Upravo tako.Dosta raje ima sa ostalih tribina,i vjerujem da su i oni zgrozeni isto ovako.Dno dna.ThrillerHz je napisao/la:Najgore sto ce sad poslat sve kuci, zbog 10-15 idiota!
Zbog ovog ne podrzavam Horde, zbog ovog je Istok majka!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
belosevic28
- Kontakt:
Jes ljudino do saveza je.hz033 je napisao/la:Ma kakvo je ovo preseravanje, hebem im pleme, kako ih nije stid, fol krizni stab zasjeda zbog tri baklje u terenu.
Sto se neko preserava da nam uzmu bobe na silu haman. Fuuuj,**** ti savez i drzavu i lopovluke !!!!!!!!!!!!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sjever se mora isprazniti, u protivnom ce rezultat biti registrovan sa 3:0. Info iz prve ruke

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne provaljuj se, šta je kriv Savez i država? Dođe papan i baca baklje, a važna tekma za klub. Odstraniti orangutane i neka ih pravo našutaju specijalci do busa.hz033 je napisao/la:Ma kakvo je ovo preseravanje, hebem im pleme, kako ih nije stid, fol krizni stab zasjeda zbog tri baklje u terenu.
Sto se neko preserava da nam uzmu bobe na silu haman. Fuuuj,**** ti savez i drzavu i lopovluke !!!!!!!!!!!!!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ThrillerHz
- Kontakt:
Od rijeci do rijeci 100%, posljednji put kad smo to govorili proglasise nas izdajicama ubjedjujuci nas kako su to jedini pravi navijaci koji prate svoj klub svugdje, daruju krv itd itd, a zapravo najvise raje s istoka ide na gostovanja i podrzava sve akcije, i nadje se par narkomancica sa topovskim i bakljama i izazovu incident da sad svi moraju kuci ici! Niko mi ne moze reci da ti debili misle dobro klubu i da podrzavaju ovaj klub, stavise tjeraju i ovo malo normalne raje sto ide na utakmiceAlfredNobel je napisao/la:I onda mi neko počne filozofirati da su to dobri momci, da to bodri ekipu, da im se trebam pokloniti i slične gluposti. Najobičniji nadrogirani narkomančići, kojima je neka furka baciti baklju i praviti nerede. Štetiš izravno svom klubu i ti navijač? Jesi racku moj.. Klepiti kaznu od nekoliko utakmica i to je to.
@BTX
Gledam i ja preko Moja TV. Govorim ovim što pitaju za link, nema ga.
P.s. respekt zenicanima za skandiranje Vedran Puljic zajedno s hordama
1946~
Ne laprdaj ako ne gledas, dva pita se prekidalo jer su gadjali golmana topovskim, pa su ubacili baklje dvije, pa onda opet dva topovska pa onda bakljadu u teren ubacili... dva puta javno opomenuti, jel treba mozda transparent molbe da se ponasaju ljudski????hz033 je napisao/la:Ma kakvo je ovo preseravanje, hebem im pleme, kako ih nije stid, fol krizni stab zasjeda zbog tri baklje u terenu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
BlaBlaTron
- Kontakt:
Prvog lika koji je bacio topovski udar ili baklju su ostali navijaci odmah trebali nasutati i izbaciti sa stadiona da nikome vise ne padne na pamet. Zbog par klosara obraz gubite kao grupa navijaca. Rijesite se ovih klosara zbog sebe.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma znam ja to odavno, uprkos što ih brane ovdje i ne da se na njih. Najgore je ako se sad registruje rezultat za njih zbog klošarčića. Isprazniti ih i neka se nastavi, aBd će tako i biti.ThrillerHz je napisao/la:Od rijeci do rijeci 100%, posljednji put kad smo to govorili proglasise nas izdajicama ubjedjujuci nas kako su to jedini pravi navijaci koji prate svoj klub svugdje, daruju krv itd itd, a zapravo najvise raje s istoka ide na gostovanja i podrzava sve akcije, i nadje se par narkomancica sa topovskim i bakljama i izazovu incident da sad svi moraju kuci ici! Niko mi ne moze reci da ti debili misle dobro klubu i da podrzavaju ovaj klub, stavise tjeraju i ovo malo normalne raje sto ide na utakmiceAlfredNobel je napisao/la:I onda mi neko počne filozofirati da su to dobri momci, da to bodri ekipu, da im se trebam pokloniti i slične gluposti. Najobičniji nadrogirani narkomančići, kojima je neka furka baciti baklju i praviti nerede. Štetiš izravno svom klubu i ti navijač? Jesi racku moj.. Klepiti kaznu od nekoliko utakmica i to je to.
@BTX
Gledam i ja preko Moja TV. Govorim ovim što pitaju za link, nema ga.![]()
P.s. respekt zenicanima za skandiranje Vedran Puljic zajedno s hordama
Koliko sam se iznervirao ebote.. Jedva dočekao da pogledam tekmu i zbog defekata bezveze problem.
Haj prekid okej, trebalo je prekinuti
Al sta odlucuju 15 minuta kao da je novogodisnji vatromet bio, a ne tri baklje.
Al sta odlucuju 15 minuta kao da je novogodisnji vatromet bio, a ne tri baklje.
Hajde ba ne jedite ****, vratite se u utakmice 1997-2000, po 50 baklji u terenu, nevidi se nista pola sata, razidje se i nastavi dalje. Kakv crni krizni stab!!!!!!!!!!!!!!!!!! Osim ako mozda niste bili klinci tih godina, pa sad pametujete po forumu a na tri utakmice bili !!!!!!!!!!!!!!!AlfredNobel je napisao/la:Ne provaljuj se, šta je kriv Savez i država? Dođe papan i baca baklje, a važna tekma za klub. Odstraniti orangutane i neka ih pravo našutaju specijalci do busa.hz033 je napisao/la:Ma kakvo je ovo preseravanje, hebem im pleme, kako ih nije stid, fol krizni stab zasjeda zbog tri baklje u terenu.
U novi boj ...
najnesposobniji savez na svijetu, pa idioti jedni nisu ljudi došli gledati kako vi zasjedate pola sata, to se odluči u 2 minute a ne 20 ....
- ThrillerHz
- Kontakt:
U nevjerici sam majke mi, putujes satima do stadiona i onda zbog par idiota te posalju kuci nakon 15 minuta utakmice.... Da ne kazem da su s ovim opet igrace zajebali, u trenutku kad smo mi imali inicijativu oni opet prekidaju utakmicu i ne bi me cudilo da nas opet kostaju bodova...miky_hz je napisao/la:Upravo tako.Dosta raje ima sa ostalih tribina,i vjerujem da su i oni zgrozeni isto ovako.Dno dna.ThrillerHz je napisao/la:Najgore sto ce sad poslat sve kuci, zbog 10-15 idiota!
Zbog ovog ne podrzavam Horde, zbog ovog je Istok majka!
Zaboravili su da je prosle godine topovski skoro ubio momka na sjeveru, tad je nekad i poceo raspad Hordi
1946~
-
Pitaristok
- Kontakt:
zato sto se svako kolo ovakve stvari desavaju a samo na nama se sila prosipaAlfredNobel je napisao/la:Ne provaljuj se, šta je kriv Savez i država? Dođe papan i baca baklje, a važna tekma za klub. Odstraniti orangutane i neka ih pravo našutaju specijalci do busa.hz033 je napisao/la:Ma kakvo je ovo preseravanje, hebem im pleme, kako ih nije stid, fol krizni stab zasjeda zbog tri baklje u terenu.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Dušmani oni narkomanski, mamaru vam klošarsku nabijem, niste vi navijači nego dušmani ovoga kluba!
Izbaci ****, IZBACI !!!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajde yebem vas nesposobne, il zadnja opomena ili izbacit. Sta se zasjeda toliko jbt
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne seri šlageru, garant si i ti jedan od takvih, pa braniš ovakav papanluk.
a ove sudije prave što veću pauzu kako bi izrekli što veću kaznu za FKS i dobili što više para da mogu uživati u obilnim ručkovima .....
Amaterizam saveza. Ne odobravam ovo od Hordi, al ovo je preseravnanje čisto.
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Posljednje upozorenje navijačima Sarajeva. Ako se ponove ispadi, tribina će biti ispražnjena.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐