NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Definitivno, isto kao Sablicspursman je napisao/la:Goce je ime koji može privući igrače da dođu kod nas
Au, bas me iznenadilo ovo, ajde Goce sarni papir
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ajde koce docekatiAndroid je napisao/la:Definitivno, isto kao Sablicspursman je napisao/la:Goce je ime koji može privući igrače da dođu kod nas
Au, bas me iznenadilo ovo, ajde Goce sarni papir
Golemo
Mislim da nismo ni svjesni sta ovo znaci. Svi pricaju o ovome a do neki dan tjerali i Silica i Upravu
Mislim da nismo ni svjesni sta ovo znaci. Svi pricaju o ovome a do neki dan tjerali i Silica i Upravu
-
Whiteredangel
- Kontakt:
Kakve Silic ima veze s ovim, nego je Trta i ostali iz Uprave ocito zatrazili Maminja da dadne ruke i to je to.brig je napisao/la:Golemo![]()
Dobro te, Draganov otirač. Otpepaj na svoju temu.Whiteredangel je napisao/la:Ja.ebo vas Mamić
Jedna agencija je pomogla nasoj Upravi za ovog trenera i mozda jos jednog igraca,vidjet cemo
Samo jedno ime
Nisi skuzio sto sam htio rec. Znaci kako se okrene sve. Od kaosa do euforijesretan123 je napisao/la:Kakve Silic ima veze s ovim, nego je Trta i ostali iz Uprave ocito zatrazili Maminja da dadne ruke i to je to.brig je napisao/la:Golemo![]()
-
Jedandevetcetiriosam
- Kontakt:
A too...a jbga kad nas je lako zapaliti.brig je napisao/la:Nisi skuzio sto sam htio rec. Znaci kako se okrene sve. Od kaosa do euforijesretan123 je napisao/la:Kakve Silic ima veze s ovim, nego je Trta i ostali iz Uprave ocito zatrazili Maminja da dadne ruke i to je to.brig je napisao/la:Golemo![]()
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ovo bi odlicno bili i daj pocmite dovoditi igrace sa strane i bice vrh!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Daj kad ste vec upali u semu s tom agencijom potrudite se zadrzati ih. Nadam se samo da ista nema veze s onim kriminalcem
SAMO ŠIROKI!
- siroki1991
- Kontakt:
Sta fali ovoj politici? Imamo najvise vlastitih igraca u pogonu, a ko garantira da bi druga politika donijela prevagu? Samo bi se pos.ali sami na sebeUstanikSBII je napisao/la:Ovo bi odlicno bili i daj pocmite dovoditi igrace sa strane i bice vrh!
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Treba dovodit igrače bez obzira na ime i prezime. Hocu jaki klub. Ne manekene koji biraju utakmice kojima smo mi klub za vracanje forme... Hocu da slabije ekipe stjeramo u 16 metara i stvaramo puno sansi.
Naravno ovo hove svaki klub. Pitanje mozemo li napraviti ovo sve... Uz prave ljude mozemo sve...
Naravno ovo hove svaki klub. Pitanje mozemo li napraviti ovo sve... Uz prave ljude mozemo sve...
Mislim da kolega Ustanik misli na ove zemlje koje smo dosad izbjegavali,tipa Makedonije,Kosova,Albanije i Bugarske. Moze se naci odlicnih igraca za iste pare kao i kod nas. A ova politika i je napravila i Marica,Menala,Loncara i ostale. Forsiranje mladih treba ostati prioritet,samo moramo promjeniti prioritete u ona 4 stranca koja bi trebala donositi prevagusiroki1991 je napisao/la:Sta fali ovoj politici? Imamo najvise vlastitih igraca u pogonu, a ko garantira da bi druga politika donijela prevagu? Samo bi se pos.ali sami na sebeUstanikSBII je napisao/la:Ovo bi odlicno bili i daj pocmite dovoditi igrace sa strane i bice vrh!
SAMO ŠIROKI!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Sto se mene tice svi su dobro dosli! Nastavit forsirat po 3/4 juniora al stvarno mi je i dosta polovnjaka iz 2. HNL lige!!!?since1948 je napisao/la:Mislim da kolega Ustanik misli na ove zemlje koje smo dosad izbjegavali,tipa Makedonije,Kosova,Albanije i Bugarske. Moze se naci odlicnih igraca za iste pare kao i kod nas. A ova politika i je napravila i Marica,Menala,Loncara i ostale. Forsiranje mladih treba ostati prioritet,samo moramo promjeniti prioritete u ona 4 stranca koja bi trebala donositi prevagusiroki1991 je napisao/la:Sta fali ovoj politici? Imamo najvise vlastitih igraca u pogonu, a ko garantira da bi druga politika donijela prevagu? Samo bi se pos.ali sami na sebeUstanikSBII je napisao/la:Ovo bi odlicno bili i daj pocmite dovoditi igrace sa strane i bice vrh!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Dolaskom novog trenera,nadam se da ce mu jedan od prvih poteza biti davanje prilike Perkovicu i da ga prikljuci nazad u prvu momcad,nije extra klasa al momak je OK igrac. Sigurno bolji od Joje od kojeg mi se muci vise,pogotovo zadnju s onim hvatanjem lopte u ruke..
Samo jedno ime