arelinho je napisao/la:Nije nama smiješno što pozivate raju na utakmicu nego što ste to nazvali bibijada. To se inače zove karusel, a ne bibijada.
![]()

arelinho je napisao/la:Nije nama smiješno što pozivate raju na utakmicu nego što ste to nazvali bibijada. To se inače zove karusel, a ne bibijada.
![]()
pa neku noć je bila tema, da se baš najbolje ne razumijemo.arelinho je napisao/la:Nije nama smiješno što pozivate raju na utakmicu nego što ste to nazvali bibijada. To se inače zove karusel, a ne bibijada.
![]()
dobro komadante, sta mislis da ispravimo u karusel da izgleda i zvuci zajebanije ? ko torcida ?arelinho je napisao/la:Nije nama smiješno što pozivate raju na utakmicu nego što ste to nazvali bibijada. To se inače zove karusel, a ne bibijada.
![]()
Hajd ko torcidaavenija je napisao/la:dobro komadante, sta mislis da ispravimo u karusel da izgleda i zvuci zajebanije ? ko torcida ?arelinho je napisao/la:Nije nama smiješno što pozivate raju na utakmicu nego što ste to nazvali bibijada. To se inače zove karusel, a ne bibijada.
![]()
B-I-B-I-J-A-D-Aarelinho je napisao/la:Nije nama smiješno što pozivate raju na utakmicu nego što ste to nazvali bibijada. To se inače zove karusel, a ne bibijada.
![]()
slažem se i ova Roma gdje kloc igra ih zamalo dobi....loša i nikakvaGOAT je napisao/la:pitari od atalante napravise real madrid a evo vile ih nosaju protiv kopenhagena koji je tri puta slabije od basela ekipe koja je ispala protiv(sto bi pitari rekli) konobara iz limasola
Imaš internet, pa uzmeš malo rezultate, statistiku i highlightse s YT-a, pa vidiš malo kakva je to ekipčina zadnje dvije sezone, tj. od dolaska Gasperinija. Samo ih je Juve uzeo u Italiji, dobijali su i uzimali bodove svim većim ekipama. S drugom ekipom su izborili remi s Romom, tako da glupa ti priča, a i neznanje je na velikom nivou.GOAT je napisao/la:pitari od atalante napravise real madrid a evo vile ih nosaju protiv kopenhagena koji je tri puta slabije od basela ekipe koja je ispala protiv(sto bi pitari rekli) konobara iz limasola
Nije tacno, hatalanta bi poderala man.city, real bi pojeli.GOAT je napisao/la:pitari od atalante napravise real madrid a evo vile ih nosaju protiv kopenhagena koji je tri puta slabije od basela ekipe koja je ispala protiv(sto bi pitari rekli) konobara iz limasola
U odnosu na budžet većih klubova u Italiji, oni su napravili veliki uspjeh. Još kad uzmeš u obzir da su bili ispodprosječna ekipa prije dolaska Gasperinija, onda je to još veća stvar. Ali, ostani tako mutav, važno je da se nešto kenja, nebitno ima li smisla ili ne.GOAT je napisao/la:Ma ja standardno pitarski bacaju mitove onda pricaju kako smo mi ti mitomani.Niko im nista ne moze u italiji i sesti zavrsili.Ne znam ko je Edina zvao kloc mozda vi pa opet bacate mit da smo mi.
Ne bi mozda 3/4 ako i toliko.Oni ne igraju fudbal kao atalanta vise se oslanjaju na defanzivu al nije u tom stvar.Dizete ih u nebesa da bi opravdali visok poraz.skoroalen je napisao/la:Kol'ko bi nam onda Kopenhagen dao, cenera?
fakat ne znam evo Roma je 3 fasovala za 19 minuta od njih, mi smo bar držali ritam 10 minuta = 1 golGOAT je napisao/la:Ne bi mozda 3/4 ako i toliko.Oni ne igraju fudbal kao atalanta vise se oslanjaju na defanzivu al nije u tom stvar.Dizete ih u nebesa da bi opravdali visok poraz.skoroalen je napisao/la:Kol'ko bi nam onda Kopenhagen dao, cenera?
Ma jaAlfredNobel je napisao/la:U odnosu na budžet većih klubova u Italiji, oni su napravili veliki uspjeh. Još kad uzmeš u obzir da su bili ispodprosječna ekipa prije dolaska Gasperinija, onda je to još veća stvar. Ali, ostani tako mutav, važno je da se nešto kenja, nebitno ima li smisla ili ne.GOAT je napisao/la:Ma ja standardno pitarski bacaju mitove onda pricaju kako smo mi ti mitomani.Niko im nista ne moze u italiji i sesti zavrsili.Ne znam ko je Edina zvao kloc mozda vi pa opet bacate mit da smo mi.
Ma ustvari boli me ****S-Y-L-A-R je napisao/la:Joj ja žalosti od teme tamo, a sve se mi naložili.
Vazda sam mislio da su Pitari raja, doduše, većina ovih koje znam i jesu, ali džaba kad se po forumu nakotilo ovih iz Breze, Vareša i ostalih "metropola". Veće Sarajlije od ovih s Baščaršije, a odlazak na Koševo im najdalje gostovanje.
Horde sretan put za Zenicu..
Trenutno korisnika/ca: HZbec, Lavcina, Rule_hz, VolimBiH96 i 43 gosta.