Albanija - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat utakmice Albanija - BiH

1)Pobjeda Albanije
85
24%
2)Remi
93
26%
3)Pobjeda BiH
178
50%

Ukupno glasova: 356

adas_barca
Kontakt:

Re: Albanija - BiH

Post Postao/la adas_barca » 09 okt 2010, 10:25

ne zabrinjava poraz od francuske i remi u albaniji,vec igra nase repke.
Mujdza je sinoc bio najbolji.. :| :|

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 09 okt 2010, 10:27

Misljenja sam da smo jako dobro usli u utakmicu i da je postava igre bila jako dobra!
Medjutim..neznam da li ste primjetili, dzeko je bio zaduzen da izlazl daleko od gola, da bi se stvorio prostor za ibisevica!
Eto sta je susic uradio, dodjelio ibisevicu mjesto glavnog napadaca!
Neznam uopste jeli misimovic igrao, krivo mi je na njega zasto je preuzeo onaj slobodnjak pjanicu, kada se vidi da je pjanic uz salihovic nas najbolji izvodjac prekida!
Ostaje zal za pobjedom, ali me raduje sinocni remi bjelorusije!Bice ovo gurava grupa!

Pogledajte poraz srbije, remi italije, visok poraz turske, pobjeda armenije protiv slovaka..danas svako igra nogomet!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2010, 10:30

MOZAK je napisao/la:Pogledajte poraz srbije, remi italije, visok poraz turske, pobjeda armenije protiv slovaka..danas svako igra nogomet!
Upade mi ovo u oči, zar to nisu one smiješne reprezentacije koje je Ćiro pobijedio, tamo neka Armenija i Estonija? Hmm, baš iznenađujuće, jer su to po našim forumašima totalni autsajderi koje bi svako pobijedio i Ćiro tu nema zasluge. Mnogo neznanja na forumu, čak i previše...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 09 okt 2010, 10:33

Svidja mi se postavka ,osim Lulica ,nije njegovo mjesto i teko mu ide tu...
Haris Medunjanin je skroz dobar,zna iznijet,ne boji se,zna baratat loptom ...

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 09 okt 2010, 10:41

MOZAK je napisao/la:
Pogledajte poraz srbije, remi italije, visok poraz turske, pobjeda armenije protiv slovaka..danas svako igra nogomet!
BiH - Estonija 7:0
BiH - Armenija 4:1
Armenija - BiH 0:2
Estonija - BiH 0:2

Dosta forumasa je pricalo da su to nizerazredne ekipe, i da to nije nikakav uspjeh pobjediti protiv ovakvih ekipa.
Protiv ovakvih ekipa se dobivaju kvalifikacije. Oni ce jednoj ekipi otkinuti bodove, i toj ekipi ce upropastit kvalifikacije.
Vidite i sami da je Turska kiksala protiv Estonaca, i time smo osigurali baraz.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 09 okt 2010, 10:41

B0SANAC je napisao/la:
MOZAK je napisao/la:

Dosta forumasa je pricalo da su to nizerazredne ekipe, i da to nije nikakav uspjeh pobjediti protiv ovakvih ekipa.
Protiv ovakvih ekipa se dobivaju kvalifikacije. Oni ce jednoj ekipi otkinuti bodove, i toj ekipi ce upropastit kvalifikacije.
Kao u prošlim kvalifikacijama kada su Turci kiksali i otvorili Ćiri vrata baraža.
...što je više lome to je volim jače...

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 09 okt 2010, 10:47

Ma mene zaboli ona stvar ako je Ciro krao pare. Sta fali i Papetu da dovede spnzore ko Ciro. Kradu i oni iz saveza pa eno ih sjede vec godinama u foteljama.
Sa njim smo igrali ofanzvini nogomet, u sve i jednoj smo utakmici zabili gol, nazalost protiv Portugala nam je jednostavno falila sreca.
A ovo sa Susicem je totalno anti-fudbal. Protiv Albanije nismo lose odigrali, makar bolje nego u prethodnim utakmicama. Ali shvatite mi cekamo 5 utakmica na pobjedu (Pobjedu protiv Bankara iz Luxemburga necu ni da racunam) Nije sramota izgubiti protiv jedne Svedske, Njemacke ili Francuske, ali je bitan nacin KAKO smo izgubili. s
Safete dosta je bilo, vrijeme je da odes. !

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 09 okt 2010, 10:53

LIvada je napisao/la:"Hasagić već mjeseca dana ima problema sa povredom leđa, pa je večeras stisnuo zube te među stativama stajao do kraja prvog poluvremena."

Kura.c bi ga sušić izbacio samo radi one greške ;)
Slazem se ba,hehe...Cuj povreda,kaka povreda i klinac ba...
Koje su to gluposti ,i pranje mozga nama bivolima koji ikako citamo i gledamo...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2010, 11:01

B0SANAC je napisao/la:
MOZAK je napisao/la:

Vidite i sami da je Turska kiksala protiv Estonaca, i time smo osigurali baraz.
Da, to su pričali oni deklarisani mrzitelji Ćire Blaževića, to samo dokazuje koliko mržnje govori iz njih, koliko ne razmišljaju svojim mozgom. Ako smo išta naučili, to je da je svaka pobjeda bitna, nije bitno protiv koga, za svaku se mora pošteno oznojiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 09 okt 2010, 11:05

EMIR SPAHIC :

Sigurno su mi zadnje kvalifikacije i prilika da sa reprezentacijom izborim plasman na neko veliko takmičenje. Ako nas FIFA i UEFA suspenduju, onda je večerašnji meč i moj posljednji u dresu reprezentacije. Moram još jednom naglasiti da ću razočaranje zbog odnosa navijača sa sobom odnijeti u Montpellier. Većina njih ne zna kako je nama na terenu jer mi smo željeli pobjedu, ali jednostavno desilo to što se desilo.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 09 okt 2010, 11:11

B0SANAC je napisao/la:EMIR SPAHIC :

Sigurno su mi zadnje kvalifikacije i prilika da sa reprezentacijom izborim plasman na neko veliko takmičenje. Ako nas FIFA i UEFA suspenduju, onda je večerašnji meč i moj posljednji u dresu reprezentacije. Moram još jednom naglasiti da ću razočaranje zbog odnosa navijača sa sobom odnijeti u Montpellier. Većina njih ne zna kako je nama na terenu jer mi smo željeli pobjedu, ali jednostavno desilo to što se desilo.
Ajde ba Spaha nije to BOSANsKI da lafis,pa Cana sinoc s svoji 33-34 koliko vec ostavlja srce a ti nam to radis...
Ako covjek zeli neka ide,sta cemo :-)
Uostalom sinoc smo bili bolji,igrac utakmice je Cana iz zadnjeg reda sto sve govori ...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 09 okt 2010, 11:12

[quote="ahmic"
pa Cana sinoc s svoji 33-34 koliko vec ostavlja srce a ti nam to radis...
[/quote]
:roll:
...što je više lome to je volim jače...

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 09 okt 2010, 11:13

neko spomenu da su PROPALE kvalifikacije :o :o pa sto bi pape reko ima jos 7 utakmica do kraja kvalifikacija i mislim da mozemo mnogo toga napraviti ...sto se tice emija sa albancima to nije sramota jer ni mnogo jace reprezentacije nisu uspjele savladati albaniju (portugal i svedska)

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 09 okt 2010, 11:31

okle Cani 34 godine, gdje to nadje ;o
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 09 okt 2010, 11:33

:? :? :? Pa Cana ima 27 godina

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 09 okt 2010, 11:38

Interista je napisao/la:neko spomenu da su PROPALE kvalifikacije :o :o pa sto bi pape reko ima jos 7 utakmica do kraja kvalifikacija i mislim da mozemo mnogo toga napraviti ...sto se tice emija sa albancima to nije sramota jer ni mnogo jace reprezentacije nisu uspjele savladati albaniju (portugal i svedska)
gdje vratit bodove sa ovako jadnom igrom ????? :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 09 okt 2010, 11:39

...sinoc nisam bio raspolozen da pisem bilo sta o utakmici, kazu jutro je pametnije od veceri :cry:

...gorak okus jos uvijek je u ustima :( ne mogu prezaliti to sto nismo pobjedili, a trebali smo...neko ce reci "falilo je srece, ne da nam se,...bla, bla"...pokusavam naci dobre, pozitivne stvari u sinocnjoj utakmici, i ne mogu zaista ne priznati, reci da smo sinoc ipak igrali, za razliku od ostalih utakmica pod vodstvom susica, ali...

...ne znam ni sam, ali ja sam sinoc prestao vjerovati i nadati se da ce nas pape uspjeti odvesti na neko veliko takmicenje i ne samo to; ne vjerujem da sa njim na celu mozemo napredovati...ne mogu, a da ne spomenem dvije, po meni vazne stvari sinocnje utakmice:
- stavljanje mravca, totalno ogranicenog igraca, na stopersku poziciju ( ubih se pricajuci o strahu zbog njega u prvih 11 prije pocetka tekme :(
- vadjenje dzeke u 90 - oj minuti utakmice :o , jednog od najvisih igraca na terenu, jednog od najboljih skakaca ( bez obzira na losu igru nocas ) u trenutku kada se vise nema vremena graditi igra, kada treba pokusati uibaciti loptu iz zadnje linije - visoku;

...ne znam, tesko je biti pametan, a lahko se igrati selektora svakom od nas... :(

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 09 okt 2010, 11:42

Pape koji su sljedeci ciljevi ?
Minimalan poraz od Rumunije, i izvuci remi u Minsku ?
Poslje tih utakmica imamo jos 5 utakmica ha ya ..Jos smo onda u igri za 4. mjesto

Shaban
Kontakt:

Post Postao/la Shaban » 09 okt 2010, 11:58

Opet se vidjelo da mi u stvari nemamo potrebnu širinu u igri. Napadamo Džeku iako je sinoć čovjek se trošio nenormalno. Po dva protivnička igrača nosio na leđima (Cani je uvijek jedan priskakao u pomoć kad ide lopta Džeki), vraćao se po loptu nazad, jest da je na nogamo imo haman nekakve skije a ne kopačke koliko mu se klizalo :(. No gdje je za to vrijeme bio neko od drugih igrača da kapitalizira prednost igrača viška koju je stvarao Džeko? PA čim Mujdža pređe pola kod Albanaca panika jer su svu svoju taktiku pravili na štopanju dvojca Miske- Džeko pa je onda i Pjanić dobijao više prostora. Ali je opet falio Ibišević. A Rahimić pravi korektor -čovjek je kao traktor i neopravdano se zapostavlja a srezo im je 80% napada. Moramo mi pronaći još kojeg brzog igrača tipa Zeca jer nam trebaju igrači koji u napadu mogu nekog pretrčat i stvoriti taj famozni višak. Onaj Lulić je pokušavao i pokušavao prenijeti loptu po boku naprijed al' jednostavno nije išlo.
Hasagić - katastrofa!!! Pa ljudi moji, postavi živi zid i onda ne pokrije svoju stranu nego leti iza leđa zidu :shock: Ma ne ulijeva mi sigurnost nikakvu i obilo nam se o glavu. Jedan pacerski gol i 5,6 nesigurnih izbacivanja i nepotrebno poigravanje sa vraćenom loptom - dosta za ove kvalifikacije. Moramo imati sigurnu 1-cu koja će ulijevati samopouzdanje odbrani i tačka

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 09 okt 2010, 12:00

uopste mi se ne swidja teks owaj ni na nebu ni na zemlji... mislim beze se pljuje po MIsketu pogotovo... meni je Miske nas najbolji igrac....zadnju dobru tekmu je odigro protiv Luxemburga..... to je jako dawno biloo.. :P jos za Vedadda dao je momak gol,a u 2. poluvrijemu imao je jako dobru sansu iz kornera.. mislim beze se pise,samo lozite narod da jos vise pisu lose o nasim igracimaa...znam da cu zbog ovoga dobit ban,al mmorate se opametit..owaj natpis je greska,i zamolio bi da se izbrise...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.