Citao sam to, al bilo bi jos bolje kada bi ovdje neko napisao.chily-rz je napisao/la:prisonbreak je napisao/la: Ako ima neki sudionik tog dogadjaja valjalo bi da napise malo detaljnije.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la:prisonbreak je napisao/la: Ako ima neki sudionik tog dogadjaja valjalo bi da napise malo detaljnije.
Srdjan Stanic pitarski ker
Pravda za tm88! Jbg, valjda zaboravili tad bombe ponijeti ili vec pobacali negdje, pa se desilo ovo sto se desilo. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
dzokeru... pazi da ti tenkista momir ne uleti u kucu!joker90 je napisao/la:Pravda za tm88! Jbg, valjda zaboravili tad bombe ponijeti ili vec pobacali negdje, pa se desilo ovo sto se desilo.
45515
chily-rz je napisao/la:prisonbreak je napisao/la: Ako ima neki sudionik tog dogadjaja valjalo bi da napise malo detaljnije.
grbavicka je napisao/la:dzokeru... pazi da ti tenkista momir ne uleti u kucu!joker90 je napisao/la:Pravda za tm88! Jbg, valjda zaboravili tad bombe ponijeti ili vec pobacali negdje, pa se desilo ovo sto se desilo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Pa to i jest problem sto nema..osobaodpovjerenja je napisao/la:nece u hrasnicu tamo nema mnogo srpskog zivlja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- robertkosar
- Kontakt:
Ima u vojkovicimaosobaodpovjerenja je napisao/la:nece u hrasnicu tamo nema mnogo srpskog zivlja
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
pa kad igra jedan famos protiv drugog... to su derbiji... yebo vratnik vrbanjusarobertkosar je napisao/la:Ima u vojkovicimaosobaodpovjerenja je napisao/la:nece u hrasnicu tamo nema mnogo srpskog zivlja
45515
Izgleda ova Atalanta se loži na bordo dresove. Možda nije do Husrefa...
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
belosevic28
- Kontakt:
Mani se zenicana, kako je vanesa? Vidim ti elmira neki dan , udebljao se drama, njemacka mu bas odgovarasvrakino1921 je napisao/la:Uzasna je proslost bila
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- HordashBistrik
- Kontakt:
Odovic nezadovoljan napadackim ucinkom, u strucni stab dovodi svog brata da popravi napad
Joj sjecam se ove noci, hvali mi se sutradan haver kolekcijom, sliko sobu ko da je Zeljin fan od djetinjstvachily-rz je napisao/la:prisonbreak je napisao/la: Ako ima neki sudionik tog dogadjaja valjalo bi da napise malo detaljnije.
Btw pitice, posto citam da ce vas dosta na zapadnu tribinu, bujrum sa mnom nece vam falit dlaka s glave. Samo cekajte kod stadiona u Bordo dresovima da vas mogu prepoznat
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ovi sa foruma ne idu na kosevo a kamoli na gostovanje
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- robertkosar
- Kontakt:
Jel dolazi sa tenkom ili sa zapreznim kolimaHordashBistrik je napisao/la:Odovic nezadovoljan napadackim ucinkom, u strucni stab dovodi svog brata da popravi napad
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ovakvi su najgori. "Haver" mu prico.BadrHari je napisao/la:Joj sjecam se ove noci, hvali mi se sutradan haver kolekcijom, sliko sobu ko da je Zeljin fan od djetinjstvachily-rz je napisao/la:prisonbreak je napisao/la: Ako ima neki sudionik tog dogadjaja valjalo bi da napise malo detaljnije.plavi se sve
![]()
Btw pitice, posto citam da ce vas dosta na zapadnu tribinu, bujrum sa mnom nece vam falit dlaka s glave. Samo cekajte kod stadiona u Bordo dresovima da vas mogu prepoznatmozda budem kasnio loma
Kao nudi se zastitnik badr hari hu ha
Posto vidim da ti nije logika jaca strana, jaran mi je u ultras fazonu, podgrupi koja je ucestvovala u čeki. Ne znam sta ti nije jasno. Jel ono tebe zovu govedo 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- HordashBistrik
- Kontakt:
Tenkom.a sa njim dolazi i beli orao Zoran koka Kokotrobertkosar je napisao/la:Jel dolazi sa tenkom ili sa zapreznim kolimaHordashBistrik je napisao/la:Odovic nezadovoljan napadackim ucinkom, u strucni stab dovodi svog brata da popravi napad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.