FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lik » 13 sep 2018, 13:39

Velez ba ganja plasman u Premijer ligu, tako tesko da ce nesto pokusavat u kupu. Mada je moglo bolje da se prodje.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 sep 2018, 13:41

Od ove cetvorke(mi,Zeljo,Siroki,Zrinjski) najbolje smo prosli.

Jeste da nije idealan i da je moglo biti i nekih Kikaca ili kako se vec zovu,ali lakse nam je npr nego konkurentima u ligi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 13 sep 2018, 13:41

Velež je već duže vremena jedna prava pozitvna priča i ozbiljna ekipa koja zaslužuje igrati premijer ligu. Uz ozbiljan pristup očekujem pobjedu.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 13 sep 2018, 13:44

miky_hz je napisao/la:Od ove cetvorke(mi,Zeljo,Siroki,Zrinjski) najbolje smo prosli.

Jeste da nije idealan i da je moglo biti i nekih Kikaca ili kako se vec zovu,ali lakse nam je npr nego konkurentima u ligi.
Baš tako. Gotivim ja Velez, volio bih da se vrate zbog neke historije, ali brate njima je ozbiljan problem dole pravio Olimpik.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 sep 2018, 13:45

Da je moglo dosta bolje - jest, da smo prošli najbolje od konkurenata - jesmo.
Malo je zayebano što gostujemo i što je jedna utakmica ali mislim da ne bi trebali imati problema.
Velež ide na premijer ligu, imaju solidnu ekipu i buda.le su ako se budu trošile i na kup jer tu ne mogu ništa napraviti, ispao u 1/16 ili u 1/2 svejedno ti je, samo umaraš ekipu i trpe ti rezultati u ligi gdje imaš imperativ bit prvi na tabeli.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 13 sep 2018, 13:47

:opaopa: :opaopa: :opaopa:

slika

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 13 sep 2018, 13:52

Dobro je dobro ako nam Velez napravi problem e onda smo nigdje :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 13 sep 2018, 13:52

znaci ovako sada u subotu Sarajevo-tuzla city pa u srijedu velež-Sarajevo i onda 22 septembra krupa-Sarajevo
bit ce hebeno
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 13 sep 2018, 14:06

Dobro nam došli stari sportski prijatelji. :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Utakmice Sarajeva i Veleža su uvijek bile praznik za oči kako na tribinama , tako i na terenu.

Neka tako bude i ovaj put ! Nama je rezultat manje bitan i mislim da ne trebamo gubiti energiju na takmičenje koje ne možemo objektivno osvojiti.

Mala je šteta što je srijeda , a ne vikend jer bi sigurno stadion bio popunjen do posljednjeg mjesta.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 13 sep 2018, 14:08

benko21 je napisao/la:znaci ovako sada u subotu Sarajevo-tuzla city pa u srijedu velež-Sarajevo i onda 22 septembra krupa-Sarajevo
bit ce hebeno
26. Siroki kuci

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 sep 2018, 14:10

mostar_mo je napisao/la:Dobro nam došli stari sportski prijatelji. :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Utakmice Sarajeva i Veleža su uvijek bile praznik za oči kako na tribinama , tako i na terenu.

Neka tako bude i ovaj put ! Nama je rezultat manje bitan i mislim da ne trebamo gubiti energiju na takmičenje koje ne možemo objektivno osvojiti.

Mala je šteta što je srijeda , a ne vikend jer bi sigurno stadion bio popunjen do posljednjeg mjesta.
Pa gdje ste ba stari drugovi :tokralju:
Dolazimo po prolaz :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 13 sep 2018, 14:12

hrn je napisao/la:
benko21 je napisao/la:znaci ovako sada u subotu Sarajevo-tuzla city pa u srijedu velež-Sarajevo i onda 22 septembra krupa-Sarajevo
bit ce hebeno
26. Siroki kuci
29.09 Radnik kuci
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 sep 2018, 14:13

Steta sto je radni dan mater mu yebem
ZZ

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 13 sep 2018, 14:14

mostar_mo je napisao/la:Dobro nam došli stari sportski prijatelji. :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Zna li se u koliko sati će biti utakmica? :)

MUSVDG
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG » 13 sep 2018, 14:22

alacious je napisao/la:

16:30
Dobro nam dosli.
Mostar u srcu Velež do groba!!

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 13 sep 2018, 14:26

MUSVDG je napisao/la:
alacious je napisao/la:

Dobro nam dosli.
Neću stići ni na TV-u da gledam prvo poluvrijeme a kamoli u Mostaru :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 sep 2018, 14:30

MUSVDG je napisao/la:
alacious je napisao/la:

Dobro nam dosli.
Hvala drug, vidimo se gore.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 sep 2018, 14:33

[quote="Pitar6785"]

Razumijem ja tebe prijatelju, ja 100 posto stoim iza akademije i ovo sto rade dosad je odlicno samo treba jos jace i bolje, posto ce ovo pocet radit svi od sisinog hana do vase miskina tresnjevke i td.

Al problem je sto posle prosle godine i odlicnih igraca rezultat vec ove godine ni igraca nit rezultata u akademi.

Razumijem da se sikiras,ali mislim bez razloga.Da bi neko imao Akademiju ala FKS treba izdvojiti 1/1,5 mill. KM godisnje.Toliki budjeti nisu u pola klubova PL.Nama je trebalo 4 god. da dodjemo do ovakvih proizvoda Akademije i vjerovatno 4/5 mill.KM .Ko moze bujrum,ali nece moci preko noci.
Ne mozes prijatelju ocekivati svake godine 5/6 igraca .Trenutno ih 7 konkurise ili igra u 11. Da se prikljuce ceka jos 6/7(tu je i onaj momak iz komsiluka).Nisam bas previse informisan oko OP,ali normalan je pad svake druge godine(izvuces najbolje,udjes sa mladjim od konkurenata).Bit ce aBd svake god. 2/3 solidna igraca.No sikiriki. :thumbup: :bow:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 sep 2018, 14:35

Široki - Željo
Tuzla - Lažni
Čelik - Krupa

Realno, parovi gdje 3 neugodne ekipe ispadaju već nakon 1/16 takmičenja. Mislim da će se ove sezone neko uz malo sreće prošetati do trofeja kupa.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 13 sep 2018, 14:39

E ovo je, znaci, realna slika našeg/vašeg povjerenja u trenera i ekipu. Bojimo se federalnog prvoligaša kpji nije mogao kuci ni Olimpika dobiti. A hocemo titulu :facepalm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []