NK Široki Brijeg
- GoskGabela
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ja jake, tajne.
Bubalo već u gabeli reko, k'o je trener.
Makedonac je
Makedonac je
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Ta nije Đurovski?GoskGabela je napisao/la:Ja jake, tajne.
Makedonac je
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ajde otkri nam ti kad je vec reko u gabeliGoskGabela je napisao/la:Ja jake, tajne.
Makedonac je

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Bilo je rečeno da se ne priča...LoveSB96 je napisao/la:Ta nije Đurovski?GoskGabela je napisao/la:Ja jake, tajne.
Makedonac je
...
To ti je tako druze. Ljudi nisu u stanju zadrzat info za sebe. I hajde za nekog druga ali pisat na forumu javno kao da se moraOrjuna je napisao/la:Bilo je rečeno da se ne priča...LoveSB96 je napisao/la:Ta nije Đurovski?GoskGabela je napisao/la:Ja jake, tajne.
Makedonac je
It's better when it's live
Sve li se mora izdat...

Definitivno, isto kao Sablicspursman je napisao/la:Goce je ime koji može privući igrače da dođu kod nas
Au, bas me iznenadilo ovo, ajde Goce sarni papir

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ajde koce docekatiAndroid je napisao/la:Definitivno, isto kao Sablicspursman je napisao/la:Goce je ime koji može privući igrače da dođu kod nas
Au, bas me iznenadilo ovo, ajde Goce sarni papir

Golemo
Mislim da nismo ni svjesni sta ovo znaci. Svi pricaju o ovome a do neki dan tjerali i Silica i Upravu

Mislim da nismo ni svjesni sta ovo znaci. Svi pricaju o ovome a do neki dan tjerali i Silica i Upravu

-
- Kontakt:
Kakve Silic ima veze s ovim, nego je Trta i ostali iz Uprave ocito zatrazili Maminja da dadne ruke i to je to.brig je napisao/la:Golemo![]()
Dobro te, Draganov otirač. Otpepaj na svoju temu.Whiteredangel je napisao/la:Ja.ebo vas Mamić
Jedna agencija je pomogla nasoj Upravi za ovog trenera i mozda jos jednog igraca,vidjet cemo
Samo jedno ime
Nisi skuzio sto sam htio rec. Znaci kako se okrene sve. Od kaosa do euforijesretan123 je napisao/la:Kakve Silic ima veze s ovim, nego je Trta i ostali iz Uprave ocito zatrazili Maminja da dadne ruke i to je to.brig je napisao/la:Golemo![]()
-
- Kontakt:
A too...a jbga kad nas je lako zapaliti.brig je napisao/la:Nisi skuzio sto sam htio rec. Znaci kako se okrene sve. Od kaosa do euforijesretan123 je napisao/la:Kakve Silic ima veze s ovim, nego je Trta i ostali iz Uprave ocito zatrazili Maminja da dadne ruke i to je to.brig je napisao/la:Golemo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.