FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neka Admiru dragi Allah podari Dženet,sabur kao i ostalim poginulim...iskreno saucesce zmajeva
RED DRAGONS
RED DRAGONS
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
R.I.P ADMIR
The Maniacs 1987

The Maniacs 1987
-
- Kontakt:
Nikom nije kao nama
R.I.P Admire brate nek ti dragi bog podari lijepi dzenet !

R.I.P Admire brate nek ti dragi bog podari lijepi dzenet !
molim vas nemojte to rip nes
to
lijepo recite da mu dragi Bog podari dzenet
to
lijepo recite da mu dragi Bog podari dzenet
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
- Jesam ša'e
- Kontakt:
Neka mu je lahka zemlja bosanska i neka mu dragi Allah podari dzenet
Molim vas,ne odgovarajte mi na moj post
Vedrane i Admire kao i svi poginuli počivajte u miru Božijem.Ni cijela premijer liga nije vrijedna sekunde necijeg Života.Nemojte
jedan cijeli grad i njegove stanovnike napadati.Pogrijesile su obe strane,jedna puno više.
Vedrane i Admire kao i svi poginuli počivajte u miru Božijem.Ni cijela premijer liga nije vrijedna sekunde necijeg Života.Nemojte
jedan cijeli grad i njegove stanovnike napadati.Pogrijesile su obe strane,jedna puno više.
-
- Kontakt:
RED DRAGONS GRADACAC
NEK TI JE RAHMET I VJECNA SLAVA DUSI
R.I.P ADMIR
NEK TI JE RAHMET I VJECNA SLAVA DUSI
R.I.P ADMIR
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
R.I.P. Admir Bjelak
Ultras zivi vjecno!!!
Doslo je dosta raje iz Sarajeva,nisu bili udarani,kao sto je vecina i ocekivala,veliki broj Robijasa je dalo krv.Mislim da se i sutra moze doci krv dati,nisam siguran ali onaj ko zeli da dodje,BUJRUM..
P.S najebem se ja svakom drotu majke (oni koji su bili u Gradaccu)
Ultras zivi vjecno!!!
Doslo je dosta raje iz Sarajeva,nisu bili udarani,kao sto je vecina i ocekivala,veliki broj Robijasa je dalo krv.Mislim da se i sutra moze doci krv dati,nisam siguran ali onaj ko zeli da dodje,BUJRUM..
P.S najebem se ja svakom drotu majke (oni koji su bili u Gradaccu)
A C A B !
-
- Kontakt:
R.I.P. Admir Bjelak
- Alen Škoro
- Kontakt:
R.I.P ADMIR BJELAK
Neka ti dragi Allah podari lijepi Dzennet i vjecni Rahmet.
OSTALI IZDRZITE !!!
Neka ti dragi Allah podari lijepi Dzennet i vjecni Rahmet.
OSTALI IZDRZITE !!!
NON MOLLARE MAI

Svi igraci koji su otisli na ove mini pripreme bi trebali dobiti priliku u ovoj utakmici
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

-
- Kontakt:
Stigla bogata ponuda u FKS
Kapiten Džakmić odlazi na polusezoni?
U prostorije FK "Sarajevo" ovih dana na stol je stigla izuzetno dobra finansijska ponuda za usluge Muhameda Džakmića.
Kako smo uspjeli saznati jedan klub, mada nam nisu htjeli otkriti ime, rado bi želio vidjeti kapitena bordo tima u svojim redovima.
Mnogi navijači tim sa Koševa spoznali su koliko je pomenuti nogometaš bitan za bordo svlačionicu.
Ipak, Džakmić je ostvario većinu zamišljenih ambicija na najvećem bh. stadionu, pa se odlazak na zimu nameće kao logičan.
Ono što se u ovom trenutku može reći jeste da se ne radi o klubu koji ne nastupa u ligama petice, ali je prema tonu jednog člana Uprave FK "Sarajevo", ponuda je za naše uslove i više nego dobra.
Transfer bi trebao biti realizovan na zimu, a finansijska injekcija koja bi bila ubrizgana znatno bi olakšala dovođenje novih pojačanja.
Osim toga popravila bi loše finansijsko stanje u Titovoj 38/b.
Ako je ovo istina i ako je ta ponuda toliko bogata onda je sigurno treba iskoristiti za dovodjenje jednom dobrog napadaca i naravno TRENERA
Kapiten Džakmić odlazi na polusezoni?
U prostorije FK "Sarajevo" ovih dana na stol je stigla izuzetno dobra finansijska ponuda za usluge Muhameda Džakmića.
Kako smo uspjeli saznati jedan klub, mada nam nisu htjeli otkriti ime, rado bi želio vidjeti kapitena bordo tima u svojim redovima.
Mnogi navijači tim sa Koševa spoznali su koliko je pomenuti nogometaš bitan za bordo svlačionicu.
Ipak, Džakmić je ostvario većinu zamišljenih ambicija na najvećem bh. stadionu, pa se odlazak na zimu nameće kao logičan.
Ono što se u ovom trenutku može reći jeste da se ne radi o klubu koji ne nastupa u ligama petice, ali je prema tonu jednog člana Uprave FK "Sarajevo", ponuda je za naše uslove i više nego dobra.
Transfer bi trebao biti realizovan na zimu, a finansijska injekcija koja bi bila ubrizgana znatno bi olakšala dovođenje novih pojačanja.
Osim toga popravila bi loše finansijsko stanje u Titovoj 38/b.
Ako je ovo istina i ako je ta ponuda toliko bogata onda je sigurno treba iskoristiti za dovodjenje jednom dobrog napadaca i naravno TRENERA
- theprodigy
- Kontakt:
ne znam koliko bi bilo pametno sad mjenjati trenera..znam da je kloc, al svake sezone promjeniti nekoliko trenera..nece dati rezultata..kako god..sretno hame..zasluzio si to
REspect!!!ljožebizago je napisao/la:
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- RNK Split1912
- Kontakt:
Split dobio 2-0 , eto nakon 10 kola i hrpe prijateljskih valjda je sad jasno nekima koji su se čudili zašto su Bučan i Šimić iz Željezničara došli u klub koji je tek ušao u prvu ligu, tradicija godinama gažena nas je dovela da se na nas tako gleda, valjda je tome došao kraj.. pozdrav Sarajevu
Imas li, malo vise informacije?
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bvsic, nokee, Tatamata1946 i 70 gostiju.