Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovakav dokaz sam mogao napraviti i ja, da napravim lazni FB i posaljem sam sebi ovakve poruke 
Baci s.siu da se igramo plavusoooMCMXLVI je napisao/la:IzvoliteSlevinKelevra je napisao/la:Treba otvoriti temu PL BiH Nostalgija ili tako nesto... Vrijedi se prisjetiti magicnih trenutaka u ovoj mahnitoj ligi![]()
![]()
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
- robertkosar
- Kontakt:
U kantonalnu ligusamirr je napisao/la:Izbaciti Želju iz lige !
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- ASD
- Kontakt:
Dobro radi Sloga, doveli Ubiparipa, nisu mogli pustiti da im napad ostane na neiskusnim Mahmutovicu i Stokicu.
stokic je legenda! nadavao se golova u zelji ko josip bukalASD je napisao/la:Dobro radi Sloga, doveli Ubiparipa, nisu mogli pustiti da im napad ostane na neiskusnim Mahmutovicu i Stokicu.
45515
- svrakino1921
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:"Robijas" nam o sudstvuavenija je napisao/la:Vi iz zeljescara sve o sudovima znate tako da vam treba vjerovati.![]()
Jeste ono vi imali dogovor na tariguz papiru? 3 za 3.
Zna li neko kada kup pocinje i kada ce biti izvlacenje parova?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Žrijeb ove faze takmičenja bićeć održan 13. septembra u hotelu Park u Vogošći, dan nakon utakmica drugog kola Kupa Federacije BiH. Dvanaest klubova iz Premijer lige BiH, te isto toliko iz Kupa Federacije uz osam iz Kupa RS će učestvovati u ovoj fazi takmičenja. U ovoj fazi takmičenja se igra jedna utakmica.redbull93 je napisao/la:Zna li neko kada kup pocinje i kada ce biti izvlacenje parova?
najvjerovatnije 19. septembra se igra
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Sad ce i tobenko21 je napisao/la:Žrijeb ove faze takmičenja bićeć održan 13. septembra u hotelu Park u Vogošći, dan nakon utakmica drugog kola Kupa Federacije BiH. Dvanaest klubova iz Premijer lige BiH, te isto toliko iz Kupa Federacije uz osam iz Kupa RS će učestvovati u ovoj fazi takmičenja. U ovoj fazi takmičenja se igra jedna utakmica.redbull93 je napisao/la:Zna li neko kada kup pocinje i kada ce biti izvlacenje parova?
najvjerovatnije 19. septembra se igra
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Da se malo podsjetimo najslavnijih trenutaka paranormlane pojave iz vrapčićaMexico je napisao/la:Kakav brato. Veze nemam sa Mostarom ali gotivim klubove sa prefiksom radnički tako da me raduje svaka pozitiva kako u Veležu tako i u Želji Slobodi pa i RNK Split. Velez pogotovo radi nepravde koja mu je nanešena i zato jer nisu dopustili da se klub ugasi. Nije to ničija kuja. Samo prkos,ponos i inat. Teško je bogatašu skontat kako je ukusna kriška hljeba pouljena i posuta sa malo soliGradonacelnik je napisao/la:Brato, kako te komše provališe?
Hsk zrinjski govorim o navijacima,ne poduzetnicima koji su primorani uplatiti
Kako je tata uvjeravao svakoga da je neutralan, vrati se brato kuknjava
Daj mi furadana!
Jesta ovo cuj Zelju istjerat iz lige.Halo mirni.Cuj oni bi jos i da izbacuju.Jesmo to nesto stimali,da golman Sirokog nije prodo tekmu,da nisu sudije placene,eto vam se Baka vratio pa pitajte njega za recept, mozda i upali.
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Ne daj se Brato, stara mostarska lisko. Pređi vamo, sve ti opraštamo!Shullenta je napisao/la:Da se malo podsjetimo najslavnijih trenutaka paranormlane pojave iz vrapčićaMexico je napisao/la: Kakav brato. Veze nemam sa Mostarom ali gotivim klubove sa prefiksom radnički tako da me raduje svaka pozitiva kako u Veležu tako i u Želji Slobodi pa i RNK Split. Velez pogotovo radi nepravde koja mu je nanešena i zato jer nisu dopustili da se klub ugasi. Nije to ničija kuja. Samo prkos,ponos i inat. Teško je bogatašu skontat kako je ukusna kriška hljeba pouljena i posuta sa malo soli
Hsk zrinjski govorim o navijacima,ne poduzetnicima koji su primorani uplatiti![]()
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Jesta ovo cuj Zelju istjerat iz lige.Halo mirni.Cuj oni bi jos i da izbacuju.Jesmo to nesto stimali,da golman Sirokog nije prodo tekmu,da nisu sudije placene,eto vam se Baka vratio pa pitajte njega za recept, mozda i upali.
Ovo je nešto najbolje!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Extra,extra
..joj kome ćemo majice uvaliti "Željo šampion"
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Nakon pauze vratili ste se u BiH i potpisali za Zrinjski iz Mostara, kojeg je tada s klupe predvodio Dragan Jović, pa kasnije i Slaven Musa...
"To je bila sezona kada je Zrinjski igrao u pretkolu Kupa Uefa protiv Odensea. Imali smo dobru ekipu. Dole nisam imao problema, publika me prihvatila. Igrao sam skoro svaku utakmicu, naravno kada sam bio zdrav. Osim problema sa Melherom nemam se ni na koga požaliti, ljudi su bili korektni, kao i publika. To je veliki klub s ovih prostora i mnogi bi trebali prepisati kako se ustvari radi dobar posao, a vidimo posljednjih godina koliko su i dominantni u našem nogometu".
Fenan Salcinovic
"To je bila sezona kada je Zrinjski igrao u pretkolu Kupa Uefa protiv Odensea. Imali smo dobru ekipu. Dole nisam imao problema, publika me prihvatila. Igrao sam skoro svaku utakmicu, naravno kada sam bio zdrav. Osim problema sa Melherom nemam se ni na koga požaliti, ljudi su bili korektni, kao i publika. To je veliki klub s ovih prostora i mnogi bi trebali prepisati kako se ustvari radi dobar posao, a vidimo posljednjih godina koliko su i dominantni u našem nogometu".
Fenan Salcinovic
vehabija govori tako o ustasamaFaustinoAsprilla je napisao/la:Nakon pauze vratili ste se u BiH i potpisali za Zrinjski iz Mostara, kojeg je tada s klupe predvodio Dragan Jović, pa kasnije i Slaven Musa...
Fenan Salcinovic
45515
Fenan je ispo čovjek kad je iz Olimpica i Zrinjskog otišo. Nije htio pare koje nije zaradio za razliku pd recimo smrada Ivana Kostića. Ili Džidića.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Brato @pastrmka imao dosad profila vise nego @tobe. Najjaci je bio kao @cocaineGradonacelnik je napisao/la:Ne daj se Brato, stara mostarska lisko. Pređi vamo, sve ti opraštamo!Shullenta je napisao/la:Da se malo podsjetimo najslavnijih trenutaka paranormlane pojave iz vrapčićaMexico je napisao/la: Kakav brato. Veze nemam sa Mostarom ali gotivim klubove sa prefiksom radnički tako da me raduje svaka pozitiva kako u Veležu tako i u Želji Slobodi pa i RNK Split. Velez pogotovo radi nepravde koja mu je nanešena i zato jer nisu dopustili da se klub ugasi. Nije to ničija kuja. Samo prkos,ponos i inat. Teško je bogatašu skontat kako je ukusna kriška hljeba pouljena i posuta sa malo soli
Hsk zrinjski govorim o navijacima,ne poduzetnicima koji su primorani uplatiti![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Brato imo više reinkarnacija nego Dalai Lama
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kaze Kole da lakse pare nije zaradio, a vece levante od vas nije vidio....A da jos rece da mu duvas ...Penaltiky je napisao/la:Fenan je ispo čovjek kad je iz Olimpica i Zrinjskog otišo. Nije htio pare koje nije zaradio za razliku pd recimo smrada Ivana Kostića. Ili Džidića.
Mozda smetamo, mozda nas ne vole...Ali prihvatite činjenicu TU SMO...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.