Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Stvoriti nove legendesamirr je napisao/la:Izbaciti Želju iz lige !
Ma neće Savez nikada istraživati, bar dok ne budu pritisnuti od strane Fife i Uefe, a i to će se teško ikada desiti jer te krovne organizacije blago rečeno boli qrac šta se dešava u bosanskoj ligi, i ne postoji klub u našoj zemlji koji bi ih mogao animirati da urade nešto više po tom pitanju.Beduin je napisao/la:De nek neko postavi te ofirne golove i situacije Zvijezde, jer ove golove sto su Zeljo i Sarajevo dali mi ne izgledaju kao pusteni.DenchiNL je napisao/la:ma štimali su stoperi ovi i golman milion %arelinho je napisao/la:Ja ne vjerujem da su ovi štimali. Jednostavno su loša ekipa i ovaj im vlasnik traži krivca zbog toga, a nije u stanju da pogleda situaciju realno i da vidi da su teški odron.
nema ko drugi ni štimat....ovaj saznao via-via rekli mu ljudi operi se jer ti je famflanje ako te uhvate...niko ti neće vjerovat da nisi znao...
košto mu i ne vjerujem....svi lažu iz tog kluba, petljanje i to svi uglas izjave daju...
ovdje jedino Sarajevo nije bilo u krizi kad je igralo s ovima, zveknemo šampiona aktuelnog s 4 komada i sad šatro čudno što smo zvijezdi dali 4??? jest ali ono kako nismo duplo.....![]()
![]()
Komparacije radi, pogledaj golove koje je Zeljo primio protiv Leotara u onoj sezoni kad su osvojili ligu, a Sloboda ispala, ili u istoj sezoni golove Goska protiv Veleza, i onda kad uporedim s ovim golovima u ovoj sezoni, ovo ni ne lici na stimanje.
A sto Faraon kaze, na kraju se nista ni ne desi, a daavno se mogla ova liga stabilizovati koliko-toliko, da je bilo volje istraznih organa i Saveza, ali kako kad od njih sve i krece (mislim na Savez).
Cini mi se da sam procitao negdje da Skahic i jos neki igrac imaju na telefonima poruke drugih igraca gdje su upitani da namjeste i oni odbili te da su vec policiji to pokazali, tako da se iskreno nadam da ce se nesto uraditi po tom pitanju. Na nekome se kola moraju slomiti, a daleko je lakse i bezbolnije preko neke tamo Zvijezde09, nego klubova koji imaju ime u nasoj drzavi, nazalost.
A Savez neće iz prostog razloga jer su svjesni da svi imaju bubica, kada bi se to krenulo otkrivati mislim da bi nas suspendovali na jedno deset godina iz svih inostranih takmičenja, uključujući i reprezentaciju, a to Savezu svakako nije cilj.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Evolution87
- Kontakt:
samirr je napisao/la:Izbaciti Želju iz lige !
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Raonffa je napisao/la:Ma ništa se to ne može dokazati sve i da je istina, pogotovo ako ne postiji neki pismeni trag (poruka i sl.), video ili audio, a sumnjam da to postoji i ako je postojalo, vjerovatno je obrisano.
Tako da će od svega ovoga biti "tresla se gora, rodio se miš", eventualno će ova dvojica biti odstranjena iz kluba i tjt.
Za namještanje, ili pokušaje nameštanja, optuženi su Nemanja Vejnović i Ibrahim Škahić, fudbaleri Zvijezde 09. Prema riječima Škahića njegov saigrač Nemanja Vejnović je navodno poslao poruku nekim igračima da će njih dvojica igrati na kladionicama protiv svog kluba. Tu poruku posjedujemo i ekskluzivno je objavljujemo. Poruka je proslijeđena i policiji u Bijeljini.

Znaš koliko je ovo "jak" dokaz na sudu npr?braco je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Ma ništa se to ne može dokazati sve i da je istina, pogotovo ako ne postiji neki pismeni trag (poruka i sl.), video ili audio, a sumnjam da to postoji i ako je postojalo, vjerovatno je obrisano.
Tako da će od svega ovoga biti "tresla se gora, rodio se miš", eventualno će ova dvojica biti odstranjena iz kluba i tjt.Za namještanje, ili pokušaje nameštanja, optuženi su Nemanja Vejnović i Ibrahim Škahić, fudbaleri Zvijezde 09. Prema riječima Škahića njegov saigrač Nemanja Vejnović je navodno poslao poruku nekim igračima da će njih dvojica igrati na kladionicama protiv svog kluba. Tu poruku posjedujemo i ekskluzivno je objavljujemo. Poruka je proslijeđena i policiji u Bijeljini.
PS: Ovo jedino može biti utakmica za Zrinjskim, tada je došlo 1/1 i 3+.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vi iz zeljescara sve o sudovima znate tako da vam treba vjerovati.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije ni cudo sto se Skahic dvije godine gegao po terenu dok je igrao za Slobodu, imao je reakcija gdje je igrac hladno prolazio pored njega.
Pazi kako trci
Pazi kako trci
- Marsal
- Kontakt:
Ja sam se zadnjih 20 minuta sad protiv Sarajeva svaki napad pitao "je li moguće da su naši ovo prodali?" jer Sarajevo kad god je prešlo preko pola u tih 20 minuta napravilo je zicer. 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- MocMahale444
"Robijas" nam o sudstvuavenija je napisao/la:Vi iz zeljescara sve o sudovima znate tako da vam treba vjerovati.
Jeste ono vi imali dogovor na tariguz papiru? 3 za 3.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Doduše može biti i ova zadnja tekma sa Tuzlom, mada upada mi u oči ovo "svakako ćemo izgubiti", pa zato kontam da je možda Zrinjski u pitanju.
Ovakav dokaz sam mogao napraviti i ja, da napravim lazni FB i posaljem sam sebi ovakve poruke 
Baci s.siu da se igramo plavusoooMCMXLVI je napisao/la:IzvoliteSlevinKelevra je napisao/la:Treba otvoriti temu PL BiH Nostalgija ili tako nesto... Vrijedi se prisjetiti magicnih trenutaka u ovoj mahnitoj ligi![]()
![]()
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
- robertkosar
- Kontakt:
U kantonalnu ligusamirr je napisao/la:Izbaciti Želju iz lige !
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- ASD
- Kontakt:
Dobro radi Sloga, doveli Ubiparipa, nisu mogli pustiti da im napad ostane na neiskusnim Mahmutovicu i Stokicu.
stokic je legenda! nadavao se golova u zelji ko josip bukalASD je napisao/la:Dobro radi Sloga, doveli Ubiparipa, nisu mogli pustiti da im napad ostane na neiskusnim Mahmutovicu i Stokicu.
45515
- svrakino1921
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:"Robijas" nam o sudstvuavenija je napisao/la:Vi iz zeljescara sve o sudovima znate tako da vam treba vjerovati.![]()
Jeste ono vi imali dogovor na tariguz papiru? 3 za 3.
Zna li neko kada kup pocinje i kada ce biti izvlacenje parova?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Žrijeb ove faze takmičenja bićeć održan 13. septembra u hotelu Park u Vogošći, dan nakon utakmica drugog kola Kupa Federacije BiH. Dvanaest klubova iz Premijer lige BiH, te isto toliko iz Kupa Federacije uz osam iz Kupa RS će učestvovati u ovoj fazi takmičenja. U ovoj fazi takmičenja se igra jedna utakmica.redbull93 je napisao/la:Zna li neko kada kup pocinje i kada ce biti izvlacenje parova?
najvjerovatnije 19. septembra se igra
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Sad ce i tobenko21 je napisao/la:Žrijeb ove faze takmičenja bićeć održan 13. septembra u hotelu Park u Vogošći, dan nakon utakmica drugog kola Kupa Federacije BiH. Dvanaest klubova iz Premijer lige BiH, te isto toliko iz Kupa Federacije uz osam iz Kupa RS će učestvovati u ovoj fazi takmičenja. U ovoj fazi takmičenja se igra jedna utakmica.redbull93 je napisao/la:Zna li neko kada kup pocinje i kada ce biti izvlacenje parova?
najvjerovatnije 19. septembra se igra
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.