingom.
- Orangina85
- Kontakt:
Zvijezda nam ne smije biti nikakvo mjerilo. Ljudi izaslu 3-5-2 sa krajisnikom kao bocnim. Pa ovih 0:4 su sami prizvali, smijesna ekipaStariGrad071 je napisao/la:Ma recept ko protiv zvijezde, daj levatima loptu i ubi ih kontrama i presingom.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, Hajdeee, nedimmmm1337, ristagrad i 71 gost.