DamirT je napisao/la:Nego interesuje me sta bi sa one tribine sto su gradili?Nikad ne zavrsise
bas tempo, zestok tempo
sramota sta sve rade
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
DamirT je napisao/la:Nego interesuje me sta bi sa one tribine sto su gradili?Nikad ne zavrsise
Ne sa ovim, tempira se za sljedece lokalne izbore.75000 je napisao/la:Nemaju ti izbori veze sa stadionom.
To je vrlo moguce, napraviti ce istok do onog nivoa na kojem je sjever. 2018-2019 konstrukcija, 2020 krov i onda stolice je lako poredati.slobodaTZ je napisao/la:Ne sa ovim, tempira se za sljedece lokalne izbore.75000 je napisao/la:Nemaju ti izbori veze sa stadionom.
Mark my words, za dvije godine se otvara poluzavrsen istok, nagurat ce se tu mozda i nekih para od uefe, red bi bio.
Rinaka..Guest007 je napisao/la:Jel se dobija kakvih para od UEFE za 100 g postojanja kluba? Ako da, koliko?
Nema direktno ali ima indirektno.slobodaTZ je napisao/la:Ne sa ovim, tempira se za sljedece lokalne izbore.75000 je napisao/la:Nemaju ti izbori veze sa stadionom.
Mark my words, za dvije godine se otvara poluzavrsen istok, nagurat ce se tu mozda i nekih para od uefe, red bi bio.
HvalaRollingPaper je napisao/la:Mehanovic zbog papira napustio
Zanimljivo.“Nažalost, Sloboda nije dobila moje papire na vrijeme. I kada su dobili, poslali su, ali je bilo kasno. Dobili su email kako ne mogu biti registrovan”, potvrdio je Mirhad Mehanović.
Kasno klub u Njemačkoj s njim raskinuo ugovor najvjerovatnije.joksimovic je napisao/la:HvalaRollingPaper je napisao/la:Mehanovic zbog papira napustio
Boze dragi ,zao mi momka, kaze mi ovaj sad se zabrinuo moze izgubiti polusezonu.
Zanima me ako je momak bio slobodan igrac, kako ne moze potpisati za nas, ili su sad neka nova pravila za koje ne znam
Po rasporedu s pocetka sezone nema prenosa.Gifron je napisao/la:Zanimljivo.“Nažalost, Sloboda nije dobila moje papire na vrijeme. I kada su dobili, poslali su, ali je bilo kasno. Dobili su email kako ne mogu biti registrovan”, potvrdio je Mirhad Mehanović.
Hoce biti prenos u subotu zna li neko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.