FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A opet saren sastav igrao,vise rezervista nego ovih iz prve ekipe,cim Ibro stane na gol to se mora primit koji..al dobro nebitno to nego Juninho ni ovdje nije minutu dobio 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- theprodigy
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme igrao prvi tim i bili su veoma dobri. drugo poluvrijeme je igrala druga postava. golove smo primili pred kraj. kaze mi momak da je drugi gol splita za cirkusa.
pvo je bio ofsajd tri metra, lik iz splita puca, lopta ide prema golu, kune mi se da je todorovic stigao loptu prije nego sto je prosla liniju. a pomocni mahao na centar.
kaze da su se svi na stadionu smijali kad su vidjeli da je pokazao na centar.
Hodza (rezervni golman) je **** pomocnom sve po spisku i gadjao ga loptom.
zato ga je glavni iskljucio. golovi su pali u 79. i 81. min.
evo ti..kopriano sa fksinfa
pvo je bio ofsajd tri metra, lik iz splita puca, lopta ide prema golu, kune mi se da je todorovic stigao loptu prije nego sto je prosla liniju. a pomocni mahao na centar.

Hodza (rezervni golman) je **** pomocnom sve po spisku i gadjao ga loptom.

evo ti..kopriano sa fksinfa
Ma priajteljska ko prijateljska ja sam za to da se sto vise igra protiv jacih ekipa jer samo tako i ti jacas a rez manje vise je bitan,a sta je s dzakmicem zna li se koji je klub tacno i koja cifra je u pitanju
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Mahalska prica-Trabzon 300 hiljada eura
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
raja sta je bil sa onim sto je dosao iz brazila igrao protiv sloge i vise ni traga ni glasa o njemu

I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI
-
- Kontakt:
Juninho je povrijedjen ! Ima vec 10 dana
pa bog te koliko su najavljivali od njega ja konto sila frajer ne igra uopsteSamo F.K.S !! je napisao/la:Juninho je povrijedjen ! Ima vec 10 dana
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI
Trabzon je spreman dati preko 300 000 eura ali se želi uvjeriti u Džakmićeve kvalitete uživo.
Koliko sam čuo gledaće ga na derbiju.
Znaci Hame ima da GINE na derbijuGenije je napisao/la:Trabzon je spreman dati preko 300 000 eura ali se želi uvjeriti u Džakmićeve kvalitete uživo.

Hame GINE uvijek 

- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
ako je 300.000 evrića...dobar je to dogovor....dovesti dobrog trenera za te pare je najbolje...mirza nam moze doci nesto kao reklama..xD
1946
Mourinhokilledbarca je napisao/la:ako je 300.000 evrića...dobar je to dogovor....dovesti dobrog trenera za te pare je najbolje...mirza nam moze doci nesto kao reklama..xD
Puno vise prijatelju!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
najbolje je onda 650.000 €ekii je napisao/la:Mourinhokilledbarca je napisao/la:ako je 300.000 evrića...dobar je to dogovor....dovesti dobrog trenera za te pare je najbolje...mirza nam moze doci nesto kao reklama..xD
Puno vise prijatelju!
1946
Šta vam je sa onim brazilcem ? Igrali on ?
300 000? Pa rekose transfer vrijedan u Evropskim okvirima? Pa vise su uzeli na ovoj djeci sto 5 utakmica odigrase,ne kontamGenije je napisao/la:Trabzon je spreman dati preko 300 000 eura ali se želi uvjeriti u Džakmićeve kvalitete uživo.

a šta je ovo u zadnje vrijeme nešto nema u takmičarskim utakmicama Pliske,Suljića,Todorovića i još par igraća koji su prije bili malo standardniji u prvom timu
nez=nam ko barata ovom cifrom...kad niko,ama bas niko nezna kolika je odstata smjesno!Denizmare je napisao/la:300 000? Pa rekose transfer vrijedan u Evropskim okvirima? Pa vise su uzeli na ovoj djeci sto 5 utakmica odigrase,ne kontamGenije je napisao/la:Trabzon je spreman dati preko 300 000 eura ali se želi uvjeriti u Džakmićeve kvalitete uživo.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
ozlijedjen,a ddosao je totalno nespreman tek poslije pauze ja mislim da ce biti u konkurencijisajo10 je napisao/la:Sta vam je sa brazilcem, sto neigra?
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Je li tačno da je hilmo demonstrativno napustio trening
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
Trenutno korisnika/ca: Benko123, edgarallanpoe04, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hamagara, iliyaa8, johntravolta123, Lecler, leo1946, mnon46, mosarajvosa83, MSOZ101, UltraNorth, ŠTA_JE i 134 gosta.