Citao sam to, al bilo bi jos bolje kada bi ovdje neko napisao.chily-rz je napisao/la:prisonbreak je napisao/la: Ako ima neki sudionik tog dogadjaja valjalo bi da napise malo detaljnije.

Citao sam to, al bilo bi jos bolje kada bi ovdje neko napisao.chily-rz je napisao/la:prisonbreak je napisao/la: Ako ima neki sudionik tog dogadjaja valjalo bi da napise malo detaljnije.
chily-rz je napisao/la:prisonbreak je napisao/la: Ako ima neki sudionik tog dogadjaja valjalo bi da napise malo detaljnije.
dzokeru... pazi da ti tenkista momir ne uleti u kucu!joker90 je napisao/la:Pravda za tm88! Jbg, valjda zaboravili tad bombe ponijeti ili vec pobacali negdje, pa se desilo ovo sto se desilo.
chily-rz je napisao/la:prisonbreak je napisao/la: Ako ima neki sudionik tog dogadjaja valjalo bi da napise malo detaljnije.
grbavicka je napisao/la:dzokeru... pazi da ti tenkista momir ne uleti u kucu!joker90 je napisao/la:Pravda za tm88! Jbg, valjda zaboravili tad bombe ponijeti ili vec pobacali negdje, pa se desilo ovo sto se desilo.
Pa to i jest problem sto nema..osobaodpovjerenja je napisao/la:nece u hrasnicu tamo nema mnogo srpskog zivlja
Ima u vojkovicimaosobaodpovjerenja je napisao/la:nece u hrasnicu tamo nema mnogo srpskog zivlja
pa kad igra jedan famos protiv drugog... to su derbiji... yebo vratnik vrbanjusarobertkosar je napisao/la:Ima u vojkovicimaosobaodpovjerenja je napisao/la:nece u hrasnicu tamo nema mnogo srpskog zivlja
Mani se zenicana, kako je vanesa? Vidim ti elmira neki dan , udebljao se drama, njemacka mu bas odgovarasvrakino1921 je napisao/la:Uzasna je proslost bila
Joj sjecam se ove noci, hvali mi se sutradan haver kolekcijom, sliko sobu ko da je Zeljin fan od djetinjstvachily-rz je napisao/la:prisonbreak je napisao/la: Ako ima neki sudionik tog dogadjaja valjalo bi da napise malo detaljnije.
Jel dolazi sa tenkom ili sa zapreznim kolimaHordashBistrik je napisao/la:Odovic nezadovoljan napadackim ucinkom, u strucni stab dovodi svog brata da popravi napad
Ovakvi su najgori. "Haver" mu prico.BadrHari je napisao/la:Joj sjecam se ove noci, hvali mi se sutradan haver kolekcijom, sliko sobu ko da je Zeljin fan od djetinjstvachily-rz je napisao/la:prisonbreak je napisao/la: Ako ima neki sudionik tog dogadjaja valjalo bi da napise malo detaljnije.plavi se sve
![]()
Btw pitice, posto citam da ce vas dosta na zapadnu tribinu, bujrum sa mnom nece vam falit dlaka s glave. Samo cekajte kod stadiona u Bordo dresovima da vas mogu prepoznatmozda budem kasnio loma
Tenkom.a sa njim dolazi i beli orao Zoran koka Kokotrobertkosar je napisao/la:Jel dolazi sa tenkom ili sa zapreznim kolimaHordashBistrik je napisao/la:Odovic nezadovoljan napadackim ucinkom, u strucni stab dovodi svog brata da popravi napad