FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da je moglo dosta bolje - jest, da smo prošli najbolje od konkurenata - jesmo.
Malo je zayebano što gostujemo i što je jedna utakmica ali mislim da ne bi trebali imati problema.
Velež ide na premijer ligu, imaju solidnu ekipu i buda.le su ako se budu trošile i na kup jer tu ne mogu ništa napraviti, ispao u 1/16 ili u 1/2 svejedno ti je, samo umaraš ekipu i trpe ti rezultati u ligi gdje imaš imperativ bit prvi na tabeli.
Malo je zayebano što gostujemo i što je jedna utakmica ali mislim da ne bi trebali imati problema.
Velež ide na premijer ligu, imaju solidnu ekipu i buda.le su ako se budu trošile i na kup jer tu ne mogu ništa napraviti, ispao u 1/16 ili u 1/2 svejedno ti je, samo umaraš ekipu i trpe ti rezultati u ligi gdje imaš imperativ bit prvi na tabeli.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- robertkosar
- Kontakt:
Dobro je dobro ako nam Velez napravi problem e onda smo nigdje 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
znaci ovako sada u subotu Sarajevo-tuzla city pa u srijedu velež-Sarajevo i onda 22 septembra krupa-Sarajevo
bit ce hebeno
bit ce hebeno
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Dobro nam došli stari sportski prijatelji.
Utakmice Sarajeva i Veleža su uvijek bile praznik za oči kako na tribinama , tako i na terenu.
Neka tako bude i ovaj put ! Nama je rezultat manje bitan i mislim da ne trebamo gubiti energiju na takmičenje koje ne možemo objektivno osvojiti.
Mala je šteta što je srijeda , a ne vikend jer bi sigurno stadion bio popunjen do posljednjeg mjesta.
Utakmice Sarajeva i Veleža su uvijek bile praznik za oči kako na tribinama , tako i na terenu.
Neka tako bude i ovaj put ! Nama je rezultat manje bitan i mislim da ne trebamo gubiti energiju na takmičenje koje ne možemo objektivno osvojiti.
Mala je šteta što je srijeda , a ne vikend jer bi sigurno stadion bio popunjen do posljednjeg mjesta.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
26. Siroki kucibenko21 je napisao/la:znaci ovako sada u subotu Sarajevo-tuzla city pa u srijedu velež-Sarajevo i onda 22 septembra krupa-Sarajevo
bit ce hebeno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa gdje ste ba stari drugovimostar_mo je napisao/la:Dobro nam došli stari sportski prijatelji.![]()
![]()
![]()
Dolazimo po prolaz
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
29.09 Radnik kucihrn je napisao/la:26. Siroki kucibenko21 je napisao/la:znaci ovako sada u subotu Sarajevo-tuzla city pa u srijedu velež-Sarajevo i onda 22 septembra krupa-Sarajevo
bit ce hebeno
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
mostar_mo je napisao/la:Dobro nam došli stari sportski prijatelji.![]()
![]()
![]()
Zna li se u koliko sati će biti utakmica?
16:30alacious je napisao/la:mostar_mo je napisao/la:Dobro nam došli stari sportski prijatelji.![]()
![]()
![]()
Dobro nam dosli.
Mostar u srcu Velež do groba!!
Neću stići ni na TV-u da gledam prvo poluvrijeme a kamoli u MostaruMUSVDG je napisao/la:16:30alacious je napisao/la:mostar_mo je napisao/la:Dobro nam došli stari sportski prijatelji.![]()
![]()
![]()
Dobro nam dosli.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala drug, vidimo se gore.MUSVDG je napisao/la:16:30alacious je napisao/la:mostar_mo je napisao/la:Dobro nam došli stari sportski prijatelji.![]()
![]()
![]()
Dobro nam dosli.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
[quote="Pitar6785"]
Razumijem ja tebe prijatelju, ja 100 posto stoim iza akademije i ovo sto rade dosad je odlicno samo treba jos jace i bolje, posto ce ovo pocet radit svi od sisinog hana do vase miskina tresnjevke i td.
Al problem je sto posle prosle godine i odlicnih igraca rezultat vec ove godine ni igraca nit rezultata u akademi.
Razumijem da se sikiras,ali mislim bez razloga.Da bi neko imao Akademiju ala FKS treba izdvojiti 1/1,5 mill. KM godisnje.Toliki budjeti nisu u pola klubova PL.Nama je trebalo 4 god. da dodjemo do ovakvih proizvoda Akademije i vjerovatno 4/5 mill.KM .Ko moze bujrum,ali nece moci preko noci.
Ne mozes prijatelju ocekivati svake godine 5/6 igraca .Trenutno ih 7 konkurise ili igra u 11. Da se prikljuce ceka jos 6/7(tu je i onaj momak iz komsiluka).Nisam bas previse informisan oko OP,ali normalan je pad svake druge godine(izvuces najbolje,udjes sa mladjim od konkurenata).Bit ce aBd svake god. 2/3 solidna igraca.No sikiriki.

Razumijem ja tebe prijatelju, ja 100 posto stoim iza akademije i ovo sto rade dosad je odlicno samo treba jos jace i bolje, posto ce ovo pocet radit svi od sisinog hana do vase miskina tresnjevke i td.
Al problem je sto posle prosle godine i odlicnih igraca rezultat vec ove godine ni igraca nit rezultata u akademi.
Razumijem da se sikiras,ali mislim bez razloga.Da bi neko imao Akademiju ala FKS treba izdvojiti 1/1,5 mill. KM godisnje.Toliki budjeti nisu u pola klubova PL.Nama je trebalo 4 god. da dodjemo do ovakvih proizvoda Akademije i vjerovatno 4/5 mill.KM .Ko moze bujrum,ali nece moci preko noci.
Ne mozes prijatelju ocekivati svake godine 5/6 igraca .Trenutno ih 7 konkurise ili igra u 11. Da se prikljuce ceka jos 6/7(tu je i onaj momak iz komsiluka).Nisam bas previse informisan oko OP,ali normalan je pad svake druge godine(izvuces najbolje,udjes sa mladjim od konkurenata).Bit ce aBd svake god. 2/3 solidna igraca.No sikiriki.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Široki - Željo
Tuzla - Lažni
Čelik - Krupa
Realno, parovi gdje 3 neugodne ekipe ispadaju već nakon 1/16 takmičenja. Mislim da će se ove sezone neko uz malo sreće prošetati do trofeja kupa.
Tuzla - Lažni
Čelik - Krupa
Realno, parovi gdje 3 neugodne ekipe ispadaju već nakon 1/16 takmičenja. Mislim da će se ove sezone neko uz malo sreće prošetati do trofeja kupa.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
E ovo je, znaci, realna slika našeg/vašeg povjerenja u trenera i ekipu. Bojimo se federalnog prvoligaša kpji nije mogao kuci ni Olimpika dobiti. A hocemo titulu 
MortemHz je napisao/la:Pa gdje ste ba stari drugovimostar_mo je napisao/la:Dobro nam došli stari sportski prijatelji.![]()
![]()
![]()
Dolazimo po prolaz
Nikad manje brate neću biti nezadovoljan ako ispadnemo. Naš je cilj aBd premier liga pa da se još češće sastajemo.
Sarajevo je inače klub koji nosim u srcu od malih nogu jer imam mnogo uže rodbine koji navijaju za Sarajevo te su i zbog toga to uvijek bili posebni derbiji u mom srcu. Ona fina zezanja, provociranja i prije i poslije utakmice se ne zaboravljaju ...
Par godina prije rata koje sam proveo na tribini pod BB pamtim kao velike derbije gdje su HZ uvijek u Mostar dolazile vozom u velikom broju , pa onda ulični obračuni , sačekuše , bježanja od murije, kamenjanja voza na sjevernom ulazu u Mostar itd itd ...nismo uvijek bili baš u najboljim odnosima kao grupe, a znali smo i zapjevati na obje tribine :
neka znade Srbija i Cijela Hrvatska
Sarajevo Mostar zajednica bratska
Pa onda poslije rata derbiji i u Vrapčićima i na Koševu, i u marici i policijskoj stanici se završavalo na tim derbijima
jednom poslije rata, mislim tamo nekad 96/97 poslije kratkog obračuna iza gola na Red Army tribini gdje smo bili i mi i vi skupa razdvojeni policijskim spalirom uhapse Rusa s vaše strane , a mene s naše .. ispričali se ko ljudi u marici dva sata
Uglavnom , mnogo toga lijepog i uzbudljivog se doživilo u utakmicama sa Sarajevom ..
Dobro nam došli još jednom
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Imali su četrnaest dana odmora, valjda mogu odigrati 4 utakmice svaka 3-4 dana.benko21 je napisao/la:29.09 Radnik kucihrn je napisao/la:26. Siroki kucibenko21 je napisao/la:znaci ovako sada u subotu Sarajevo-tuzla city pa u srijedu velež-Sarajevo i onda 22 septembra krupa-Sarajevo
bit ce hebeno
Gledan ove reprezentativce uopšte, liga, kupovi, reprezentacija, počinje i liga prvaka. Igraju utakmice svaka 3 dana i to utakmice na visokom nivou. Nemaju reprezentativnu pauzu, nemaju izmedju vikenda pauze
FK Sarajevo
Dobili smo najgotivniji klub koji smo mogli, volim Rođene, braća su. Moram nahvatat ovu raju da odradimo gostovanje, na kaficu kod Starog, pa ka Vrapčićima, fin izlet napravit. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo, ne postoji gotivnija ekipa. Još su i historijski odmah iza nas. Sa poštovanjem doći kod braće i osigurati narednu rundu.skoroalen je napisao/la:Dobili smo najgotivniji klub koji smo mogli, volim Rođene, braća su. Moram nahvatat ovu raju da odradimo gostovanje, na kaficu kod Starog, pa ka Vrapčićima, fin izlet napravit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.