Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Hans
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Hans » 05 sep 2018, 23:24

Ovakav dokaz sam mogao napraviti i ja, da napravim lazni FB i posaljem sam sebi ovakve poruke :mrgreen:

ZenickiLC
Kontakt:

Post Postao/la ZenickiLC » 05 sep 2018, 23:49

MCMXLVI je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Treba otvoriti temu PL BiH Nostalgija ili tako nesto... Vrijedi se prisjetiti magicnih trenutaka u ovoj mahnitoj ligi :urnebes:
Izvolite :mrgreen:
Sarajevo-Siroki 1998 godina, play off za prvaka.

slika

Sloboda - Zeljo
slika

slika

prvo paljenje reflektora na Grbavici nakon rata 30.12.2008.
slika

Kafana press :mrgreen:
slika

Olimpic vs Zeljo
slika

slika

Sise :mrgreen:
slika
slika
slika
:kralj:
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Baci s.siu da se igramo plavusooo
i ona bacii
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 06 sep 2018, 11:00

samirr je napisao/la:Izbaciti Želju iz lige !
U kantonalnu ligu :twisted:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 06 sep 2018, 12:23

Dobro radi Sloga, doveli Ubiparipa, nisu mogli pustiti da im napad ostane na neiskusnim Mahmutovicu i Stokicu.

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 06 sep 2018, 12:37

ASD je napisao/la:Dobro radi Sloga, doveli Ubiparipa, nisu mogli pustiti da im napad ostane na neiskusnim Mahmutovicu i Stokicu.
stokic je legenda! nadavao se golova u zelji ko josip bukal :D
45515

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 sep 2018, 12:46

MocMahale444 je napisao/la:
avenija je napisao/la:Vi iz zeljescara sve o sudovima znate tako da vam treba vjerovati.
"Robijas" nam o sudstvu :rol:

Jeste ono vi imali dogovor na tariguz papiru? 3 za 3.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 06 sep 2018, 13:14

Zna li neko kada kup pocinje i kada ce biti izvlacenje parova?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 06 sep 2018, 13:24

redbull93 je napisao/la:Zna li neko kada kup pocinje i kada ce biti izvlacenje parova?
Žrijeb ove faze takmičenja bićeć održan 13. septembra u hotelu Park u Vogošći, dan nakon utakmica drugog kola Kupa Federacije BiH. Dvanaest klubova iz Premijer lige BiH, te isto toliko iz Kupa Federacije uz osam iz Kupa RS će učestvovati u ovoj fazi takmičenja. U ovoj fazi takmičenja se igra jedna utakmica.

najvjerovatnije 19. septembra se igra
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 06 sep 2018, 13:34

benko21 je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:Zna li neko kada kup pocinje i kada ce biti izvlacenje parova?
Žrijeb ove faze takmičenja bićeć održan 13. septembra u hotelu Park u Vogošći, dan nakon utakmica drugog kola Kupa Federacije BiH. Dvanaest klubova iz Premijer lige BiH, te isto toliko iz Kupa Federacije uz osam iz Kupa RS će učestvovati u ovoj fazi takmičenja. U ovoj fazi takmičenja se igra jedna utakmica.

najvjerovatnije 19. septembra se igra
Sad ce i to :thumbup: hvala na odgovoru.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 06 sep 2018, 14:57

Mexico je napisao/la:
Gradonacelnik je napisao/la:Brato, kako te komše provališe?
Kakav brato. Veze nemam sa Mostarom ali gotivim klubove sa prefiksom radnički tako da me raduje svaka pozitiva kako u Veležu tako i u Želji Slobodi pa i RNK Split. Velez pogotovo radi nepravde koja mu je nanešena i zato jer nisu dopustili da se klub ugasi. Nije to ničija kuja. Samo prkos,ponos i inat. Teško je bogatašu skontat kako je ukusna kriška hljeba pouljena i posuta sa malo soli

Hsk zrinjski govorim o navijacima,ne poduzetnicima koji su primorani uplatiti ;)
Da se malo podsjetimo najslavnijih trenutaka paranormlane pojave iz vrapčića :urnebes:
Kako je tata uvjeravao svakoga da je neutralan, vrati se brato kuknjava :mrgreen:
Daj mi furadana!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 sep 2018, 15:11

Jesta ovo cuj Zelju istjerat iz lige.Halo mirni.Cuj oni bi jos i da izbacuju.Jesmo to nesto stimali,da golman Sirokog nije prodo tekmu,da nisu sudije placene,eto vam se Baka vratio pa pitajte njega za recept, mozda i upali.

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 06 sep 2018, 16:29

Shullenta je napisao/la:
Mexico je napisao/la: Kakav brato. Veze nemam sa Mostarom ali gotivim klubove sa prefiksom radnički tako da me raduje svaka pozitiva kako u Veležu tako i u Želji Slobodi pa i RNK Split. Velez pogotovo radi nepravde koja mu je nanešena i zato jer nisu dopustili da se klub ugasi. Nije to ničija kuja. Samo prkos,ponos i inat. Teško je bogatašu skontat kako je ukusna kriška hljeba pouljena i posuta sa malo soli

Hsk zrinjski govorim o navijacima,ne poduzetnicima koji su primorani uplatiti ;)
Da se malo podsjetimo najslavnijih trenutaka paranormlane pojave iz vrapčića :urnebes:
Kako je tata uvjeravao svakoga da je neutralan, vrati se brato kuknjava :mrgreen:
Ne daj se Brato, stara mostarska lisko. Pređi vamo, sve ti opraštamo!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 06 sep 2018, 16:32

Alipasino je napisao/la:Jesta ovo cuj Zelju istjerat iz lige.Halo mirni.Cuj oni bi jos i da izbacuju.Jesmo to nesto stimali,da golman Sirokog nije prodo tekmu,da nisu sudije placene,eto vam se Baka vratio pa pitajte njega za recept, mozda i upali.

Ovo je nešto najbolje!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 06 sep 2018, 17:25

Extra,extra :rol: ..joj kome ćemo majice uvaliti "Željo šampion"

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 06 sep 2018, 18:30

Nakon pauze vratili ste se u BiH i potpisali za Zrinjski iz Mostara, kojeg je tada s klupe predvodio Dragan Jović, pa kasnije i Slaven Musa...

"To je bila sezona kada je Zrinjski igrao u pretkolu Kupa Uefa protiv Odensea. Imali smo dobru ekipu. Dole nisam imao problema, publika me prihvatila. Igrao sam skoro svaku utakmicu, naravno kada sam bio zdrav. Osim problema sa Melherom nemam se ni na koga požaliti, ljudi su bili korektni, kao i publika. To je veliki klub s ovih prostora i mnogi bi trebali prepisati kako se ustvari radi dobar posao, a vidimo posljednjih godina koliko su i dominantni u našem nogometu".

Fenan Salcinovic :clap:

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 06 sep 2018, 18:32

FaustinoAsprilla je napisao/la:Nakon pauze vratili ste se u BiH i potpisali za Zrinjski iz Mostara, kojeg je tada s klupe predvodio Dragan Jović, pa kasnije i Slaven Musa...

"To je bila sezona kada je Zrinjski igrao u pretkolu Kupa Uefa protiv Odensea. Imali smo dobru ekipu. Dole nisam imao problema, publika me prihvatila. Igrao sam skoro svaku utakmicu, naravno kada sam bio zdrav. Osim problema sa Melherom nemam se ni na koga požaliti, ljudi su bili korektni, kao i publika. To je veliki klub s ovih prostora i mnogi bi trebali prepisati kako se ustvari radi dobar posao, a vidimo posljednjih godina koliko su i dominantni u našem nogometu".

Fenan Salcinovic :clap:
vehabija govori tako o ustasama :D ybg, slicno razmisljanje imate i jedni i drugi :urnebes:
45515

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 06 sep 2018, 18:36

Fenan je ispo čovjek kad je iz Olimpica i Zrinjskog otišo. Nije htio pare koje nije zaradio za razliku pd recimo smrada Ivana Kostića. Ili Džidića.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 06 sep 2018, 19:06

Gradonacelnik je napisao/la:
Shullenta je napisao/la:
Mexico je napisao/la: Kakav brato. Veze nemam sa Mostarom ali gotivim klubove sa prefiksom radnički tako da me raduje svaka pozitiva kako u Veležu tako i u Želji Slobodi pa i RNK Split. Velez pogotovo radi nepravde koja mu je nanešena i zato jer nisu dopustili da se klub ugasi. Nije to ničija kuja. Samo prkos,ponos i inat. Teško je bogatašu skontat kako je ukusna kriška hljeba pouljena i posuta sa malo soli

Ne daj se Brato, stara mostarska lisko. Pređi vamo, sve ti opraštamo!
Brato @pastrmka imao dosad profila vise nego @tobe. Najjaci je bio kao @cocaine :urnebes:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 06 sep 2018, 19:13

Brato imo više reinkarnacija nego Dalai Lama
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Jadosao
Kontakt:

Post Postao/la Jadosao » 06 sep 2018, 19:22

Penaltiky je napisao/la:Fenan je ispo čovjek kad je iz Olimpica i Zrinjskog otišo. Nije htio pare koje nije zaradio za razliku pd recimo smrada Ivana Kostića. Ili Džidića.
Kaze Kole da lakse pare nije zaradio, a vece levante od vas nije vidio....A da jos rece da mu duvas ...
Mozda smetamo, mozda nas ne vole...Ali prihvatite činjenicu TU SMO...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.