Mujdza je sinoc bio najbolji..

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Upade mi ovo u oči, zar to nisu one smiješne reprezentacije koje je Ćiro pobijedio, tamo neka Armenija i Estonija? Hmm, baš iznenađujuće, jer su to po našim forumašima totalni autsajderi koje bi svako pobijedio i Ćiro tu nema zasluge. Mnogo neznanja na forumu, čak i previše...MOZAK je napisao/la:Pogledajte poraz srbije, remi italije, visok poraz turske, pobjeda armenije protiv slovaka..danas svako igra nogomet!
BiH - Estonija 7:0MOZAK je napisao/la:
Pogledajte poraz srbije, remi italije, visok poraz turske, pobjeda armenije protiv slovaka..danas svako igra nogomet!
Kao u prošlim kvalifikacijama kada su Turci kiksali i otvorili Ćiri vrata baraža.B0SANAC je napisao/la:BiH - Estonija 7:0MOZAK je napisao/la:
Pogledajte poraz srbije, remi italije, visok poraz turske, pobjeda armenije protiv slovaka..danas svako igra nogomet!
BiH - Armenija 4:1
Armenija - BiH 0:2
Estonija - BiH 0:2
Dosta forumasa je pricalo da su to nizerazredne ekipe, i da to nije nikakav uspjeh pobjediti protiv ovakvih ekipa.
Protiv ovakvih ekipa se dobivaju kvalifikacije. Oni ce jednoj ekipi otkinuti bodove, i toj ekipi ce upropastit kvalifikacije.
Slazem se ba,hehe...Cuj povreda,kaka povreda i klinac ba...LIvada je napisao/la:"Hasagić već mjeseca dana ima problema sa povredom leđa, pa je večeras stisnuo zube te među stativama stajao do kraja prvog poluvremena."
Kura.c bi ga sušić izbacio samo radi one greške
Da, to su pričali oni deklarisani mrzitelji Ćire Blaževića, to samo dokazuje koliko mržnje govori iz njih, koliko ne razmišljaju svojim mozgom. Ako smo išta naučili, to je da je svaka pobjeda bitna, nije bitno protiv koga, za svaku se mora pošteno oznojiti.B0SANAC je napisao/la:BiH - Estonija 7:0MOZAK je napisao/la:
BiH - Armenija 4:1
Armenija - BiH 0:2
Estonija - BiH 0:2
Dosta forumasa je pricalo da su to nizerazredne ekipe, i da to nije nikakav uspjeh pobjediti protiv ovakvih ekipa.
Protiv ovakvih ekipa se dobivaju kvalifikacije. Oni ce jednoj ekipi otkinuti bodove, i toj ekipi ce upropastit kvalifikacije.
Vidite i sami da je Turska kiksala protiv Estonaca, i time smo osigurali baraz.
Ajde ba Spaha nije to BOSANsKI da lafis,pa Cana sinoc s svoji 33-34 koliko vec ostavlja srce a ti nam to radis...B0SANAC je napisao/la:EMIR SPAHIC :
Sigurno su mi zadnje kvalifikacije i prilika da sa reprezentacijom izborim plasman na neko veliko takmičenje. Ako nas FIFA i UEFA suspenduju, onda je večerašnji meč i moj posljednji u dresu reprezentacije. Moram još jednom naglasiti da ću razočaranje zbog odnosa navijača sa sobom odnijeti u Montpellier. Većina njih ne zna kako je nama na terenu jer mi smo željeli pobjedu, ali jednostavno desilo to što se desilo.
gdje vratit bodove sa ovako jadnom igrom ?????Interista je napisao/la:neko spomenu da su PROPALE kvalifikacije![]()
pa sto bi pape reko ima jos 7 utakmica do kraja kvalifikacija i mislim da mozemo mnogo toga napraviti ...sto se tice emija sa albancima to nije sramota jer ni mnogo jace reprezentacije nisu uspjele savladati albaniju (portugal i svedska)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.