FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
robijasi ubacili jednu baklju, nasi 3 topovska i 3 baklje i prekinuli utakmicu, u svlacionici igraciAlfredNobel je napisao/la:Nema linka, šta vam je?
Stvarno ne mogu razumiti mentalni sklop ovih majmuna na tribinama. Stoko yebena, familiju vam nabijem, ispraznite ih.

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
- Kontakt:
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
@BTX
Gledam i ja preko Moja TV. Govorim ovim što pitaju za link, nema ga.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Zbog ovog ne podrzavam Horde, zbog ovog je Istok majka!
po ko zna koji putbelosevic28 je napisao/la:Ljudi koji ovo rade a nazivaju sebe navijacima Sarajeva, nasem klubu sigurni ne zele dobro !
Dobro neko rece, uzimamo ih igrom i kad treba da poentiramo desi se ovakav idiotizam...

- anonymousHD
- Kontakt:
ok izvini mislio sam da pitas za situacijuAlfredNobel je napisao/la:I onda mi neko počne filozofirati da su to dobri momci, da to bodri ekipu, da im se trebam pokloniti i slične gluposti. Najobičniji nadrogirani narkomančići, kojima je neka furka baciti baklju i praviti nerede. Štetiš izravno svom klubu i ti navijač? Jesi racku moj.. Klepiti kaznu od nekoliko utakmica i to je to.
@BTX
Gledam i ja preko Moja TV. Govorim ovim što pitaju za link, nema ga.
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Oni svake godine naprave štetu višu od 100.000 KM! Fuj sve vam **** narkomansko
Sto se neko preserava da nam uzmu bobe na silu haman. Fuuuj,**** ti savez i drzavu i lopovluke !!!!!!!!!!!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Koja je logika stetiti svome klubu
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Treba neko bez oka da ostane zbog topovskih udara?hz033 je napisao/la:Ma kakvo je ovo preseravanje, hebem im pleme, kako ih nije stid, fol krizni stab zasjeda zbog tri baklje u terenu.
Sto se neko preserava da nam uzmu bobe na silu haman. Fuuuj,**** ti savez i drzavu i lopovluke !!!!!!!!!!!!!
Napendrecit sve.
Upravo tako.Dosta raje ima sa ostalih tribina,i vjerujem da su i oni zgrozeni isto ovako.Dno dna.ThrillerHz je napisao/la:Najgore sto ce sad poslat sve kuci, zbog 10-15 idiota!
Zbog ovog ne podrzavam Horde, zbog ovog je Istok majka!

-
- Kontakt:
Jes ljudino do saveza je.hz033 je napisao/la:Ma kakvo je ovo preseravanje, hebem im pleme, kako ih nije stid, fol krizni stab zasjeda zbog tri baklje u terenu.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne provaljuj se, šta je kriv Savez i država? Dođe papan i baca baklje, a važna tekma za klub. Odstraniti orangutane i neka ih pravo našutaju specijalci do busa.hz033 je napisao/la:Ma kakvo je ovo preseravanje, hebem im pleme, kako ih nije stid, fol krizni stab zasjeda zbog tri baklje u terenu.
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ado-hz, amypitar, Arhitekt, boki86, bordobijeli, bordospartanac, Bosniacum Lilium, broj6, budzak, Dadox, EastMadness, ErosViverosViv, fera, galia95, Gomis99, Guest1945, hajroooooo, Haksss, Hamagara, HariTz, HordasFks, HyperOS, HZbec, JavierBosnia, kakarut, Kaunas, Kyle88, Lavcina, Lecler, LegendKiller, Lokomotifa, Maestro^^, mire971, N3R3D, nebeskasila, NukeR_G1970, Oerde, Pantelija, Rajvosa4ever, rimljanin90, rishovski, SamoDaKazeem, samoFKS, sekac, strahmeipomisliti, supervizor, Taree, TETRAPAK, THEC, Venom, voltron30, Zagor, ZmajOdBosne33 i 719 gostiju.