FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da li ostaviti Vladana na golu ovu tekmu? Sta pitarski narod veli? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Apsolutno!!!joker90 je napisao/la:Da li ostaviti Vladana na golu ovu tekmu? Sta pitarski narod veli?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Može proćijoker90 je napisao/la:Da li ostaviti Vladana na golu ovu tekmu? Sta pitarski narod veli?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Može to neka taktika biti za pravovremeni crveni..miky_hz je napisao/la:Ako Husref pocne bogarat Fenanu crveni ne gine.Ide napad na gostujuceg trenera

A ne znam koji k se dozvoljava ovo na temi, gdje su ti silni moderatori? Ako ne reaguje na upozorenja, fino nosi mutante i uhljupe s PDF-a. Nema mi ništa mrže kad neko dođe na nečiju temu, pravo hinjska stvar..
Vladana ostaviti, mada sam i za Džafića, tako da mi je svejedno.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 30 avg 2018, 16:56, ukupno mijenjano 3 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Svakako, treba omladincima ovakvih na zub tekmijoker90 je napisao/la:Da li ostaviti Vladana na golu ovu tekmu? Sta pitarski narod veli?

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
u izjavama vodimo jedno 100 - 0
sreća pa nam se to nikad ne obije o glavu
mnogo smo se raskokodakali po medijima, bit će jedno prizemljenje prekosutra bojim se....
mnogo smo se raskokodakali po medijima, bit će jedno prizemljenje prekosutra bojim se....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovo je Vladanov proces inicijacije. Pregurao je tuzlanski masakr motornom pilom, mrzitelje s one strane Miljacke, sad je red na Ozračene. Još mu ostaje Škutorcida iz Lištice, nema njih puno na tribinama al mrze k'o ovi domaći zajedno. Poslije toga ga šalji u Siriju na front, preživjet će. I trebamo ga kakvim Srbima poslat, njih još nije iskusio. Šteta pa nema Slavije i Borca u ligi. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ti denchi poceo prizivati poraze. Sta se s tobom desi to nikad necu moci dokuciti...
@Nobel, ma gamad vazda bili, samo im udji na temu i sve ce ti biti jasno.
@Nobel, ma gamad vazda bili, samo im udji na temu i sve ce ti biti jasno.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
mozda nebi bilo lose isprobati hebibovica na golu..ako ne bude dobar rotirati njega i velkoskog..on u spic, krste na gol..obojica su iskusni i nece podleci atmosferi..a dobri su i ko ljudi..joker90 je napisao/la:Da li ostaviti Vladana na golu ovu tekmu? Sta pitarski narod veli?

Vladanu ne treba veća motivacija od ove da ga svi smatraju slabom tačkom ekipe. Svaka druga im je "prepast će se mali". Vladane, objesi tegove na muda, gurni vatu u uši i pos.eri im se u stau, nek vide kakvu hobotnicu Sarajevo ima.
-
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa logicnije je na golu ostaviti Vladana koji je provjeren, ali neiskusan, nego staviti lika od kojeg ne znas sta ocekivati. Bar kad pitas nas navijace. Struka vec bi trebala znati koji je bolji.joker90 je napisao/la:Da li ostaviti Vladana na golu ovu tekmu? Sta pitarski narod veli?
Sabrine mi moje!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ušo na temu Čelika, atmosfera ko' da igraju grupnu fazu evropa lige protiv Sevilje. Pregorit će im i navijači i igrači od želje u subotu već nakon 20 minuta igre. Više se bojim Azmirove Tuzle na Koševu nego zeničana.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
OdmutNicaze1988 je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:u izjavama vodimo jedno 100 - 0
Pozz sory zbog uleta ljudi smo nismo sarajlije jebg haha,da smo jaki (Čelik)jest i to najvise takticki,jeb bio je zeljo i zrinja i oba smo protivna takticki pobijedili i realno obe ekipe nisu stvorile tri sanse zajedno kad se sve sabere,da ste vi jaki jeste po meni odkad pratim i idem na tekme (15 god) mozda ste u ovo novije vrijeme po meni najjaci ove godine,al opet mislim da necete dobiti ne sto sam ja navijac Čelika vec ima nesto u nama ove godine da domace tekme igrao kao prije desetak petnest godina da smo domacinska ekipa koja zna da igra sa jacim od sebe na domacem terenu.Po meni ce biti x al et vidjecemo sve u subotu navece i prizeljkujem dobru tekmu s golovima a atmosfera o njoj cete vidjeti i sami,mi na jugu vi na sjeveru pa nek se ori i gori,pozz[/quote]
Dosta vas je vala, pretjerali ste, imate svoju temu i tamo pišite, ako hoćete kod nas šta, imate predviđenu temu za diskusije..
I šta onaj kaže nije radi nas euforija, ma hajte molim vas najveći klub u državi vam dolazi i naravno da će biti euforija, samo lažete sami sebe..
Bordo bijeli za život cijeli!!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Vladana zovu "mršava kokoš" i tripuju se da će Husref dobiti otkaz nakon subote.
Prije 3 mjeseca bili kanta za nabijanje i administrativno ostali u ligi, kakvi mozgovi bokte.
Da hoće ovi naši zagristi ko protiv lažnih i Vase pa da im pokažu gdje im je mjesto.

Prije 3 mjeseca bili kanta za nabijanje i administrativno ostali u ligi, kakvi mozgovi bokte.
Da hoće ovi naši zagristi ko protiv lažnih i Vase pa da im pokažu gdje im je mjesto.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Znali ko koliko nas ide u nicaze u subotu?
I naravno ocekujem pobjedu !
Igrajte za Horde Zla !!
I naravno ocekujem pobjedu !

Igrajte za Horde Zla !!

04.10.2009 !
Joj kod Poture storyja, tačno joj halalim sve kad nešta ovako izbaci. 

skoroalen je napisao/la:Joj kod Poture storyja, tačno joj halalim sve kad nešta ovako izbaci.

Neka i ostali vide

(Fali tu još i direktorica pa da slika bude full

Bordo bijeli za život cijeli!!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Joj kod Poture storyja, tačno joj halalim sve kad nešta ovako izbaci.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Bruku!scudetto89 je napisao/la:Znali ko koliko nas ide u nicaze u subotu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, amypitar, bordobijeli, bvsic, Hajdeee, Jadnimi, Lecler, Pitaristok, rimljanin90 i 95 gostiju.