Suskavac dosao da skautira husrefove bebeMemara je napisao/la:Mogu vam reci da se u Zenici na tekmu ide najpribliznije engleskom stilu.

Suskavac dosao da skautira husrefove bebeMemara je napisao/la:Mogu vam reci da se u Zenici na tekmu ide najpribliznije engleskom stilu.
bi biiiiiMemara je napisao/la:Mogu vam reci da se u Zenici na tekmu ide najpribliznije engleskom stilu.
DobraaMemara je napisao/la:Mogu vam reci da se u Zenici na tekmu ide najpribliznije engleskom stilu.
i hoćemo!Beton je napisao/la:Braćo Zeničani hajmo napraviti spektakl i zasjeniti derbi Škutorije i ovih novonastalih poslijeratnih timova bez historije i tradicije, ili sa historijom i tradicijom kroz koju se prožimaju namještaljke, kupovine i prodaje utakmica.
Tek sledece kolo igrate sa bracomBeton je napisao/la:Braćo Zeničani hajmo napraviti spektakl i zasjeniti derbi Škutorije i ovih novonastalih poslijeratnih timova bez historije i tradicije, ili sa historijom i tradicijom kroz koju se prožimaju namještaljke, kupovine i prodaje utakmica.
Mi smo svi braća, djeca majke Bosne, a vi što slavite 'erceg-Bosnu imate svoj tor.Goosman je napisao/la:Tek sledece kolo igrate sa bracomBeton je napisao/la:Braćo Zeničani hajmo napraviti spektakl i zasjeniti derbi Škutorije i ovih novonastalih poslijeratnih timova bez historije i tradicije, ili sa historijom i tradicijom kroz koju se prožimaju namještaljke, kupovine i prodaje utakmica.
Oni su gotivili Aliju sevdaliju, prenese ih ko lakija.Samozdravlje je napisao/la:I sad mi zvoni u usima kako cijela Listica s okolinom skandira :ALIJA ,ALIJA,ALIJA ..pa noz u ledja.Cestito nema sta .sb1996 je napisao/la:Sta ces neko ih zaustavio a neko zbog JNA isad ima nocne more radi nekih najvecih zlocina u europi kako oni kazu...MocMahale444 je napisao/la:Nije fer, Ante je zakacio video da vidimo kako su on i kamiondzija stali ispred tenkova JNA.
izradio si za sliku.MocMahale444 je napisao/la:Alejkumu Selam.
Nisam jok, nisam snoop dogg da motam 24/7 .
Sve to kosta al kad se radi, no green.
Boli te qrac ,kakvi su takvi su, Bosanci,nasi su.Losa vutra ,nece vise.Nije , ali kad ti smeta jeste DERBI NA DERBIJIMA , vas sa redarima i milicijom gleda 720 necega.Shullenta je napisao/la:Zenicani su skandirali Markale markale...sad hocete s njima da pravite najbolji derbi
Bi bi bi biiiiiiSamozdravlje je napisao/la:Boli te qrac ,kakvi su takvi su, Bosanci,nasi su.Losa vutra ,nece vise.Nije , ali kad ti smeta jeste DERBI NA DERBIJIMA , vas sa redarima i milicijom gleda 720 necega.Shullenta je napisao/la:Zenicani su skandirali Markale markale...sad hocete s njima da pravite najbolji derbi
Jesam.prisonbreak je napisao/la:izradio si za sliku.MocMahale444 je napisao/la:Alejkumu Selam.
Nisam jok, nisam snoop dogg da motam 24/7 .
Sve to kosta al kad se radi, no green.
Njih i ne smatram derbijem, više sam mislio na Melju i Lišticu.Samozdravlje je napisao/la:Boli te qrac ,kakvi su takvi su, Bosanci,nasi su.Losa vutra ,nece vise.Nije , ali kad ti smeta jeste DERBI NA DERBIJIMA , vas sa redarima i milicijom gleda 720 necega.Shullenta je napisao/la:Zenicani su skandirali Markale markale...sad hocete s njima da pravite najbolji derbi
Imam jednu staru sirenu u crnoj vreci za smece u podrumu, dole je ima 25 godina pa ako hoces posaljem ti je da bibičešBeton je napisao/la:Njih i ne smatram derbijem, više sam mislio na Melju i Lišticu.Samozdravlje je napisao/la:Boli te qrac ,kakvi su takvi su, Bosanci,nasi su.Losa vutra ,nece vise.Nije , ali kad ti smeta jeste DERBI NA DERBIJIMA , vas sa redarima i milicijom gleda 720 necega.Shullenta je napisao/la:Zenicani su skandirali Markale markale...sad hocete s njima da pravite najbolji derbi
Imam druga u ministarstvu za raseljena lica. Kad poželiš povratak u Vareš javi da ti izganjamo kakvu donaciju. A red bi bio da se vratiš jer se sa takvim nastranim mentalitetom ne uklapaš u vrlo pitomi i kulturni Mostar, selam.Shullenta je napisao/la: Imam jednu staru sirenu u crnoj vreci za smece u podrumu pa ako hoces posaljem ti je da bibičeš
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Balorda, Bing [Bot], mosarajvosa83, Proximic i 40 gostiju.