Suskavac dosao da skautira husrefove bebeMemara je napisao/la:Mogu vam reci da se u Zenici na tekmu ide najpribliznije engleskom stilu.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
- elamalakia
- Kontakt:
bi biiiiiMemara je napisao/la:Mogu vam reci da se u Zenici na tekmu ide najpribliznije engleskom stilu.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
DobraaMemara je napisao/la:Mogu vam reci da se u Zenici na tekmu ide najpribliznije engleskom stilu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Braćo Zeničani hajmo napraviti spektakl i zasjeniti derbi Škutorije i ovih novonastalih poslijeratnih timova bez historije i tradicije, ili sa historijom i tradicijom kroz koju se prožimaju namještaljke, kupovine i prodaje utakmica.
- prisonbreak
- Kontakt:
i hoćemo!Beton je napisao/la:Braćo Zeničani hajmo napraviti spektakl i zasjeniti derbi Škutorije i ovih novonastalih poslijeratnih timova bez historije i tradicije, ili sa historijom i tradicijom kroz koju se prožimaju namještaljke, kupovine i prodaje utakmica.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Tek sledece kolo igrate sa bracomBeton je napisao/la:Braćo Zeničani hajmo napraviti spektakl i zasjeniti derbi Škutorije i ovih novonastalih poslijeratnih timova bez historije i tradicije, ili sa historijom i tradicijom kroz koju se prožimaju namještaljke, kupovine i prodaje utakmica.
Gostujete mladosti,a celik igra protiv divova
💩💩
Mi smo svi braća, djeca majke Bosne, a vi što slavite 'erceg-Bosnu imate svoj tor.Goosman je napisao/la:Tek sledece kolo igrate sa bracomBeton je napisao/la:Braćo Zeničani hajmo napraviti spektakl i zasjeniti derbi Škutorije i ovih novonastalih poslijeratnih timova bez historije i tradicije, ili sa historijom i tradicijom kroz koju se prožimaju namještaljke, kupovine i prodaje utakmica.
- MocMahale444
Oni su gotivili Aliju sevdaliju, prenese ih ko lakija.Samozdravlje je napisao/la:I sad mi zvoni u usima kako cijela Listica s okolinom skandira :ALIJA ,ALIJA,ALIJA ..pa noz u ledja.Cestito nema sta .sb1996 je napisao/la:Sta ces neko ih zaustavio a neko zbog JNA isad ima nocne more radi nekih najvecih zlocina u europi kako oni kazu...MocMahale444 je napisao/la:Nije fer, Ante je zakacio video da vidimo kako su on i kamiondzija stali ispred tenkova JNA.
@sb1996 oni iz mostara vasi vele da ste obicni mekinjasi. Kako su oni vise dali za Herceg-Bosnu nego vi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zenicani su skandirali Markale markale...sad hocete s njima da pravite najbolji derbi 
Daj mi furadana!
Muha selam, uvedi reda ovdje kako su krenule pite bice krvi do koljena..
**** ligu u kojoj se celik, iz zence kod sarajeva, ne bori za opstanak.
- MocMahale444
Alejkumu Selam.
Nisam jok, nisam snoop dogg da motam 24/7 .
Sve to kosta al kad se radi, no green.
Posteno
- prisonbreak
- Kontakt:
izradio si za sliku.MocMahale444 je napisao/la:Alejkumu Selam.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Boli te qrac ,kakvi su takvi su, Bosanci,nasi su.Losa vutra ,nece vise.Nije , ali kad ti smeta jeste DERBI NA DERBIJIMA , vas sa redarima i milicijom gleda 720 necega.Shullenta je napisao/la:Zenicani su skandirali Markale markale...sad hocete s njima da pravite najbolji derbi
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Bi bi bi biiiiiiSamozdravlje je napisao/la:Boli te qrac ,kakvi su takvi su, Bosanci,nasi su.Losa vutra ,nece vise.Nije , ali kad ti smeta jeste DERBI NA DERBIJIMA , vas sa redarima i milicijom gleda 720 necega.Shullenta je napisao/la:Zenicani su skandirali Markale markale...sad hocete s njima da pravite najbolji derbi
Daj mi furadana!
- MocMahale444
Jesam.prisonbreak je napisao/la:izradio si za sliku.MocMahale444 je napisao/la:Alejkumu Selam.
Mogu ti potvrditi s teme da je to slucajno.
Inace ja kad postavim sliku, mozes zeljanicu savit.
Njih i ne smatram derbijem, više sam mislio na Melju i Lišticu.Samozdravlje je napisao/la:Boli te qrac ,kakvi su takvi su, Bosanci,nasi su.Losa vutra ,nece vise.Nije , ali kad ti smeta jeste DERBI NA DERBIJIMA , vas sa redarima i milicijom gleda 720 necega.Shullenta je napisao/la:Zenicani su skandirali Markale markale...sad hocete s njima da pravite najbolji derbi
Imam jednu staru sirenu u crnoj vreci za smece u podrumu, dole je ima 25 godina pa ako hoces posaljem ti je da bibičešBeton je napisao/la:Njih i ne smatram derbijem, više sam mislio na Melju i Lišticu.Samozdravlje je napisao/la:Boli te qrac ,kakvi su takvi su, Bosanci,nasi su.Losa vutra ,nece vise.Nije , ali kad ti smeta jeste DERBI NA DERBIJIMA , vas sa redarima i milicijom gleda 720 necega.Shullenta je napisao/la:Zenicani su skandirali Markale markale...sad hocete s njima da pravite najbolji derbi
Daj mi furadana!
Imam druga u ministarstvu za raseljena lica. Kad poželiš povratak u Vareš javi da ti izganjamo kakvu donaciju. A red bi bio da se vratiš jer se sa takvim nastranim mentalitetom ne uklapaš u vrlo pitomi i kulturni Mostar, selam.Shullenta je napisao/la: Imam jednu staru sirenu u crnoj vreci za smece u podrumu pa ako hoces posaljem ti je da bibičeš
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.