Fantasy Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fantasy Premier League
Koga cutati, Sane ili Bernardo Silva?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Nakon nesto sporijeg starta, ovo kolo je bilo odlicno, pogotovo veceras.

Eh sad mene interesuje hoce li automatski Baillya zamijeniti Zankom, posto ovaj veceras nije ni bio u 18?

Eh sad mene interesuje hoce li automatski Baillya zamijeniti Zankom, posto ovaj veceras nije ni bio u 18?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Hoce
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Sanea.Kanye je napisao/la:Koga cutati, Sane ili Bernardo Silva?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ramiy je napisao/la:Hoce

Zna li neko na osnovu cega se odredjuju i dodjeljuju ovi bonusi?
Meni sinoc Lloris dobio bonus 1b, a mozda je imao jednu bas dobru intervenciju ono kod suta Lukakua. S druge strane Alisson isto tako imao dobru odbranu i spasio pobjedu, a evo vidim bez bonusa.
Trippier jucer dobi na asist i CS 9b, al zbog cega dodatnih 2b bonusa? Ispade da je bas pokidao utakmicu, a odigrao sasvim pristojno. Il npr. onaj Mendy u subotu dobio 2b bonusa, covjek je ispadao kako su krenuli na njega onaj Costa i Traore.
Razumijem bonus za Mitrovica, ipak je bio najbolji igrac Fulhama u ovom kolu, ali za ove ostale...
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
U top 30 sam.Dobar
Tek šesti, nisam zadovoljan, dok sam u nekoj drugoj ss.ba ligi drugi, a u trećoj lagano prvi (a ova treća mi je najbitnija) 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koliko sam upratio, ti bonusi dobiju 3 najbolja igrača na utakmici. Sad na osnovu čega, to ne znammirgerr je napisao/la:Ramiy je napisao/la:Hoce![]()
Zna li neko na osnovu cega se odredjuju i dodjeljuju ovi bonusi?
Meni sinoc Lloris dobio bonus 1b, a mozda je imao jednu bas dobru intervenciju ono kod suta Lukakua. S druge strane Alisson isto tako imao dobru odbranu i spasio pobjedu, a evo vidim bez bonusa.
Trippier jucer dobi na asist i CS 9b, al zbog cega dodatnih 2b bonusa? Ispade da je bas pokidao utakmicu, a odigrao sasvim pristojno. Il npr. onaj Mendy u subotu dobio 2b bonusa, covjek je ispadao kako su krenuli na njega onaj Costa i Traore.
Razumijem bonus za Mitrovica, ipak je bio najbolji igrac Fulhama u ovom kolu, ali za ove ostale...

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Imaju kriteriji za bonus poene, mozes procitati na slijedecem linku:Mokes je napisao/la: Koliko sam upratio, ti bonusi dobiju 3 najbolja igrača na utakmici. Sad na osnovu čega, to ne znam
https://www.premierleague.com/news/106533
te ko ima najvise bonus poena dobija 3 boda, ako igraci imaju isti broj bodova dijele bonuse.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Hvalabhsport je napisao/la:Imaju kriteriji za bonus poene, mozes procitati na slijedecem linku:Mokes je napisao/la: Koliko sam upratio, ti bonusi dobiju 3 najbolja igrača na utakmici. Sad na osnovu čega, to ne znam
te ko ima najvise bonus poena dobija 3 boda, ako igraci imaju isti broj bodova dijele bonuse.

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- camparinho
- Kontakt:
poslije odlicna 2 kola, 3 kolo 45 poena ( i ja izaberem kad cu -8, najslabije kolo u historiji) zahvaljujem se svojim igracima pogotovo ovoj sedmorici koji su mi donijeli 8 poena
, draft je mnogo bolji tu sam imao 65, a taj mi je i bitniji, jer u ovom h2h mogu se izvuci, i dalje sam prvi sa 2 pobjede, ss liga 4. i ove dvije sa strane iz zajebancije sto igram sam 2 odnosno 3 mada i dalje kontam wildcardat

Clutch city be safe rage hard!
Hvala obojici na odgovorima.bhsport je napisao/la:Imaju kriteriji za bonus poene, mozes procitati na slijedecem linku:Mokes je napisao/la: Koliko sam upratio, ti bonusi dobiju 3 najbolja igrača na utakmici. Sad na osnovu čega, to ne znam
Spamm
Spamm
- Fikret1946
- Kontakt:
BPS je najvece sr.anje fantasya i vidim dosta igraca se sirom svijeta buni, pogotovo na twitteru. Ima par ljudi u sobama sjede i dijele taj bonus valjda i odredjuju sta je asistencija a sta nije. Neki dan Salah zabi winning goal i ne dobi ni boda bonusa a s druge strane welbeck igrao 15 minuta zabio u 97 minuti za 3 1 i dobije 3 boda bonusa
Koga umjesto Jote i Richarlisona
Walcot mjesto Richarlisonabraco je napisao/la:Koga umjesto Jote i Richarlisona
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Pa eto, ja jos kontam na osnovu cega Mendy dobi 2b bonusa, ili sam ja totalno glup pa nisam vidio taj neki doprinos i ekstra partiju protiv Wolvesa.Fikret1946 je napisao/la:BPS je najvece sr.anje fantasya i vidim dosta igraca se sirom svijeta buni, pogotovo na twitteru. Ima par ljudi u sobama sjede i dijele taj bonus valjda i odredjuju sta je asistencija a sta nije. Neki dan Salah zabi winning goal i ne dobi ni boda bonusa a s druge strane welbeck igrao 15 minuta zabio u 97 minuti za 3 1 i dobije 3 boda bonusa
Spamm
Spamm
- Fikret1946
- Kontakt:
Tacni centarsutevi donose valjda dosta bodova u tom ocjenjivanju i donosenju bonusa a on ih ima bas puno, protiv Hudd je imao 12mirgerr je napisao/la:Pa eto, ja jos kontam na osnovu cega Mendy dobi 2b bonusa, ili sam ja totalno glup pa nisam vidio taj neki doprinos i ekstra partiju protiv Wolvesa.Fikret1946 je napisao/la:BPS je najvece sr.anje fantasya i vidim dosta igraca se sirom svijeta buni, pogotovo na twitteru. Ima par ljudi u sobama sjede i dijele taj bonus valjda i odredjuju sta je asistencija a sta nije. Neki dan Salah zabi winning goal i ne dobi ni boda bonusa a s druge strane welbeck igrao 15 minuta zabio u 97 minuti za 3 1 i dobije 3 boda bonusa

Mendy mi je bas must have igrac igra krilo covjek a ne beka... samo da Guardiola ne pocne forsirati Sanea uskoro
Daju Alexisu Sanchezu prvo kolo asistenciju jer je dirao zadnji loptu prije nego je igrac Lestera igrao rukom a Belerin ovaj vikend probije stranu ubaci loptu koja okrzne Iwobija u guzicu i dodje do Monreala ne dobije lik asistenciju dobije je Iwobi i na kraju Belerin upise asistenciju za Welbecka i svi napadi Arsenala idu po toj strani i ne dobije ni boda bonusa...
- Fikret1946
- Kontakt:
Sto je najgore loptu je dirao alexis jedan igrac lestera pa tek onda drugi igrac lestera rukom i za to mu dali asistenciju, vjerovatno onaj sto je dao ima alexisa u timujapa je napisao/la:Daju Alexisu Sanchezu prvo kolo asistenciju jer je dirao zadnji loptu prije nego je igrac Lestera igrao rukom a Belerin ovaj vikend probije stranu ubaci loptu koja okrzne Iwobija u guzicu i dodje do Monreala ne dobije lik asistenciju dobije je Iwobi i na kraju Belerin upise asistenciju za Welbecka i svi napadi Arsenala idu po toj strani i ne dobije ni boda bonusa...

haha jeste zaboravio sam prije igranja rukom je isto igrac Lestera zadnji dirao loptu hahah to se nije srelo u putu sa asistencijom iako imam Alexisa.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, jasmin10, soxx i 7 gostiju.