Ne podredjuje se Reprezentacija njemu, nego se on podredjuje Reprezentaciji.sekula je napisao/la:Niko ne kaže da je slučajno, to su činjenice, međutim, po meni je vrlo limitiran igrač koji nema prostora za dalji napredak....mislim da nisam slijep, jer da jesam, Višću bi gledali barem u nekom jačem turskom klubu (Galata, Fener ili Besiktas) najmanje, ili u nekoj jacoj ligi....vec 3 godine je dobar i ko biva u izlogu i bas niko da plati onoliko koliko trazi njegov klub....ispadose blesavi svi bjelosvjetski skauti....Madal je napisao/la:Treba mu prostor ispred njega i da trci bilo s loptom, bilo bez, i tu je najbolji. Poceli su i drugi selektori da obracaju paznju na njega ali eto nama ne valja. Jednostavno reprezentacija ne igra na nacin na koji bi mu godilo i to je to. Ima brutalne statistike u turskoj ligi, iz sezone u sezonu, koja nije bas neki odron i nemoguce da je slucajno.
Hajd da kazemo da si u pravu kad tvrdis da reprezentacija ne igra kako mu odgovara, onda je to jos jedan od kljucnih razloga da mu se podhitno nadje alternativa, jer on uopste nije vrijedan da se njemu reprezentacija podredjuje.....
Igra nesto sto mu ocito ne odgovara, ali dosta trci i radi u defanzivi.
Kod nas bi pojedinci ubacili Hajrovica i Dzeki dali vise defanzivnih zadataka, samo da nesto promijene.
Sto se tice oko ovog odlaska u drugi tim, nisam najbolje upucen zbog cega nije doslo, ali provjereno znam da je bilo ponuda iz lige petice.
Mozda je jedan od problema i plata, koliko se sjecam, dok je Istanbul BB igrao jos drugu ligu, imao je preko milion eura godisnje.
Vjerujem da ode negdje u neki osrednji klub lige Petice, morao bi se malo odreci i plate.