Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
RafaGarros9 svaka ti je zlatna čitajuci tvoj post imao sam osjećaj da sam sebe slušam zato idemo Rafa do
još jednog GS-a i da stignemo Rogera u sledećoj godini a posle ćemo lagano u penziju nek i ovi mali nešto osvoje
vječiti talenti a većina ih ima 25 i preko godina a uzeli su po 3 turnira a kad dobiju Rafu slave po mjesec dana...
još jednog GS-a i da stignemo Rogera u sledećoj godini a posle ćemo lagano u penziju nek i ovi mali nešto osvoje
vječiti talenti a većina ih ima 25 i preko godina a uzeli su po 3 turnira a kad dobiju Rafu slave po mjesec dana...
Nishikori mi je veoma drag igrač, kako stavom tako i igrom, pravi sportista, mada ima ogroman hendikep u vidu servisa koji ce ga kostati meca sa Novakom kao i uvijek do sada. Nadam se finalu Rafe i Noleta i abd da Rafa dobije. DelPo mi je kako ga vise gledam sve vise odvratniji da tako kazem. Kada gubi ponasa se kao prebijena macka i onda odjednom igra nevjerovatan tenis i preokrene (kao npr prosle godine sa Thiemom).
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
[quote="forgempp"]. DelPo mi je kako ga vise gledam sve vise odvratniji da tako kazem.
Pa zar ima odvratnije tenisera od tog tvog gaćevaditelja. :lol:Vazda mu prsti na pakašu.
Pa zar ima odvratnije tenisera od tog tvog gaćevaditelja. :lol:Vazda mu prsti na pakašu.
https://****.com - Confidential Dating - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Girls Dating [/url]
Delpo i kad gubi i kad vodi on se isto ponosa, tj vuce se po terenu ko prebijena macka, covjek jednostavno tako izgleda.
Nego nocas prvi mec Delpo Nadal, proslogodisnje 1/2 gdje je Rafa recemo lako dobio, al vcrs vise sanse dajem Delpu zbog Rafine serve, ma da je nezahvalno bilo kome dati prednost kad igra sa Rafom al et
Sto se tice Novak Kei, Nole je veliki favorit opet je u onom modu kad mu niko nista ne moze, ali ja vjerujem u Keia da moze do cuda pa cak navijam da osvoji ovaj turnir jednostavno decko je to zasluzio kroz ove godine, a evo ove se god drugi put vraca poslije povrede vrijeme je da nesto napravi
Nego nocas prvi mec Delpo Nadal, proslogodisnje 1/2 gdje je Rafa recemo lako dobio, al vcrs vise sanse dajem Delpu zbog Rafine serve, ma da je nezahvalno bilo kome dati prednost kad igra sa Rafom al et
Sto se tice Novak Kei, Nole je veliki favorit opet je u onom modu kad mu niko nista ne moze, ali ja vjerujem u Keia da moze do cuda pa cak navijam da osvoji ovaj turnir jednostavno decko je to zasluzio kroz ove godine, a evo ove se god drugi put vraca poslije povrede vrijeme je da nesto napravi
Kei nema ni promil sanse.Mental midget plus deficit na servis protiv onakvog riternera.
Nadal - Delpo - 50-50
Nadal - Delpo - 50-50
Nemoj bas biti toliko sig, govorilo se da ni Theim nema promil sanse pa jedna lopta odluci na kraju.JoeBleck je napisao/la:Kei nema ni promil sanse.Mental midget plus deficit na servis protiv onakvog riternera.
Nadal - Delpo - 50-50
Kei igra odlicno ovaj turnir i sig sam da ce biti jako tezak protivnik Novaku
- RafaGarros9
- Kontakt:
Kad neko napise da daje vece sanse Delpu protiv Rafe vcrs...nezz da li se zeza,ozbiljno misli,lozi forumase,zajebaje licno mene ili je on mozda neko ko nije u zivotu pogledao teniski mec...ili je mozda pogledao ali se ne razumije...
Kad pricamo o mecu Novaka protiv Keia,tu je Novak ogroman favorit i dajem mu 95% za prolazak...Da se kojim slucajem Marin nasao u danasnjem polufinalu Novak bi imao vece sanse da izleti sa turnira prije finala ali odigralo se kako se odigralo...
Spominje se moguce osvajanje Keia...
Nemoj te vise pisati o tome jer nece osvojiti to bi valjda svima trebalo biti jasno...
Jer ni u filmu ne mozes rezirati pobjedu Keia protiv Novaka i dan kasnije protiv Rafe...ljudi mi rekli vala ga pretjerase sad...
Kad pricamo o mecu Novaka protiv Keia,tu je Novak ogroman favorit i dajem mu 95% za prolazak...Da se kojim slucajem Marin nasao u danasnjem polufinalu Novak bi imao vece sanse da izleti sa turnira prije finala ali odigralo se kako se odigralo...
Spominje se moguce osvajanje Keia...
Nemoj te vise pisati o tome jer nece osvojiti to bi valjda svima trebalo biti jasno...
Jer ni u filmu ne mozes rezirati pobjedu Keia protiv Novaka i dan kasnije protiv Rafe...ljudi mi rekli vala ga pretjerase sad...
Jedino ja spominjem to osvajanje Kei iz razloga sto me je ovaj turnir nekako kupio svojom igrom, gledao sam ga svaki mec i na osnovu toga to i govorim, iako znam da je vcrs sve na atrani Novaka al nikad se ne zna u sportu.
Sa druge strane ja dajem vise sanse Delpu i imam svoje razloge, a to je Rafin servis koji je jako los ovaj turnir, i rekao sam ako bude vcrs servis mu na nivou onda delpo imam minimalne sanse, al ok otom potom .
Sa druge strane ja dajem vise sanse Delpu i imam svoje razloge, a to je Rafin servis koji je jako los ovaj turnir, i rekao sam ako bude vcrs servis mu na nivou onda delpo imam minimalne sanse, al ok otom potom .
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ok svakako da Delpo ima svoje sanse jer je prije svega odlican igrac a kao drugo niko ne moze tek tako doci do polufinala GS...Evo druze spominjes servis Rafe da je los...ne vudim gdje si to bas toliko primjetio da je los da ga toliko istices jer ako gledamo procente tokom citavog turnira prvi servis mu se krece oko 65% u prosjeku...pa hajde da to zaokruzimo i na 70% i reci mi zar je to lose...po meni los servis je ispod 60 posto...a iznad 70 je dobar...evo ako poredimo Rafin i Delpov mec od prosle godine gdje je Rafin servis tak. bio na 70%...sto znaci da je to to...Dalje zar stvarno mislis da ce mec odluciti nekakv los servis Rafe ovako fizicki spreman tehnicki potkovan i iskusniji nego ikad...jer on ako je nesto popravio posljednjih godina to je servis a znamo svi kakav je imao pocetkom karijere i pored toga sta je sve osvojio...
Pusti te procente, protiv Theima mu je servis bio najlosija karika, i svaki put je skoro Theim imao priliku doci do brejk lopte, ali dobro sve stoji sto kazes i dalje moje misljenje je takvo kakvo jeste, na osnovu do sada vidjenog na turniru moje je misljenje takvo. Rafa nije slucajno broj 1,to sve dovoljno govori o njemu, ustvari ne treba trositi rijeci na njega, ali i najbolji gube, a ja eto vidim vcrs sansu da najbolji izgubi(e).
- RafaGarros9
- Kontakt:
Dobro druga stvar je to sto je Thiem mogao doci do bl veliki broj puta jer je on odigrao jedan fqntastican mec i vjerovatno najbolji do sada u karijeri sto se tice tvrde podloge...i sama pozicija Thiema prilikom riterna bila je takva da gotovo svaki servis Rafe ide na razigravanje...isto tako svaki i slabiji igrac ima priliku za nadigravanje sa Rafom u gotovo svakom poenu...sad sve zavisi od protivnikovog riterna prije svega i naravno njegove kvalitete u toku poena...Thiemov ritern je takav da tesko mozes uspostaviti inicijativu jer je suvise jak a isto tako udara jako tokom trajanja poena...i to su 2 stvari koje su dovoljne u ovom slucaju Thiemu da bude u dosta servis gemova Rafe velika prijetnja...
Slazem se da Delpo ima sanse...naravno veliki je igrac i dobro poznaje Rafu...samo da neko kaze da je Delpo favorit protiv Rafe nije udure al ok...svako ima svoje misljenje...
Slazem se da Delpo ima sanse...naravno veliki je igrac i dobro poznaje Rafu...samo da neko kaze da je Delpo favorit protiv Rafe nije udure al ok...svako ima svoje misljenje...
Nadal servira losije nego prije 6 godina.Fact
Postotak servisa je podatak koji u njegovom slucaju apsolutno nista ne znaci.
Njegov prvi servis je problem.Ne daje mu prednost u poenu.
Delpo je solidan na riternu i imat ce siguran sam veliki broj sansi.
Problem ce nastati ako udje u finale gdje ga ceka covjek koji zna kako ukrotiti svaku njegovu lopticu.
Volio bih da grijesim , ali Nadal sa ovakvim servisom jednostavno ne moze uzeti turnir.Ako se nesto drasticno ne promjeni , Delpo ce mu biti zadnja barijera.
Postotak servisa je podatak koji u njegovom slucaju apsolutno nista ne znaci.
Njegov prvi servis je problem.Ne daje mu prednost u poenu.
Delpo je solidan na riternu i imat ce siguran sam veliki broj sansi.
Problem ce nastati ako udje u finale gdje ga ceka covjek koji zna kako ukrotiti svaku njegovu lopticu.
Volio bih da grijesim , ali Nadal sa ovakvim servisom jednostavno ne moze uzeti turnir.Ako se nesto drasticno ne promjeni , Delpo ce mu biti zadnja barijera.
- Nail for Real
- Kontakt:
Moze on proci Delpa i sa losim servisom, ali Djokovica sigurno ne. Vidjecemo veceras je li sta poboljsao.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ne vidim razlog zasto ti je krivo ili nesto ako neko kaze da mu je Delpo vcrs favorit, pa da se igra na sljaci rekao bi da Delpo nema ni 5% sansi,a ovako dajem njemu vcrs sansu da dobije.
Odjavi se sa foruma i nemoj više pisati gluposti.gigun je napisao/la:forgempp je napisao/la:. DelPo mi je kako ga vise gledam sve vise odvratniji da tako kazem.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Joj kako si ti naporan, samo kukaš ko je šta napisao, ko je šta opsovao. Get a life olimpichar
- RafaGarros9
- Kontakt:
Druze sta mi ima biti krvio ako neko kaze da mu je Delpo favorit...To je samo najveca glupost(moje misljenje)koje sam cuo...pa Rafa igra u zivotnoj formi,najbolji je na svijetu,ima 11-5 protiv Delpa,dobio ga na W ,prosle godine na ovom turniru,dobija ga gdje stigne...Samo poredjenje bez gledanja na kojoj podlozi igraju Rafa i Delpo,Rafa je veliki favorit...samo zbog imena jos kad znas da je No 1. i u kakvoj foemi igra to ti je dovoljno...ronaldo99 je napisao/la:Ne vidim razlog zasto ti je krivo ili nesto ako neko kaze da mu je Delpo vcrs favorit, pa da se igra na sljaci rekao bi da Delpo nema ni 5% sansi,a ovako dajem njemu vcrs sansu da dobije.
Pricanje o nekakvom losem servisu...evo reci mi na osnovu cega si to zakljucio...zar neko ima los servis a procenat mu je 70%...to je da je lose nego je odlicno...kao sto je imao i prosle u njihovom mecu...Dalje,Rafi ne treba nikakav servis da bi dobio Delpa on je vladao tebiskim svijetom sa puno losijim servisom a u posljednjih par godina ga je popravio...A da mi je krivo je smijeno pricati samo mi nije jasbo da mozes napisati da je Delpo favorit a ne dati ni jedan valjan argument(kojeg ustvari nema) pa spominjes Rafin los servis kojega ja nisam vidio uopste...cak je u 5 setu protiv Thiema bar dobro servirao ne postotkom ali dosta puta ga je izbacivao van terena kako na 1. tako i na 2. servis...
- RafaGarros9
- Kontakt:
Nije realno...JoeBleck je napisao/la:Nadal servira losije nego prije 6 godina.Fact
Tesko je sa tobom, ti po svom pa kako god. Ja mogu imati postotak 90% al sta mi znaci kad je taj servis los?
Dzumhur ima 70% servisa i jel to znaci da ima dobar servis?? Kazem ti da je los da ga je lako vracati i da protivnik moze odmah steci inicijativu. Al dobro Rafa je Rafa moze vratiti sto niko drugi ne bi. Meni je Delpo favorit vcrs i to je to.
Dzumhur ima 70% servisa i jel to znaci da ima dobar servis?? Kazem ti da je los da ga je lako vracati i da protivnik moze odmah steci inicijativu. Al dobro Rafa je Rafa moze vratiti sto niko drugi ne bi. Meni je Delpo favorit vcrs i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.