FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Teške utakmice za Zrinjski i Želju, da je dobit sada..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Definitivno nas u Zenici očekuje prava poslastica, a svoj odlazak najavilo je i 600 navijača Sarajeva, koji će kao i uvijek biti smješteni na sjevernoj tribini.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Izgleda bice pravi derbi u Zenici 

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Ko god ide u Zenicu, molio bih da ide prijevozom koji ce biti organizovan, svi zajedno i u koloni, 1h duzeg putovanja nista ne znaci, jer ce te rizikovat sa svojim autima. Svi zajedno, kao nekada!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ma dosta je ovo. Kad bude ko ozbiljniji, onda idemo u vecem broju
Mi smo samo u prolazu, 3 bobe i bjezimo 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Volio bi da je više ali eto, šta je tu je.hrn je napisao/la:Definitivno nas u Zenici očekuje prava poslastica, a svoj odlazak najavilo je i 600 navijača Sarajeva, koji će kao i uvijek biti smješteni na sjevernoj tribini.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nemogu da vjerujem da SK ili hajat face arena nemoze sa otkupi bar nase i recimo vasine sve domace utakmice, ova moja tv je sranje kao bht1. Mislim fala njima i na ovom i sto su prvi pregeli nesto da urade al ako nezele napredovat bolje kamere vise kamera vise emisija itd nadam se da ima ko hoce. Senad je dobru stvar radio sa reprezentaciom.
Znal iko kad pocinju utakmice za kup, i koliko kola ce se igrat ovu polusezoni jel 11+4 ili samo 11 pa pauza.
Btw: jel sisic ozdravio i hocel svi konkurisat za mec protiv alminija.
Nadam se da su pavle i dusman vec otjerani i raskinuti ugovori
Znal iko kad pocinju utakmice za kup, i koliko kola ce se igrat ovu polusezoni jel 11+4 ili samo 11 pa pauza.
igrat ce se 11+8 kolaPitar6785 je napisao/la:Nemogu da vjerujem da SK ili hajat face arena nemoze sa otkupi bar nase i recimo vasine sve domace utakmice, ova moja tv je sranje kao bht1. Mislim fala njima i na ovom i sto su prvi pregeli nesto da urade al ako nezele napredovat bolje kamere vise kamera vise emisija itd nadam se da ima ko hoce. Senad je dobru stvar radio sa reprezentaciom.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Možda nas bude i više, dolazit će raja i sa autima, neće biti samo busevi..
Bordo bijeli za život cijeli!!
Ako iko ima kontakt sa jezgrom grupe, apelovao bi' da se sto prije objave informacije, u vezi puta. Dosta raje ce ici, treba dosta vremena da raja dodje i uplati bus, i ima li neko info sta je sa nasim kartama, hoce li se prodavati prije ili kada dodjemo pred stadion, valja minimum 600 karti da se kupi,pa treba minimum sat ipo
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!
Euforija u Zenici - kao da je riječ o evropskoj utakmici.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Ako onaj njihov Urnek kaze Salcinovicu da se aktivira, a ovaj to shvati bukvalno, nayebali smo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi smo vama najveći rivali. Kada ste imali bojkot u prosjeku je dolazilo 3.000-4.000 ljudi na naše utakmice dok sa ostalim ekipama nije ni 500. Nije to loša stvar. Na ovoj utakmici će biti više navijača nego na tim koje si spomenuo.prisonbreak je napisao/la:Nemojte misliti da je zbog vas euforija, tako je bilo i protiv Viteza a i protiv Zrinjskog,jednostavno rezultati se pokloopili i gledamo to iskoristiti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sto ne mogu ove suplje nikako. Pa vas drmaju toliki kompleksi prema glavnom gradu da se toliko nalozite kad vam dolazimo mi ili kone da to nije humano... U prilog tome ide podatak da djecu u vrticima jos ucite da treba mrziti glavni grad.
Odvadite malo.
Odvadite malo.
Udri Hakaline!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Biće najaktivniji na terenu..belosevic28 je napisao/la:Ako onaj njihov Urnek kaze Salcinovicu da se aktivira, a ovaj to shvati bukvalno, nayebali smo...

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Nama - navijacima Sarajeva. Znas ti vrlo dobro na sta sam mislio, al eto. Dopusta vam se sve i svasta na temi, pa orgijajte, boli vas qrac niste normalni haha
Ako Husref pocne bogarat Fenanu crveni ne gine.Ide napad na gostujuceg trenera 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- HordashBistrik
- Kontakt:
Ozraceni mnogo orgijaju na tebi yebem im rod glupi. stara raja zna zasto ih nmgu mraka je to.
Uzimamo ih 3 razlike pa nek se khurce po babinom dolu
Siox prihvati me na fb
Uzimamo ih 3 razlike pa nek se khurce po babinom dolu
Siox prihvati me na fb
Trenutno korisnika/ca: benko21, bordobijeli, bvsic, ErosViverosViv, riki46, TETRAPAK i 30 gostiju.