Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

RafaGarros9
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la RafaGarros9 » 05 sep 2018, 19:55

jestamaji je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Kontam za Delpa i Marina ali i Nole može s njima, i on se svega naosvajao, nema on šta njima stati u kraj, drugi njima trojici trebaju stati u kraj.
može ali može i ostati još malo, ova dvojica su dodijali i bogu i narodu
Dodijao si ti sa retardiranim komentarima druze,pa koga ti zelis gledati u 3pm...mozda veliku nadu Zvereva kako ispada od koslija,mozda Khacanova ili nekoga boljeg od njih iz njihove generacije...da li zelis gledati rivalstva kirgiosa-zvereva...Imas priliku uzivati u 2-3 najveca igraca u historiji ali ne ti konstantno pricas kako su oni dodijali i kako trebaju isplivati mladji...pa ja tebe pitam sto ne isplivaju?zato sto nema niko toliko kvalitetan kao sto je bio recimo Rafa na pocetku karijere koji je odmah tukao Rogera...
Evo sad cu se nadovezati jos malo na spomenute talente nik,sasa,denis...mozda neko ocekuje njihova rivalstva kao sto danas imamo novak,rafa,roger da imace njihova rivalstva al u k....Zverev jeste talenat ali se o njemu kao talentu mnogo vise prica iz straha koji vlada teniskim svijetom sta ce se desiti kad ode velika cetvorka...uredu je sve to osvajat ce on i GS vjerovatno kad se ovi oproste ali on nece to raditi ni blizu kao sto su ovi radili i nece imati ovakvu dominaciju kao sto su imali novak rafa roger pa cak ni igracima koji ce ostati iza svih ovih...zasto ? zato sto zverev nema pobjednicki duh,nema glavu za velikog sampiona sa velikom dominacijom,i on ce biti igrac koji ce jedan GS rasturiti a drugi ce ispasti protiv nekog luzera jer je on igrac sa kojim svako moze igrati i nadigravati se...to je do sada pokazao i od toga se nece puno pomjeriti...zivi bili pa vidjeli
Otisao sa sa teme zbog koje sam te citirao pa da se vratim...zelis nove,zelis nihova rivalstva ok sacekaj jos 5 god. dok se Rafa oprosti pa uzivaj ostalih 10 god. ja cu sad. :salut: :salut: :salut:

Sto se tice meca od sinog,rijeci su suvisne,prosto jedan teniski triler koji se mogao gledati 2 dana da ne dosadi i da se uziva iz poena u poen...Kada se prica o uzivanju puno je teze ako navijate za jednog od igraca ali ono sinoc je bio praznik za oci...Rafa je jos jednom pokazao zasto je najveci i jos jednom pokazao ovim strucnjacima sa foruma da moze i hoce dok je god na teniskim terenima izdrzati najzahtjevnije meceve i nikada ga snaga nece izdati...al sve je to ok,od Rogerovaca smo navikli da budu ljubomorni... :D ostalo je da nalupa jos dvojicu pa da se "okiti" jos jednim peharom...

Vamoooooooooooooos Rafaaaaaaaaa :kralj: :kralj: :kralj:
leorey je napisao/la:Sramota. Krompir u New Yorku.
Nije sramota,sramota je izgubiti protiv Milmana... :beba:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 sep 2018, 20:07

Idemo japanska bubo :)

Tacno nesto navijam za njega da uzme US, a ni sam ne znam zasto navijam :)

LEO10
Kontakt:

Post Postao/la LEO10 » 05 sep 2018, 20:29

Kakav mec. Svaka cast obojici, mogao je Thiem i vise izvuci iz ovog meca, najvise iskace treci set kad je imao 5:3 i izgubio set 5:7. Ali to sad sta bi bilo kad bi bilo, Rafa jos jednom pokazao da za njega nema izgubljenog polozaja i svaka mu cast na tome.

Da se nadovezem i ja na ove sto ih salju u penziju(veliku dvojku/trojku), svaki istinski ljubitelj tenisa treba moliti Boga da ovi potraju sto duze, jer bojim se da bi sa njima otisao i pravi tenis.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 05 sep 2018, 21:56

Dobra logika, nema šta.
Čovjek je 4,5h igrao meč, da bi na kraju jedan najobičniji tiebreak odlučio pobjednika, gdje često baš nijanse odluče ko prolazi dalje. Nigdje veze.
Osvojiš 2 seta, toliko uspona i padova u jednom meču, da bi na kraju tiebreak odlučio ko pobjeđuje. Tie fu*kin break. Nakon 4,5h. :facepalm:
To je toliko glupo pravilo i toliko izražava nepoštovanje prema igračima, mogu zamislit kako se osjeća onaj što je izgubio u tie breaku PETOG seta, baš nigdje veze, ajd u tri seta inekako, to se može razumjeti, ali uvesti tie break u petom setu mogu samo glupi Amerikanci i niko više.
Nije bitno što bi oni još igrali, ja mislim da bi Rafa svakako dobio, ali kakve veze što bi još igrali, šta i da se nije završilo pa da se danas nastavilo, jer jednostavno nije fer 4,5h meča stavit u tie break na kraju. Najjače što mi se nakačiše 2-3 na post o tome, rekavši na fazon "ma da trebali su igrat 3 dana", a inače samo jedan meč ili max dva u historiji se igrao tako po 2-3 dana :rol:
Po mom mišljenju preglupo pravilo koje nikako nema smisla, pa zamislite finale sad Đoković-Nadal se kolju u 4 seta i u petom igraju je*eni tie break za titulu GS-a. Ma daaaj. :puke:

Ide Čilić dalje, proigrat će on opet.
Nadal-Del Potro će bit interesantno, ali fizička sprema Nadala je fascinantna i mislim da će to presuditi.
You'll never walk alone.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 05 sep 2018, 22:19

Ruševina :rol:
ZZ

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 sep 2018, 22:20

Kazem ja ide Kei ovdje dalje,al i dalje ne znam zasto navijam da on osvoji :)

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 05 sep 2018, 22:23

Ovo može samo Marin. Dvije dvostruke u tie breaku zaredom :facepalm:
audere est facere!

memija38
Kontakt:

Post Postao/la memija38 » 05 sep 2018, 23:11

Svaka cast Thiemu za sinocnju partiju, stvarno me iznenadio i pokazao da moze i na tvrdoj podlozi odigrati fantastican tenis i to protiv Nadala. Steta sto nije na kraju i dobio mec ali opet je uradio veliki dio posla i dodatno umorio ionako umornog Rafu koji sada tesko da ce imat gasa za jos 2 teska meca za odbranu titule.

Marin i Kei odose u peti. Mislim da Noletu vise odgovara Marin i da bi njega lakse savladao u polufinalu, pa tako da navijam za njega iako mi je u jednu ruku apsolutno svejedno jer ce Nole biti favorit i to veliki ko god da prodje, redovne su mu musterije obojica.

Veceras bas los termin za gledanje, ne vjerujem da cu gledati, cast Millmanu ali mislim da ce veceras biti u ulozi glinenog goluba, rutinskih 3-0 za Noleta prognoziram. :)
STEVIE GERRARD

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 06 sep 2018, 00:00

šteta za marina ali riža potpuno zasluženo!

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 06 sep 2018, 00:02

Lud turnir ove godine haos, ne bi me iznenadilo da neko od ove dvojice Rafa ili Nole ne bude na kraju u finalu. Sva cetvorica apsolutno zasluzeno tu gdje jesu.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 06 sep 2018, 07:40

Moj favorit Kei prodje medju 4 najbolja, bice dobra 1/2 sva cetvorica igraju odlican turnir, msm da je Novaku vise odgovara to sto Je Kei prosao jer ga uzima na redovnoj bazi, ali kako Kei igra ovaj turnir ja mu dajem dosta sanse u ovome duelu.

Sto se tice Delpo Nadal fkt ne zahvalno bilo sta prognozirati, ali jedno je aigurno, bude li Nadal sirvirao onako lose kao protiv Theima onda je Delpo po meni favorit.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 06 sep 2018, 10:32

bilo bi cool da riža pobijedi. može i delpo naravno :mrgreen:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 06 sep 2018, 12:46

Nishikori nema sanse, dobro igra ali cini se da je Djokovic blizu svog nepobjedivog modea a kada je tako Nishikori tu nema sta da trazi ali vidjecemo da li je to taj Djokovic ipak nisu ovo bili bogzna kakvi protivnici, na kraju je ispalo da je Nadalov put do finala dosta tezi a izgledalo je prije turnira da ce Djokovic imati tezi put. Ali ispade Kyrgios koji je potencijalna mina (mada realno mislim da bi ga Nolo sprasio ovaj put), Federer koji bi sigurno izmorili Djokovica vise. Ovako je Nadal imao jedan super mec a za finale mora proci jos jedan takav...

Delpo-Nadal tu bi rekao 50-50. Nadal je od ova top3 teniser koji najmanje odgovara Delpu ali moze on odigrati jedan vrhunski mec, Thiem je bio blizu mislim da Delpo moze i bolje od njega. Inace u zadnje vrijeme je Nadal izlazio kao pobjednik u njihovim duelima

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 06 sep 2018, 13:04

RafaGarros9 svaka ti je zlatna čitajuci tvoj post imao sam osjećaj da sam sebe slušam zato idemo Rafa do
još jednog GS-a i da stignemo Rogera u sledećoj godini a posle ćemo lagano u penziju nek i ovi mali nešto osvoje
vječiti talenti a većina ih ima 25 i preko godina a uzeli su po 3 turnira a kad dobiju Rafu slave po mjesec dana...

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 06 sep 2018, 23:31

Nishikori mi je veoma drag igrač, kako stavom tako i igrom, pravi sportista, mada ima ogroman hendikep u vidu servisa koji ce ga kostati meca sa Novakom kao i uvijek do sada. Nadam se finalu Rafe i Noleta i abd da Rafa dobije. DelPo mi je kako ga vise gledam sve vise odvratniji da tako kazem. Kada gubi ponasa se kao prebijena macka i onda odjednom igra nevjerovatan tenis i preokrene (kao npr prosle godine sa Thiemom).
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

gigun

Post Postao/la gigun » 07 sep 2018, 07:09

[quote="forgempp"]. DelPo mi je kako ga vise gledam sve vise odvratniji da tako kazem.

Pa zar ima odvratnije tenisera od tog tvog gaćevaditelja. :lol:Vazda mu prsti na pakašu.
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/natsumi-17.html]Natsumi[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/cheryl-blossom-48.html]Cheryl Blossom[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/chloe-ziva-49.html]Chloe Ziva[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/sunsofi-97.html]Sunsofi[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/yummycouple-75.html]Yummy Couple[/url] - No Verify - Anonymous Casual Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Safe Dating Chat [/url]

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 sep 2018, 10:39

Delpo i kad gubi i kad vodi on se isto ponosa, tj vuce se po terenu ko prebijena macka, covjek jednostavno tako izgleda.

Nego nocas prvi mec Delpo Nadal, proslogodisnje 1/2 gdje je Rafa recemo lako dobio, al vcrs vise sanse dajem Delpu zbog Rafine serve, ma da je nezahvalno bilo kome dati prednost kad igra sa Rafom al et :)

Sto se tice Novak Kei, Nole je veliki favorit opet je u onom modu kad mu niko nista ne moze, ali ja vjerujem u Keia da moze do cuda pa cak navijam da osvoji ovaj turnir jednostavno decko je to zasluzio kroz ove godine, a evo ove se god drugi put vraca poslije povrede vrijeme je da nesto napravi :)

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 07 sep 2018, 11:36

Kei nema ni promil sanse.Mental midget plus deficit na servis protiv onakvog riternera.

Nadal - Delpo - 50-50

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 sep 2018, 11:49

JoeBleck je napisao/la:Kei nema ni promil sanse.Mental midget plus deficit na servis protiv onakvog riternera.

Nadal - Delpo - 50-50
Nemoj bas biti toliko sig, govorilo se da ni Theim nema promil sanse pa jedna lopta odluci na kraju.

Kei igra odlicno ovaj turnir i sig sam da ce biti jako tezak protivnik Novaku

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 07 sep 2018, 12:13

Kad neko napise da daje vece sanse Delpu protiv Rafe vcrs...nezz da li se zeza,ozbiljno misli,lozi forumase,zajebaje licno mene ili je on mozda neko ko nije u zivotu pogledao teniski mec...ili je mozda pogledao ali se ne razumije...

Kad pricamo o mecu Novaka protiv Keia,tu je Novak ogroman favorit i dajem mu 95% za prolazak...Da se kojim slucajem Marin nasao u danasnjem polufinalu Novak bi imao vece sanse da izleti sa turnira prije finala ali odigralo se kako se odigralo... :D

Spominje se moguce osvajanje Keia...
Nemoj te vise pisati o tome jer nece osvojiti to bi valjda svima trebalo biti jasno... :salut:

Jer ni u filmu ne mozes rezirati pobjedu Keia protiv Novaka i dan kasnije protiv Rafe...ljudi mi rekli vala ga pretjerase sad... :geek:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []