FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nego interesuje me sta bi sa one tribine sto su gradili?Nikad ne zavrsise
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sad će kiša, pa će nići iz zemlje (izbori)
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
DamirT je napisao/la:Nego interesuje me sta bi sa one tribine sto su gradili?Nikad ne zavrsise
bas tempo, zestok tempo
sramota sta sve rade

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Husicu opet otislo rame u Zvijezdi, ono zbog cega kod nas nije bio na jesen na terenu.
Stadion se ne radi vjerovatno jer sve ovdje firme poguras da imaju raditi nesto, a oni nisu sposobni da to urade na vrijeme. Isto mozda cekaju pare iz 2019. pa da bude to dovoljno sve za druge faze. A sada mislim da Tehnograd inzinjering i nema ljudstva da radi na vise polja ali se bace u vise poslova. Niti je ovo 1,6 mil KM dovoljno za te druge faze, vjerovatno sa parama iz 2019. ce biti to dovoljno da se odradi jer je to glavna tribina.
Stadion se ne radi vjerovatno jer sve ovdje firme poguras da imaju raditi nesto, a oni nisu sposobni da to urade na vrijeme. Isto mozda cekaju pare iz 2019. pa da bude to dovoljno sve za druge faze. A sada mislim da Tehnograd inzinjering i nema ljudstva da radi na vise polja ali se bace u vise poslova. Niti je ovo 1,6 mil KM dovoljno za te druge faze, vjerovatno sa parama iz 2019. ce biti to dovoljno da se odradi jer je to glavna tribina.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 27 avg 2018, 22:56, ukupno mijenjano 2 puta.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma ne sumnjam da ce dici veliki dio tribine do izbora, jer vec sam vidio prije nekoliko dana radnike dole na sipovima, isto sto se radi na trgu, sa aerodromom i slicno, steta pa izbori nisu svakih 6 mjeseci, cvjetalo bi sve 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Nemaju ti izbori veze sa stadionom.
Ne sa ovim, tempira se za sljedece lokalne izbore.75000 je napisao/la:Nemaju ti izbori veze sa stadionom.

Mark my words, za dvije godine se otvara poluzavrsen istok, nagurat ce se tu mozda i nekih para od uefe, red bi bio.

Jel se dobija kakvih para od UEFE za 100 g postojanja kluba? Ako da, koliko?
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je vrlo moguce, napraviti ce istok do onog nivoa na kojem je sjever. 2018-2019 konstrukcija, 2020 krov i onda stolice je lako poredati.slobodaTZ je napisao/la:Ne sa ovim, tempira se za sljedece lokalne izbore.75000 je napisao/la:Nemaju ti izbori veze sa stadionom.
Mark my words, za dvije godine se otvara poluzavrsen istok, nagurat ce se tu mozda i nekih para od uefe, red bi bio.
Ali nama ni ta nova tribina ne donosi uslove za Evropu tako da niti ima Evrope niti bi to napunili. Nama je najbitnije da se ne nabijaju dugovi novi.
Rinaka..Guest007 je napisao/la:Jel se dobija kakvih para od UEFE za 100 g postojanja kluba? Ako da, koliko?

Niko, niko, samo Sloboda
Ja sam vise aludiro na ovaj fond solidarnosti od kojeg se i sadakavica pravi 
Samo daj donacija, daj daj

Samo daj donacija, daj daj

Nema direktno ali ima indirektno.slobodaTZ je napisao/la:Ne sa ovim, tempira se za sljedece lokalne izbore.75000 je napisao/la:Nemaju ti izbori veze sa stadionom.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Zna li neko od vas sta je sa Mehanovicem...Migijem?
Sad cujem od covjeka iz saveza da nas napusta.
Sad cujem od covjeka iz saveza da nas napusta.
U pauzi protiv Osijeka igramo.
- RollingPaper
- Kontakt:
Mehanovic zbog papira napustio
-
- Kontakt:
HvalaRollingPaper je napisao/la:Mehanovic zbog papira napustio
Boze dragi ,zao mi momka, kaze mi ovaj sad se zabrinuo moze izgubiti polusezonu.
Zanima me ako je momak bio slobodan igrac, kako ne moze potpisati za nas, ili su sad neka nova pravila za koje ne znam
-
- Kontakt:
pa sta je moglo bit 

Zanimljivo.“Nažalost, Sloboda nije dobila moje papire na vrijeme. I kada su dobili, poslali su, ali je bilo kasno. Dobili su email kako ne mogu biti registrovan”, potvrdio je Mirhad Mehanović.
Hoce biti prenos u subotu zna li neko?
Jedan grad, jedna ljubav!
Kasno klub u Njemačkoj s njim raskinuo ugovor najvjerovatnije.joksimovic je napisao/la:HvalaRollingPaper je napisao/la:Mehanovic zbog papira napustio
Boze dragi ,zao mi momka, kaze mi ovaj sad se zabrinuo moze izgubiti polusezonu.
Zanima me ako je momak bio slobodan igrac, kako ne moze potpisati za nas, ili su sad neka nova pravila za koje ne znam
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Po rasporedu s pocetka sezone nema prenosa.Gifron je napisao/la:Zanimljivo.“Nažalost, Sloboda nije dobila moje papire na vrijeme. I kada su dobili, poslali su, ali je bilo kasno. Dobili su email kako ne mogu biti registrovan”, potvrdio je Mirhad Mehanović.
Hoce biti prenos u subotu zna li neko?
Evo da imate za bookmarka

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.