Razumijemo se.uNbx je napisao/la:Gnušaju se nas primitivaca koji ćemo srušit tribinu kad zabijemo gol.High je napisao/la:A koji vrag idete na zapadnu ili istočnu tribinu u Zenici ako unaprijed znate da tamo ne možete momački proslaviti naš gol?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Platiću ti ja protezu kad ti izbiju zube na miroljubivom zapadu. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ne moraš, samo ću preći da navijam za žeeeelja i uklopiti se tamo.uNbx je napisao/la:Platiću ti ja protezu kad ti izbiju zube na miroljubivom zapadu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Odmah bi te knjigama zasuli, čim bi vidjeli 16 zuba.joker90 je napisao/la:Ne moraš, samo ću preći da navijam za žeeeelja i uklopiti se tamo.uNbx je napisao/la:Platiću ti ja protezu kad ti izbiju zube na miroljubivom zapadu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- SedrenikHz
- Kontakt:
Hoće li me neko konačno riješiti muka sa ovim avatarom ?
Ako može neko Mujakića da mi postavi da ubacim
Ako može neko Mujakića da mi postavi da ubacim
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Lijepa i dan odavno nije bio. Kiša pada, trava raste Sarajevo pobjeđuje a kone gube "sigurne" bodove
I am coming
Pojedini ih ovdje skoro pa izjednačavaju, ali Zvijezda 09 i Čelik su nebo i zemlja, u svakom smislu. I to da ćemo ih tamo naprašiti sa više od dva gola prednosti zaboravite. Oni su ovakve euforije godinama čekali, a još imaju šansu da se pobjedom protiv nas bodovno i izjednače; bar bi to bila želja svakog ko je u euforiji. Samo - te euforije često zaslijepe pa bude kontra od očekivanog, na šta zaluđena masa slabo računa, što će, pretpostavljam, i biti, pa ćemo slaviti mi pobjedu, jer smo kvalitetniji. Iako smo to znali biti i prije, pa su nas uzimali. Naša šansa je u njihovom golmanu i u našoj formi / broju datih golova (prosjek golova je više od 2 gola po utakmici), a još i to da smo mnogo iskusnija ekipa, bar bismo to trebali biti nakon svega u Evropi. Kako i rekoh nedavno, moja prognoza je 0 - 1.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
SISAJ GA, ŽELJO!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nakon talijanskog epa, dobar je degenek!uNbx je napisao/la:Tepa im.
VADI PENDREK, HILMO!
Samo bi bila šteta da tamo ne pobijedimo zbog greške Kovačevića, kao na derbiju. Zato bih uveo Džafića, vakat mu je.
uNbx je napisao/la:Bijelo dugme i bordo palija!
Derdiyok je napisao/la:bihuzur je napisao/la:

-
ajdohordas
- Kontakt:
Oo Adukore,ti kurati stvore...

- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro jutro sa vrha momci 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, OzmoodPinglewood i 33 gosta.