JonSnow je napisao/la:bhsport je napisao/la:
Mozes mi reci ko se vraca osim Todora?
Vranjes, Bico - povrede. Sta je sa Nasticem? Gori od Civica ne moze biti? Bolje da Bevab igra nego ovaj Civic?
Protiv Austrije sa ovom igrom i postavkom, bi sigurno popli 3 komada.
Dovoljno je i to. Todor ide na beka, ludi Bešić u sredinu i već će nam dvije linije izgledat ok. Bolje je da nam puše po jednom beku nego po dva.
Selektor je pogriješio jer nije mislio na ovo što se desilo to je istina, ali ja ga neću odmah razapet za razliku od tebe. Svi su selektori od mene imali podršku dok nisu počeli prosipat bodove na amaterima i dok nas nisu počeli **** u zdrav mozak pa tako će biti sa Prosinečkim. Pobjeda protiv ovih neugodnih drvosječa je jako daleko od onoga šta su Safet i Meša u svom ludilu radili.
Bilo bi dobro da zovne i Memisevica kao alternativu na stoperu.
Moze li Nastic biti spreman?
Razapeo ga danas jesam zbog sve price i bajki koje je on pricao oko posjeda lopte i njegovi poltroni po forumu. Treba razapeti, pa nismo djeca da nam bajke pricaju i na kraju jos imaju obraza kriviti drzavu za fijasko od igre danas.
Tri boda je donio koja bi mogla puno znaciti ako se uozbilji i pocne da radi. Probati ostati neporazeni protiv Austrije, nadam se da ce Pjanic moci igrati.
Safetovu partiju u Parizu dugo nece niko nadmasiti ili Mesinu u Grckoj gdje smo trebali dobiti 3 razlike. Ali ni njihove najlosije partije (Izrael i Kipar) su igrom bile bolje od ovog danas, jednostavno nikad ni proti koga nismo bili ovoliko podredjeni a igrali smo sa Brazilom 2 puta, sa Argentinom 4 puta, sa Italijom, Njemackom, Spanijom i Portugalom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921