PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MortemHz » 30 avg 2018, 20:27

arelinho je napisao/la:Nije nama smiješno što pozivate raju na utakmicu nego što ste to nazvali bibijada. To se inače zove karusel, a ne bibijada.
:urnebes: :urnebes:
:lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 30 avg 2018, 20:30

arelinho je napisao/la:Nije nama smiješno što pozivate raju na utakmicu nego što ste to nazvali bibijada. To se inače zove karusel, a ne bibijada.
pa neku noć je bila tema, da se baš najbolje ne razumijemo. :) pstt..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 30 avg 2018, 20:38

Dva velika grada dva velika kluba

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 avg 2018, 20:43

dobro komadante, sta mislis da ispravimo u karusel da izgleda i zvuci zajebanije ? ko torcida ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 30 avg 2018, 20:45

avenija je napisao/la:
dobro komadante, sta mislis da ispravimo u karusel da izgleda i zvuci zajebanije ? ko torcida ?
Hajd ko torcida

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 avg 2018, 20:46

B-I-B-I-J-A-D-A

slika

:rol: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :clap: :clap:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 30 avg 2018, 20:55

pitari od atalante napravise real madrid a evo vile ih nosaju protiv kopenhagena koji je tri puta slabije od basela ekipe koja je ispala protiv(sto bi pitari rekli) konobara iz limasola
23

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 avg 2018, 21:09

GOAT je napisao/la:pitari od atalante napravise real madrid a evo vile ih nosaju protiv kopenhagena koji je tri puta slabije od basela ekipe koja je ispala protiv(sto bi pitari rekli) konobara iz limasola
slažem se i ova Roma gdje kloc igra ih zamalo dobi....loša i nikakva ;) :thumbdown:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 avg 2018, 21:09

GOAT je napisao/la:pitari od atalante napravise real madrid a evo vile ih nosaju protiv kopenhagena koji je tri puta slabije od basela ekipe koja je ispala protiv(sto bi pitari rekli) konobara iz limasola
Imaš internet, pa uzmeš malo rezultate, statistiku i highlightse s YT-a, pa vidiš malo kakva je to ekipčina zadnje dvije sezone, tj. od dolaska Gasperinija. Samo ih je Juve uzeo u Italiji, dobijali su i uzimali bodove svim većim ekipama. S drugom ekipom su izborili remi s Romom, tako da glupa ti priča, a i neznanje je na velikom nivou.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 avg 2018, 21:11

Džeko kita od igrača ne može Atalanti gola dati ;) :urnebes: :rol: :clap:

Haris Handžić>Džeko?
:o :shock: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :bow:

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 30 avg 2018, 21:16

Ma ja standardno pitarski bacaju mitove onda pricaju kako smo mi ti mitomani.Niko im nista ne moze u italiji i sesti zavrsili.Ne znam ko je Edina zvao kloc mozda vi pa opet bacate mit da smo mi.
23

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 avg 2018, 21:18

Nije tacno, hatalanta bi poderala man.city, real bi pojeli.
To je ekipa u zadnje 2 godine uzeli titulu i kup u italiji.
Pogledaj malo :D
DiVevi su igrali 2-2 protiv jednog od najboljih timova dunjaluka.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 avg 2018, 21:20

Kol'ko bi nam onda Kopenhagen dao, cenera?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 avg 2018, 21:22

GOAT je napisao/la:Ma ja standardno pitarski bacaju mitove onda pricaju kako smo mi ti mitomani.Niko im nista ne moze u italiji i sesti zavrsili.Ne znam ko je Edina zvao kloc mozda vi pa opet bacate mit da smo mi.
U odnosu na budžet većih klubova u Italiji, oni su napravili veliki uspjeh. Još kad uzmeš u obzir da su bili ispodprosječna ekipa prije dolaska Gasperinija, onda je to još veća stvar. Ali, ostani tako mutav, važno je da se nešto kenja, nebitno ima li smisla ili ne. :thumbup:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 30 avg 2018, 21:23

skoroalen je napisao/la:Kol'ko bi nam onda Kopenhagen dao, cenera?
Ne bi mozda 3/4 ako i toliko.Oni ne igraju fudbal kao atalanta vise se oslanjaju na defanzivu al nije u tom stvar.Dizete ih u nebesa da bi opravdali visok poraz.
23

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 avg 2018, 21:29

GOAT je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Kol'ko bi nam onda Kopenhagen dao, cenera?
Ne bi mozda 3/4 ako i toliko.Oni ne igraju fudbal kao atalanta vise se oslanjaju na defanzivu al nije u tom stvar.Dizete ih u nebesa da bi opravdali visok poraz.
fakat ne znam evo Roma je 3 fasovala za 19 minuta od njih, mi smo bar držali ritam 10 minuta = 1 gol
:D :urnebes: :rol: :rol: :rol: :clap: :clap: :clap:

jbg 180 naspram 8(i to sa Zukom) , oboje su brojevi to im je zajedničko :D

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 avg 2018, 21:44

SMRDIS ZENICO!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 30 avg 2018, 21:50

Gledaj rasprave :clap: Dudelange iz Luksemburga udje u grupnu fazu Lige europe,a oni se raspravljaju o bibijadama i smogu :bih:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 30 avg 2018, 21:55

AlfredNobel je napisao/la:
GOAT je napisao/la:Ma ja standardno pitarski bacaju mitove onda pricaju kako smo mi ti mitomani.Niko im nista ne moze u italiji i sesti zavrsili.Ne znam ko je Edina zvao kloc mozda vi pa opet bacate mit da smo mi.
U odnosu na budžet većih klubova u Italiji, oni su napravili veliki uspjeh. Još kad uzmeš u obzir da su bili ispodprosječna ekipa prije dolaska Gasperinija, onda je to još veća stvar. Ali, ostani tako mutav, važno je da se nešto kenja, nebitno ima li smisla ili ne. :thumbup:
Ma ja
23

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 30 avg 2018, 22:01

S-Y-L-A-R je napisao/la:Joj ja žalosti od teme tamo, a sve se mi naložili.
Vazda sam mislio da su Pitari raja, doduše, većina ovih koje znam i jesu, ali džaba kad se po forumu nakotilo ovih iz Breze, Vareša i ostalih "metropola". Veće Sarajlije od ovih s Baščaršije, a odlazak na Koševo im najdalje gostovanje. :lol:

Horde sretan put za Zenicu..
...ali ovima što im "CIPS" ne laže. :hmmmm:
Ma ustvari boli me ****
Zadnja izmjena: alacious, dana/u 30 avg 2018, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google [Bot] i 39 gostiju.