Edin Višća

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ASD
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la ASD » 12 sep 2018, 22:38

sekula je napisao/la:
Madal je napisao/la:Treba mu prostor ispred njega i da trci bilo s loptom, bilo bez, i tu je najbolji. Poceli su i drugi selektori da obracaju paznju na njega ali eto nama ne valja. Jednostavno reprezentacija ne igra na nacin na koji bi mu godilo i to je to. Ima brutalne statistike u turskoj ligi, iz sezone u sezonu, koja nije bas neki odron i nemoguce da je slucajno.
Niko ne kaže da je slučajno, to su činjenice, međutim, po meni je vrlo limitiran igrač koji nema prostora za dalji napredak....mislim da nisam slijep, jer da jesam, Višću bi gledali barem u nekom jačem turskom klubu (Galata, Fener ili Besiktas) najmanje, ili u nekoj jacoj ligi....vec 3 godine je dobar i ko biva u izlogu i bas niko da plati onoliko koliko trazi njegov klub....ispadose blesavi svi bjelosvjetski skauti....
Hajd da kazemo da si u pravu kad tvrdis da reprezentacija ne igra kako mu odgovara, onda je to jos jedan od kljucnih razloga da mu se podhitno nadje alternativa, jer on uopste nije vrijedan da se njemu reprezentacija podredjuje.....
Ne podredjuje se Reprezentacija njemu, nego se on podredjuje Reprezentaciji.
Igra nesto sto mu ocito ne odgovara, ali dosta trci i radi u defanzivi.

Kod nas bi pojedinci ubacili Hajrovica i Dzeki dali vise defanzivnih zadataka, samo da nesto promijene.

Sto se tice oko ovog odlaska u drugi tim, nisam najbolje upucen zbog cega nije doslo, ali provjereno znam da je bilo ponuda iz lige petice.
Mozda je jedan od problema i plata, koliko se sjecam, dok je Istanbul BB igrao jos drugu ligu, imao je preko milion eura godisnje.
Vjerujem da ode negdje u neki osrednji klub lige Petice, morao bi se malo odreci i plate.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 sep 2018, 00:41

Hajrovic i ozbiljan fudbal (osim zadnjih 10/15minuta) ne mogu u istu recenicu ...ne branim viscu, ali ako ce Hajrovic bit neki faktor onda bolje nek zovne nekog premijer lige
=\_1921_/=

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 13 sep 2018, 00:45

Pokusao da ga kupim na fifi 18 i kazu da je previse bitan za klub i da nije na prodaju i nakon jedne sezone ode u PSG
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.

NiftyDribbler
Kontakt:

Post Postao/la NiftyDribbler » 13 sep 2018, 00:45

Hajrović je igrač za klupe, i to kad ti treba neko da ošuta loptu. Ko oni u američkom fudbalu što samo udju da opale field goal.
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 sep 2018, 00:49

NiftyDribbler je napisao/la:Hajrović je igrač za klupe, i to kad ti treba neko da ošuta loptu. Ko oni u američkom fudbalu što samo udju da opale field goal.
e dobar opis :lol: :lol:
=\_1921_/=

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 sep 2018, 03:26

Nema se tu šta previše dodati ili oduzeti. Njega i Hajrovića treba svaku utakmicu rotirati, npr nekad Edin da igra 60 minuta, nekad Izet. Urodilo bi to plodom sigurno. Višća u dosta reprezentativnih utakmica mi izgleda kao premijerligaški fudbaler ( bosanska, a ne engleska premijer liga :) ).
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 sep 2018, 03:37

Kad je Visca u repci na terenu imam osjecaj kao, da smo pokupili jednog mladica iz U17 jbt, svaki igrac ga otpuha u duelu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 13 sep 2018, 07:18

NiftyDribbler je napisao/la:Hajrović je igrač za klupe, i to kad ti treba neko da ošuta loptu. Ko oni u američkom fudbalu što samo udju da opale field goal.
svaka ti je za enciklopedije britannica nema boljeg forumasa na svijet
Zarathustra

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 13 sep 2018, 10:22

ASD je napisao/la:
sekula je napisao/la:
Madal je napisao/la:Treba mu prostor ispred njega i da trci bilo s loptom, bilo bez, i tu je najbolji. Poceli su i drugi selektori da obracaju paznju na njega ali eto nama ne valja. Jednostavno reprezentacija ne igra na nacin na koji bi mu godilo i to je to. Ima brutalne statistike u turskoj ligi, iz sezone u sezonu, koja nije bas neki odron i nemoguce da je slucajno.
Niko ne kaže da je slučajno, to su činjenice, međutim, po meni je vrlo limitiran igrač koji nema prostora za dalji napredak....mislim da nisam slijep, jer da jesam, Višću bi gledali barem u nekom jačem turskom klubu (Galata, Fener ili Besiktas) najmanje, ili u nekoj jacoj ligi....vec 3 godine je dobar i ko biva u izlogu i bas niko da plati onoliko koliko trazi njegov klub....ispadose blesavi svi bjelosvjetski skauti....
Hajd da kazemo da si u pravu kad tvrdis da reprezentacija ne igra kako mu odgovara, onda je to jos jedan od kljucnih razloga da mu se podhitno nadje alternativa, jer on uopste nije vrijedan da se njemu reprezentacija podredjuje.....
Ne podredjuje se Reprezentacija njemu, nego se on podredjuje Reprezentaciji.
Igra nesto sto mu ocito ne odgovara, ali dosta trci i radi u defanzivi.

Kod nas bi pojedinci ubacili Hajrovica i Dzeki dali vise defanzivnih zadataka, samo da nesto promijene.

Sto se tice oko ovog odlaska u drugi tim, nisam najbolje upucen zbog cega nije doslo, ali provjereno znam da je bilo ponuda iz lige petice.
Mozda je jedan od problema i plata, koliko se sjecam, dok je Istanbul BB igrao jos drugu ligu, imao je preko milion eura godisnje.
Vjerujem da ode negdje u neki osrednji klub lige Petice, morao bi se malo odreci i plate.
imo je milion ipo eura prije zadnjeg produzenja prije dvije godine. sad ima preko 2 sigurno. i normalno da mu se ne ide nigdje.
Srdjan Stanic pitarski ker

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 sep 2018, 10:45

osobaodpovjerenja je napisao/la:[

imo je milion ipo eura prije zadnjeg produzenja prije dvije godine. sad ima preko 2 sigurno. i normalno da mu se ne ide nigdje.
Poredjenja radi, Begovic i Besic u Engleskoj zaradjuju ispod 2 miliona eura, koliko se sjecam Besic ima oko milion i dvjesto tristo hiljada funta, a Begovic manje.

Evo pronasao sam, Besic ima 25.000 funti sedmicno, a Begovic 10.000 funti sedmicno, Kolasinac 119.500.
On je fakticki nas cetvrti najplaceniji igrac. Da ode u neku ligu petice, vjerovatno bi se morao odreci dobrog dijela plate.
Njemu koji radi to malo teze pada, Bosnjo sa foruma bi se odrekao 500 000 eura kao od sale.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 13 sep 2018, 10:53

ASD je napisao/la:

Poredjenja radi, Begovic i Besic u Engleskoj zaradjuju ispod 2 miliona eura, koliko se sjecam Besic ima oko milion i dvjesto tristo hiljada funta, a Begovic manje.

Evo pronasao sam, Besic ima 25.000 funti sedmicno, a Begovic 10.000 funti sedmicno, Kolasinac 119.500.
On je fakticki nas cetvrti najplaceniji igrac. Da ode u neku ligu petice, vjerovatno bi se morao odreci dobrog dijela plate.
Njemu koji radi to malo teze pada, Bosnjo sa foruma bi se odrekao 500 000 eura kao od sale.
Neznam koliko je to tacno, cisto sumljam da bi Begovic otisao za £10,000 sedmicno kad igraci u Championshipu zarade vise a velika se lova vrti u premiership. na ovoj stranci pise da zaradzuje £70,000 sedmicno. Kad Jermain Defoe zaradzuje £100,000 cisto sumljam da bi tako nisko Begu platili.

https://www.spotrac.com/epl/afc-bournemouth/payroll/
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 sep 2018, 11:01

Adnan89 je napisao/la:
ASD je napisao/la:

Neznam koliko je to tacno, cisto sumljam da bi Begovic otisao za £10,000 sedmicno kad igraci u Championshipu zarade vise a velika se lova vrti u premiership. na ovoj stranci pise da zaradzuje £70,000 sedmicno. Kad Jermain Defoe zaradzuje £100,000 cisto sumljam da bi tako nisko Begu platili.

https://www.spotrac.com/epl/afc-bournemouth/payroll/
I meni bilo cudno, ocito sam gledao gdje ne treba.

vjerujem da je to tacno. U Engeskoj se bas velika lova vrti.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 13 sep 2018, 11:02, ukupno mijenjano 1 put.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 sep 2018, 11:02

Begovic zaradi 3,6 godišnje a 70 sedmicno :( kakvih 10 hiljada....Dulja u Njemačkoj ima 30 hiljada mjesečno.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 sep 2018, 11:20

lumani je napisao/la:Begovic zaradi 3,6 godišnje a 70 sedmicno :( kakvih 10 hiljada....Dulja u Njemačkoj ima 30 hiljada mjesečno.
Ovo sam ja citao.

Players Name Position Country Weekly Wage
Asmir Begovic Goalkeeper Bosnia £10,000
Nathan Ake Defender England £10,000
Adam Smith Defender England £5,000
Diego Rico Defender Spain ?
Simon Francis Defender England £3,000
Steve Cook Defender England £6,000
Charlie Daniels Defender England £3,000
Junior Stanislas Midfielder England £8,000
Andy Surman Midfielder Ireland £4,000
Mark Pugh Midfielder England £2,000
Jefferson Lerma Midfielder Colombia ?
David Brooks Midfielder Wales ?
Joshua King Forward England £10,000
Lys Mousset Forward France £1,000
Dan Gosling Midfielder England £15,000
Ryan Fraiser Midfielder Scotland £1,000
Jordan Ibe Midfielder England £20,000
Tyrone Mings Midfielder England £3,000
Jermain Defoe Forward England £65,000

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 sep 2018, 12:49

ASD je napisao/la:
lumani je napisao/la:Begovic zaradi 3,6 godišnje a 70 sedmicno :( kakvih 10 hiljada....Dulja u Njemačkoj ima 30 hiljada mjesečno.
Ovo sam ja citao.

Players Name Position Country Weekly Wage
Asmir Begovic Goalkeeper Bosnia £10,000
Nathan Ake Defender England £10,000
Adam Smith Defender England £5,000
Diego Rico Defender Spain ?
Simon Francis Defender England £3,000
Steve Cook Defender England £6,000
Charlie Daniels Defender England £3,000
Junior Stanislas Midfielder England £8,000
Andy Surman Midfielder Ireland £4,000
Mark Pugh Midfielder England £2,000
Jefferson Lerma Midfielder Colombia ?
David Brooks Midfielder Wales ?
Joshua King Forward England £10,000
Lys Mousset Forward France £1,000
Dan Gosling Midfielder England £15,000
Ryan Fraiser Midfielder Scotland £1,000
Jordan Ibe Midfielder England £20,000
Tyrone Mings Midfielder England £3,000
Jermain Defoe Forward England £65,000

To nije tačno, jbg pričamo o Engleskoj..

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 13 sep 2018, 13:20

Čestitke na nagradi i izboru u prvi tim lige!
Liga po mjeri, klub po mjeri, grad i više nego po mjeri, para dobra... :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 16 sep 2018, 16:11

Istanbul vodi, Visca naravno...
BHF

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 16 sep 2018, 16:12

Kako je moguce da je u Turskoj u timu sezone a u reprezentaciji ne moze odigrat dupli pas ili uputit centarsut

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 16 sep 2018, 16:19

Vucevich je napisao/la:Kako je moguce da je u Turskoj u timu sezone a u reprezentaciji ne moze odigrat dupli pas ili uputit centarsut
U turskoj igra u formaciji 433 tj krilnog napadaca
U BiH igra krilo
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 16 sep 2018, 16:48

Ramiy je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Kako je moguce da je u Turskoj u timu sezone a u reprezentaciji ne moze odigrat dupli pas ili uputit centarsut
U turskoj igra u formaciji 433 tj krilnog napadaca
U BiH igra krilo
Ma vjerovatno mu kopacke ne odgovaraju ili travnjak na Bilino,puno ce bolji biti na Grbavici...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Goalgetter i 13 gostiju.